reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzień dobry babki
niestety jeszcze dzisiaj musimy uzbroić się w cierpliwość, jutro już będziemy w centrum wyżu, oby trwał jak najdłużej:tak:

a Bąbel kiepsko spał budził się co chwila z płaczem :eek:ale drugiego zębola nie ma:confused2:

reklama
Ola dzieki za zdjecia.Widac ze spotkanko sie udalo, usmiechniete mamuskii szczesliwe,czasem a takiego powdu zaluje ze nie mieszkam blizej. Justys twoja mala jest przecudownym aniolkiem i tak strasznie mi sie odmienilo, bo zawsze chlopaka drugiego chcialam a teraz dziewuszka mi sie marzy..Wogole wszytkie dzieciaki saprzecudownie slodkie!!!! aaa i Marta masz fajny brzunio!
A dlaczego ja nic nie widzialam :confused::angry:

Dzień dobry mamusie
ola co z ta nasza szkola rodzenia?jedziemy tak?buzka
Jasne, ze jedziemy, myślałam, że wcześńiej bopuszujemy troszkę w centrum ale nie ma szans, przeczekamy jeden dzień z tą pogodą:eek: Podjadę po Ciebie tak gdzieś z 15, 20 po pierwszej.
Ja dopiero wstałam, bardzo się męczyłam w nocy bo jakieś dziwne skurcze mnie brały, i od krzyży i w podbrzuszu, sama byłam. Całe szczęście dzidzia się rusza ale jakoś ja się dziwnie czuję-może mam tak jak Igorek, po prostu za dużo wrażeń:nerd: Och stara torba się robię:)

Dziewczynki jak tak wszystkim rozdajecie to ja tez bym chetnie obejzala:tak::tak:
Alex to nie jest tak, że rozdajemy:-D Ja kilka z nich porobiłam ale praw autorskich nie mam bo dziewczynki nie chcą ich publikować.:cool2::ninja2::elvis::cool: Z Gastone to wyjątek bo daleko do nas ma, ale jakby nie było dziewczyny ją "zaliczyły" tnz odwiedziły. Myślę że musisz być chociaż raz na spotkanku, ale pogoda ma być prażąca więc szybko nadrobimy:tak:
edit.PS bo kiedyś się umawiałyśmy że wysyłamy tylko do osób z danego spotkanka, ale np. trudno byłoby wymagać od Anie z Dublina żeby na każdym była.

Alex to nie jest tak, że rozdajemy:-D Ja kilka z nich porobiłam ale praw autorskich nie mam bo dziewczynki nie chcą ich publikować.:cool2::ninja2::elvis::cool: Z Gastone to wyjątek bo daleko do nas ma, ale jakby nie było dziewczyny ją "zaliczyły" tnz odwiedziły. Myślę że musisz być chociaż raz na spotkanku, ale pogoda ma być prażąca więc szybko nadrobimy:tak:

A ok rozumiem:sorry: Ja naprawde chcialabym uczestniczyc w waszych spotkankach ale u mnie to jest nie zawsze mozliwe:-(

dzień dobry babki
niestety jeszcze dzisiaj musimy uzbroić się w cierpliwość, jutro już będziemy w centrum wyżu, oby trwał jak najdłużej:tak:

a Bąbel kiepsko spał budził się co chwila z płaczem :eek:ale drugiego zębola nie ma:confused2:
nie chcę cię dołować ale to może potrwać.Laurze zanim przebił się drugi ząbek to zeszło jakieś trzy tygodnie.także powodzonka:tak: a co,dlaczego tylko ja mam mieć pod górkę;-)

reklama
Do góry