reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Alex bo wiesz, mnie akurat na tych zdjęciach nie ma więc raczej nie mam nic do gadania:) Ja zawsze jestem po tej bezpiecznej stronie aparatu:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
drozdusia dzięki za pocieszenie;-):-D:-D
fajne suwaczki:tak:

alex ja też nie mieszkam w Limerick, ale jak się chce to się uda;-):tak:
co do wyjazdów, to ciężko z tym, kiedyś wybierałyśmy się do Ennis i z całej grupy dojechałam tylko ja z krychą
tak to jest babki mają dzieciaczki i brzuszki i różne plany i nie zawsze można skoordynować wyjazd
ja też ciągle zapraszam i zapraszam:-D:-D:-D
wczoraj nam się udało nieziemsko ale rzadko tak bywa:nerd:

witam się dziewczynki:-)

super foty!! świetne kobitki jesteście, Polki to są jednak fajne laski:-);-) ale Wam zazdroszczę tych babskich nasiadówek...

Ja próbowałam coś zdziałać na forum ,Mamy z Dublina', nawet podawałam Was jako przykład:-D no ale tam się jakoś mało osób udziela i myślę, że też odległośc jest problemem, Dublin to jednak duże miasto i nieraz ciężko z dojazdem...Póki co mam dwie fajne babeczki z córeczkami do pogaduszek, jedna to żona kolegi Rafała z pracy, a druga to koleżanka, z którą 3 lata gadałam na gg, a zsobaczyłyśmy się dopiero,kiedy się przeniosłam do stolicy:-D Wiecie co, tyle się mówi o wzajemnej niechęci wśród Polaków, a ja ani w Limerick, ani tutaj tego nie doświadczyłam, wręcz przeciwnie:-) może mam szczęście do fajnych ludzi...:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Anie bardzo się cieszę, ze masz takie doświadczenie, jak to mówią swój swojego odnajdzie i widocznie w dobrych kręgach się obracasz. Ale wierz mi, że mnóstwo tego dziadostwa i lepiej być czujnym. Mi parasol spadł z głowy zaraz po przyjeździe. Dostałam taką szkołę życia, że wiem, że niestety ale my polacy mamy paskudną mentalność. Oczywiście dlatego siedzę na forum i spotykam się z tymi dobrymi dziewczynkami:rofl2::-);-) Ale ostrożności nie zaszkodzi.
Alex ja faktycznie przejeżdżaam kilka razy przez Twoją miejscowość. Trzeba się w końcu dobrze umówić, kiedyś już było prawie ustawione spotkanko ale Ty się nie pojawiałaś na necie więc w ostatnij chwili zmieniłyśy na Marty domek co by piątku nie stracić.

Do góry