reklama
K
krycha
Gość
Dzień doberek!!!!!!! Aine, gapa ze mnie - witaj w Irlandii i opowiadaj jak w Polsce było :-)!
Miłego dnia życzę i do później ;-)
Miłego dnia życzę i do później ;-)
Witam się I przede wszystkim Ciebie Aine;-)wczoraj z wrażenia nie zdążyłam ale wziełam sobie nospe i spałam do teraz hah i dzisiaj jak nowo narodzona a ja dzisiaj w domku posiedze obiecałam:-(i przydałyby mi się jakieś odwiedzinki hah ale nic na siłe jak któraś zainteresowana to zapraszam;-) A wczoraj to przez to że powóz rozpakowaliśmy i Mati na pewno chciał wytestować czy wygodny hahah ale niech sobie jeszcze posiedzi w brzusiu tam mu napewno wygodnieja mamcia się jeszcze troche powysypia;-) No a z tą kawcią to jak??Ja jutro Agusiu u Ciebie zakwitne z moimi dzieciaczkami dzisiaj obiecałam że posiedze z domciu nawet auto mi mężuś zarekwirował
cześć dziewczynki:-) oj, tak się rozleniwiłam przez te 3 tygodnie, że mi ciężko dziś było wstać do własnego dziecka Wiecie co, podczas pobytu w PL ani razu małej pieluszki nie zmieniłam Babcie wręcz szalały na punkcie Natalki, a my wypoczywaliśmy:-) ale jak to mawia moja kochana teściówka-tyle mojego! ogólnie było fajnie, ale nie miałam doła, jak wylatywaliśmy do Irlandii:-) Przyznam, że nie zdążyłam Waszych wszystkich postów jeszcze poczytać, co prawda miałam tam neta, ale w komórce i bardzo n iewygodnie się przeglądało stronki, a ja leń jestem Ogólnie coś mi tam nasza Aga poopowiadała, więc newsy znam;-) lecę śniadanko wciągnąć-jak się słusznie domyślacie, w Polsce sobie folgowałam z jedzonkiem, więc chyba czas się z jakąś dietą przeprosić no zobaczymy, jak to będzie...
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
AINE witajcie na starych smieciach
MARTUANA to bede czekac jutro z kawka super ze przyjedziecie
no a tak na marginesie to sie zastanawiam czy do jutra to ja tutaj bede hehehheh......chyba czop sluzowy mi wylazi hehhehe.....no nic tam....musze poczekac czy to napewno to......jak na razie nic specjalnego sie nie dzieje.....pobolewa podbrzusze jak na okres i troszke bola plecki.....ale znajac moje mozliwosci to pewnie mi przejdzie....dobra.....bede obserwowac co i jak i klikac wam tu....
za chwile spadam do apteki bo cos moja Anite lapie jakies przeziebienie czy inna zaraza i do lidla cosisk na obiadek kupic....
bede zagladala jakby co....
aaa moje dzieciatko tak sie wczoraj wiercilo kilka godzin ( ostatnio juz bardziej spokojne ale wczoraj ....rany myslalam ze mi wylezie hehehhe)....i to bylo wlasnie bardzo pozno....pewnie wynikiem tego jest ten czop( jesli to to.....hahahhaha)
AINE witajcie na starych smieciach
MARTUANA to bede czekac jutro z kawka super ze przyjedziecie
no a tak na marginesie to sie zastanawiam czy do jutra to ja tutaj bede hehehheh......chyba czop sluzowy mi wylazi hehhehe.....no nic tam....musze poczekac czy to napewno to......jak na razie nic specjalnego sie nie dzieje.....pobolewa podbrzusze jak na okres i troszke bola plecki.....ale znajac moje mozliwosci to pewnie mi przejdzie....dobra.....bede obserwowac co i jak i klikac wam tu....
za chwile spadam do apteki bo cos moja Anite lapie jakies przeziebienie czy inna zaraza i do lidla cosisk na obiadek kupic....
bede zagladala jakby co....
aaa moje dzieciatko tak sie wczoraj wiercilo kilka godzin ( ostatnio juz bardziej spokojne ale wczoraj ....rany myslalam ze mi wylezie hehehhe)....i to bylo wlasnie bardzo pozno....pewnie wynikiem tego jest ten czop( jesli to to.....hahahhaha)
natinke18
Fanka BB :)
dzien dobry
ania witaj spowrotem!!!fajnie mialas,ze sobie poleniuchowalas w polsce...ja mam bilety na17 wrzesnia,narazie tylko w jedna strone smiesznie bo kupilam juz bilety dla małej ,która jeszcze w brzuszku siedzi!!!kupilam dla niej caly bilet,mam nadzieje,ze nie beda robic problemów!!!
a co do jakichkolwiek objawow porodu to nic..zero!!!w tym tygodniu musze urodzic,poniewaz maciej zaczyna urlopik i musimy go wykorzystac!!!ale znajac moje szczescie....
milego dnia!!!!
ania witaj spowrotem!!!fajnie mialas,ze sobie poleniuchowalas w polsce...ja mam bilety na17 wrzesnia,narazie tylko w jedna strone smiesznie bo kupilam juz bilety dla małej ,która jeszcze w brzuszku siedzi!!!kupilam dla niej caly bilet,mam nadzieje,ze nie beda robic problemów!!!
a co do jakichkolwiek objawow porodu to nic..zero!!!w tym tygodniu musze urodzic,poniewaz maciej zaczyna urlopik i musimy go wykorzystac!!!ale znajac moje szczescie....
milego dnia!!!!
martuana ja zawsze chętnie cię odwiedzam ale dzisiaj nie mam auta, żałuję, myślałam że może jutro ale już masz plany to innym razem
krycha a ty masz plany na jutro?
aine i co szanowny przywiózł zapas desperado?;-) ja nigdzie tutaj nie widziałam
natinke trzymam kciuki za plany
aga ponoć po wypadnięciu czopu może jeszcze i tydzień dziecko siedzieć trzymaj nogi razem złączone
kurczeta jestem pewna, że jak tylko wyjadę to posypią się dzieciaczki
krycha a ty masz plany na jutro?
aine i co szanowny przywiózł zapas desperado?;-) ja nigdzie tutaj nie widziałam
natinke trzymam kciuki za plany
aga ponoć po wypadnięciu czopu może jeszcze i tydzień dziecko siedzieć trzymaj nogi razem złączone
kurczeta jestem pewna, że jak tylko wyjadę to posypią się dzieciaczki
K
krycha
Gość
Ms.Marple, nie ma żadnych planów!!! No, może jedynie podeszłabym sobie do lumpka, ale to nie jest konieczność ;-)!!! Pewnie tak będzie, że jak pojedziemy to się dziewczyny rozpakują
reklama
Bożenko nic straconego)możecie przyjechać do mnie koło 10 na kawcie a ja do Agulki pojade po południu)chyba że nam się Aga rozsypie wcześniej hehMnie wczoraj brało ją dzisiaj cosik wisi w powietrzu może jakie przesilenie czy pełnia ;-) Agula trzymam kciuki