niestety Bąbel idzie spać o 10tej i śpi do 11-tej więc chyba innym razem jednak wypijemy kawkę:-)Bożenko nic straconego)możecie przyjechać do mnie koło 10 na kawcie a ja do Agulki pojade po południu)chyba że nam się Aga rozsypie wcześniej hehMnie wczoraj brało ją dzisiaj cosik wisi w powietrzu może jakie przesilenie czy pełnia ;-) Agula trzymam kciuki
reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
witam dziewczynki no i Anie witam... klaniam sie niziutko ;-)
aine i co szanowny przywiózł zapas desperado?;-) ja nigdzie tutaj nie widziałam
Hihihi, wahał się między książkami i piwem, wybrał to pierwsze-czyli uzależnienie mu nie grozi
Martuana, dzięki za śmiszną konwersację na nk, hihihi, uśmiałam się
Aine bo ja zawsze byłam zdania gołogłowi są sexi;-) A łysego barana też nie widziałam czyli inteligentni A więc przy Sexownych intelektualistach nie zginiemy więc czego więcej dusza może pragnąć?? ;-)Też się uśmiałam)Ale powiem Ci w tajemnicy hihi że jako fryzjerka z 14 lat temu przyniosłam mojemu takie zastrzyki na porost włosów jakiś hit;-) to byłby sie na mnie pogniewał On sam też się woli łysego:-)więc ok..A ja chciałam dobrzeHihihi, wahał się między książkami i piwem, wybrał to pierwsze-czyli uzależnienie mu nie grozi
Martuana, dzięki za śmiszną konwersację na nk, hihihi, uśmiałam się
)Ale powiem Ci w tajemnicy hihi że jako fryzjerka z 14 lat temu przyniosłam mojemu takie zastrzyki na porost włosów jakiś hit;-) to byłby sie na mnie pogniewał On sam też się woli łysego:-)więc ok..A ja chciałam dobrze
Martuana, ja leję po nogach!!!!!!!!!!!!!!!! nie, ja nie wytrzymam, hihihihiihhihto musiało być urocze
Ej powaga ja sięw zakładzie nasłuchałam że to niby łysiejący mężczyzni tacy zakąpleksieni i chciałam dobrze kasy tyle wydałam nie żeby mi wtedy brakowało tych jego włosów ja to nawet wolałam jak się ogolił na golizne Ale wiesz jak to z facetami myślałam że tak w zaciszu to se marzy o czuprynce a tu masz wielka obraza Nawet nie wiesz jak się musiałam naprodukować i usprawiedliwiać hahaha teraz to się z tego śmiejemy ale wtedy ;-) Na samą myśl się śmieje ja to chyba dzisiaj faktycznie urodze rozruszam ten brzuchol
chocolate
Zaangażowana w BB
....
Ostatnia edycja:
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
jestem
jak na razie nic sie nie dzieje...dziwnie sie czuje ...troszke jakis skurczy mam ale nic sie nie rozwija...ech....chyba faktycznie polaze jeszcze zobaczymy
uciekam bo gisci sa
jak na razie nic sie nie dzieje...dziwnie sie czuje ...troszke jakis skurczy mam ale nic sie nie rozwija...ech....chyba faktycznie polaze jeszcze zobaczymy
uciekam bo gisci sa
alex2339
Fanka BB :)
Witam sie
Dziewczynki wiecie moze gdzie tu w przyzwoitej odleglosci jest jakies zoo ????????
Dziewczynki wiecie moze gdzie tu w przyzwoitej odleglosci jest jakies zoo ????????
reklama
witam
Alex ponoc fajne zoo jest w Corku. Nie byłam tam ale znajomi mówili że fajnie tam jest:-)
Dziewczynki wy jeszcze poczekajcie z tym rozpakowaniem
qrde mojemu Pączusiowi ząbek się wybija jest taki przezroczysty ale już widać że dziąsełko się "otwiera":-) Teraz już wiem dlaczego on taki ostatnio marudny do spania był I na macie już przekręca sie z brzuszka na plecki i odwrotnie:-) Jezu jakie to super jest:-):-):-)
Alex ponoc fajne zoo jest w Corku. Nie byłam tam ale znajomi mówili że fajnie tam jest:-)
Dziewczynki wy jeszcze poczekajcie z tym rozpakowaniem
qrde mojemu Pączusiowi ząbek się wybija jest taki przezroczysty ale już widać że dziąsełko się "otwiera":-) Teraz już wiem dlaczego on taki ostatnio marudny do spania był I na macie już przekręca sie z brzuszka na plecki i odwrotnie:-) Jezu jakie to super jest:-):-):-)