reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hej dziołszki:-)
Beatka ty sie nie martw mnie nie bylo na kilku ostatnich spotkaniach i tez nie dostaje zadnych zdjec(wyjatkiem jest Bozenka,ktora mi wyslala),chyba juz mnie z listy wykreslily:-D
Mowicie ze wyz nadchodzi i cieplutko ma byc?Hmmmm....fajnie by bylo.
A ja teraz kombinuje jak sie da i chyba bedziemy sie przeprowadzac:baffled:
Acha dziewczynki Jula od jakiegos czasu ma jakas wysypke na policzkach taka czerwona bardzo.Zastanawiam sie czy to nie od mleka,odstawilam je wczoraj a dzis rano miala to strasznie zaognione i swedzialo ja.Przemylam rumiankiem,posmarowalam tlustym kremem i troche lepiej to wyglada:eek:

aaaaaaaa to co innego:) a ty gosia jutro czas bedziesz miec? bo ja bede u marty po avon jak justynka jej podrzuci i moglybysmy wspolnie kawke spic......
wlasnie marta pamietaj ze w piatek cie nawiedze hehehhe

aine i co z tym przyjazdem do nas?????aktualne?????????????poniedzialek jest wony bo bank holiday:):)):)

Hej dziołszki:-)

Acha dziewczynki Jula od jakiegos czasu ma jakas wysypke na policzkach taka czerwona bardzo.Zastanawiam sie czy to nie od mleka,odstawilam je wczoraj a dzis rano miala to strasznie zaognione i swedzialo ja.Przemylam rumiankiem,posmarowalam tlustym kremem i troche lepiej to wyglada:eek:
to wygląda jak uczulenie, a nie jadła nic nowego oprócz mleka? bo jak dajesz jej mleko od dłuzszego czasu i nic wczesniej nie było to nie powinna byc na nie uczulona:baffled:

Witam Was laski. W końcu chwilkę mam na skrobnięcie czegoś;-) Igorek dał nam w nocy popalić a i teraz nie jest lepiej:-( Wczoraj przez 3 godziny nosiłam go na rękach i kołysałam a każda próba położenia do łóżeczka kończyła się wielkim płaczem:-( Az w końcu wzięłam się sposobem i cały czas trzymając i tuląc położyłam się z nim do naszego lóżka. Ale w nocy ciągle się przebudzał i płakał. Teraz jest spokój bo tatuś mu na gitarze gra:-D Ale myślę, że dziąsła go swędzą bo ciągle rączkę w buzi trzyma:sorry:I takie jakby lekko spuchnięte były... Może polecicie mi jakąs dobrą maść na swędzące dziąselka???? Nie wiem ile takich nieprzespanych nocy jeszcze przede mna:-(

Co do zdjęć to uważam że wszystkie piękne jesteśmy:-)

Witaski babeczki:))dzięki dziewczynki za zdjątka:-DJa oczywiście wieloryb ale cóż musze wkońcu zacząć brać te witaminy bo bladziok taki ze mnie a może i kondycja mi się poprawi;-)GASTON dzięki za komplement :)))Ale jak chcesz to Ci go z chęcią odstąpie:-Dmoge se nawet urodzić ale już nie chce mi się brzusia:zawstydzona/y:ale nie narzekam bo mnie jeszcze pokara już miałam nauczke:tak:(brzusia nie ale na dzidzie doczekać się nie moge co by mnie kto zle nie zrozumiał):-D A co do ALEX to dziewczyno jak będziesz zdecydowana to wal hasło i masz laski się na pewno zjadą tylko to od Ciebie zależy takzwana wena twór:-Dcza co do dnia i godziny ale musisz być konkretna i kuć żelazo puki gorące bo dziewuszki zawsze chętne na wyrwanie się od garów:-Dwiem tylko że teraz jest pępkowe Justysi Julci a potem mówisz i masz kilka autek jest także troche lasek się zabierze:-D Byłam w centrum i kiszka :wściekła/y:kupiłam tylko kilka sobie bluzecze:wściekła/y:k typowo ciążowych a nastawiłam się na extra:wściekła/y: zak................................

reklama
marta ja tez w centrum bylam:)no i pokupilismy z werka troche ciuszkow dla malenstw:) to znaczy ona dla swojego i ja dla swojego....tylko ze tak bardziej na chlopca ja bralam i ciekawa jestem czy nie przyjdzie mi pozniej w rozu kupowac ech,.....

Do góry