reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Dzięki dziewczyny za zdjęcia - super pamiątka :tak:!!!! Papryczki się na jutro gotują, Pyza padła jak długa i teraz mocno chrapie (może jednak w nocy mi się nie obudzi jak gości usłyszy!), a ja muszę troszkę odpocząć, bo tak jakoś się dziś zasapałam :eek:... Bo ja jeszcze późnym popołudniem na spacerek się wybrałam... po męża do pracy ;-) i na zakupy, ale jednak trochę się nałaziłam!!! Także słodkich snów Wam życzę i do poklikania (postaram się do Was zaglądać codziennie :-)), papatki :sorry:

Ps. Camomile i jak się ma Igorek? Wszystko oki? Może marudzi z powodu dzisiejszego dnia - dużo emocji mu dostarczył... Ms.Marple, to na tej diecie nie można jeść brokułów???

reklama
Przepis na serniczek dla zainteresowanych jeszcze raz, skopiowlam tamten post bo mi siejuz pisac nie chce hi
skladniki:
mleko skondensowane nieslodzone
3 galaretki
owoce (moga byc np brzoskwinie z puszki.

Sernik jest bardzo prosty.Mleko skondesowane miksujesz, jak sie zrobi gesciejsze dodajesz do niego dwie ostudzone galaretki rozrobione w 500 ml wody (jesli 1 galaretka jest na pol litra wychodzi dwie na litr wiec trzeba dac wlasnie polowe czyli 500 zeby byla gesciejsza).Miksujesz i juz.Wkladasz do formy, mozesz dac na spod biszkopty.Jak sie zetnie na wierzch owoce i galaretka.Dobrze by tez bylo zeby wszystkie galaretki nie byly slodkie.Np jak dajesz do mleka slodkie galaretki na wierz daj kwasniejsza zeby zrownowazyc smak.Albo na odwrot.

Ostatnia edycja:
pyszne ciacho, my robimy je od wielu lat, ale nigdy by mi do głowy nie przysżło nazywanie go sernikiem bo to zwykłe ptasie mleczko:baffled:

Dzień doberek!!! Nie pospaliśmy jednak w nocy :baffled:, ale nie z powodu Oliwci - przespała, ale wiecie jak to jest... Trzeba było się nagadać ;-)!!! Ale pogoda, oj... Miłego dnia życzę, pozdrawiam, paaaaaaa :sorry:

dzien doberek:)
ale pogoda.....masakra......i nic nie zapowiada poprawy dzis.ech
ja lece do szkol porozwozic potem szybko do domku obiadek ukrecic i do centrum:) co prawda pogoda bleeee ale coz......zaplanowalam sobie to wykonam plan w 100 procentach hahahhah

milego dnia

hej kobietki.pogoda rzeczywiście "jak marzenie".i pada tak już od nocy.wiem bo wstawałam do małej żeby posmarować jej dziąsełka.męczą ją te zęby.ja wybieram się dzisiaj z Laurą do tons of fun.niech się dzieciak wyszaleje.no i pewnie jakiś tradycyjny spacerek.miłego dzionka życzę

Witam sie , pogoda do d.. nie spalam cala noc, musze chyba odespac po poludniu...:zawstydzona/y:
Ola dzieki za zdjecia.Widac ze spotkanko sie udalo, usmiechniete mamuskii szczesliwe,czasem a takiego powdu zaluje ze nie mieszkam blizej. Justys twoja mala jest przecudownym aniolkiem i tak strasznie mi sie odmienilo, bo zawsze chlopaka drugiego chcialam a teraz dziewuszka mi sie marzy..Wogole wszytkie dzieciaki saprzecudownie slodkie!!!! aaa i Marta masz fajny brzunio!

Ostatnia edycja:
dzien dobry dziewczynki :) kurde ile moze padac???juz mam naprawde dosyc tej PASKUDNEJ pogody...
dzieki laski za wczorajsze spotkanko,chociaz cosik miłego :) szkoda,ze tak szybko musialam isc..
ola co z ta nasza szkola rodzenia?jedziemy tak?buzka

reklama
dzien dobry dziewczynki :) kurde ile moze padac???juz mam naprawde dosyc tej PASKUDNEJ pogody...
dzieki laski za wczorajsze spotkanko,chociaz cosik miłego :) szkoda,ze tak szybko musialam isc..
ola co z ta nasza szkola rodzenia?jedziemy tak?buzka
od jutra ma byc ciepło i bez deszczu przez conajmniej tydzien:rofl2: mam nadzieje ze prognoza sie sprawdzi i w weekend będzie w końcu gorąco:laugh2:

Do góry