hehhe zawsze jeszcze ja jestem a podobno mam mieć synka ale ja tam nic nie widziałam:-(marta ja tez w centrum bylamno i pokupilismy z werka troche ciuszkow dla malenstw to znaczy ona dla swojego i ja dla swojego....tylko ze tak bardziej na chlopca ja bralam i ciekawa jestem czy nie przyjdzie mi pozniej w rozu kupowac ech,.....
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
nie widzialas bo 40 ciuszkow my wzielysmy
no ja tak sobie mysle ze moze jednak chlopczyk mi sie trafi a co......jeszcze troche czasu mam do kolejnego usg pomarzyc dobra rzecz
no ja tak sobie mysle ze moze jednak chlopczyk mi sie trafi a co......jeszcze troche czasu mam do kolejnego usg pomarzyc dobra rzecz
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Aga jezeli bede jutro u Marty to pewnie popoludniu,ale nic nie obiecuje.Choc w koncu by wypadalo oddac Martusi kurtke
Co tam kutrka;-)na razie i tak mi się nie przyda ale wstyd że minute odemnie mieszkasz i taka jestem przez Ciebie zaniedbananawet na kawcie nie masz czasuale ja ci wybaczam pod warunkiem że nadrobiszAga a o której byłyście??Aga jezeli bede jutro u Marty to pewnie popoludniu,ale nic nie obiecuje.Choc w koncu by wypadalo oddac Martusi kurtke
Ostatnia edycja:
aga_irlandia
cytrus ja rano bede
Aga mówiłaś że będziesz w piątek a jutro jest czwartek chyba bo się pogubiłam;-)cytrus ja rano bede
aga_irlandia
kurcze cos mnie sie kreci albo ty mnie marta krecisz no w piatek bede
hahahapoczytaj posty bo cytrusowi napisałaś że jutro będziesz a jutro jest czwartekkurcze cos mnie sie kreci albo ty mnie marta krecisz no w piatek bede
reklama
aga_irlandia
olaboga no mialo byc PIATEK
to chyba dzis ta pogoda tak dziala
to chyba dzis ta pogoda tak dziala