beakta
Mammy of boys & girl
Hm....ja tez bylam na tym spotkaniu w Ennis gdybyscie zapomnialy... ale jak nie chcecie publikowac zdjec to spoko.Z Gastone to wyjątek bo daleko do nas ma, ale jakby nie było dziewczyny ją "zaliczyły" tnz odwiedziły.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hm....ja tez bylam na tym spotkaniu w Ennis gdybyscie zapomnialy... ale jak nie chcecie publikowac zdjec to spoko.Z Gastone to wyjątek bo daleko do nas ma, ale jakby nie było dziewczyny ją "zaliczyły" tnz odwiedziły.
a gdzie ty się wybierasz hę?A ja teraz kombinuje jak sie da i chyba bedziemy sie przeprowadzac
to wygląda jak uczulenie, a nie jadła nic nowego oprócz mleka? bo jak dajesz jej mleko od dłuzszego czasu i nic wczesniej nie było to nie powinna byc na nie uczulonaHej dziołszki:-)
Acha dziewczynki Jula od jakiegos czasu ma jakas wysypke na policzkach taka czerwona bardzo.Zastanawiam sie czy to nie od mleka,odstawilam je wczoraj a dzis rano miala to strasznie zaognione i swedzialo ja.Przemylam rumiankiem,posmarowalam tlustym kremem i troche lepiej to wyglada