reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Czesc dziewczynki ale wczoraj byl piekny dzionek zesmy caly dzien grilowali

No a zato moj synek wczoraj sie obudzil z napuchnietym okiem ledwo widzial na nie biedny:-(kurcze kiedys mu ropialo teraz napuchlo i to samo oczko ale naszczescie dzisiaj jest juz dobrze czy to moze byc jakies uczulenie ? Niewiecie czy takie zmiany moga miec wplyw na wzrok ?
Nastepnym razem to sie wybiore z nim do lekaza

reklama
Krycha ja jestem jak najbardziej za:tak:tylko wieczorkiem dam wam znać:tak: co i jak w tym szpitalu co??no chyba że to faktycznie coś niezbyt dobrego i chcieli by mnie zostawić ale mam nadzieje że to taki straszak i wtedy możecie do mnie wpaść bo w domu zwarjować można:wściekła/y:a tak to byście troche urozmaicenia w moje progi wniosły:-D

ja jak pisałam chatkę mam wolną od środy wieczorem, do tego czasu raczej cisza w naszym domku bo mój ma egzamin i ciągle się uczy więc nie chcę mu przeszkadzać...:cool2::cool2::cool2:.ale kawka w plenerze ala piknikowa będzie też fajna.:-) No i jak zaglądałam na pogodę to ojojoj ciarki przechodzą:-(
A więc postanowione jutro wpadacie do mnie Oleńko mam nadzieje że Ty też?dasz się swojemu mężczyznie pouczyć a ja wieczorkiem dam jeszcze znać ok?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja jak pisałam chatkę mam wolną od środy wieczorem, do tego czasu raczej cisza w naszym domku bo mój ma egzamin i ciągle się uczy więc nie chcę mu przeszkadzać...:cool2::cool2::cool2:.ale kawka w plenerze ala piknikowa będzie też fajna.:-) No i jak zaglądałam na pogodę to ojojoj ciarki przechodzą:-(

No to super!!! Znaczy zmiana miejsca może być :confused:;-)!!!

Krycha ja jestem jak najbardziej za:tak:tylko wieczorkiem dam wam znać:tak: co i jak w tym szpitalu co??no chyba że to faktycznie coś niezbyt dobrego i chcieli by mnie zostawić ale mam nadzieje że to taki straszak i wtedy możecie do mnie wpaść bo w domu zwarjować można:wściekła/y:a tak to byście troche urozmaicenia w moje progi wniosły:-D

No to jest oczywiste :tak:!!!! Czekamy na jakieś wieści a póki co odpoczywaj i uważaj na siebie Kobieto!!!!

No a zato moj synek wczoraj sie obudzil z napuchnietym okiem ledwo widzial na nie biedny:-(kurcze kiedys mu ropialo teraz napuchlo i to samo oczko ale naszczescie dzisiaj jest juz dobrze czy to moze byc jakies uczulenie ? Niewiecie czy takie zmiany moga miec wplyw na wzrok ?
Nastepnym razem to sie wybiore z nim do lekaza

Może to jakieś uczulenie???? A dziś już jest lepiej? Myślę, że dobre byłoby wapno (odczuli) a jak to nie to to nie zaszkodzi :sorry2:

hej babki a ja moje dziecie pochwalilam a wczorajsza noc troche marudzila.... ale co tam dzisiaj byla grzeczniutka znowu jak aniolek pobudeke tylko o 3 na jedzonko i zmaiane pieluszki i o 7 powtorka ale tylko zjadla i znowu do spanka i tak sobie pospala do 10:30.....
nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa..... nie wyobrazalam sobie ze takie Malenstwo moze tyle szczescia przyniesc
do poklikania pozniej milego dzionka

Oj, Justysia21, doskonale wiem o czym piszesz - znam to szczęście z własnego doświadczenia i myślę, że każda mamusia tak ma!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
martuana jeśli będziesz na chodzie to i ja postaram się wpaść:tak:
tymczasem leć do maternity nie zwlekaj i daj znać co i jak

justysia oj tak, dołączyłaś do grona szczęśliwych mamuś:tak::-D:-D

martuana jeśli będziesz na chodzie to i ja postaram się wpaść:tak:
tymczasem leć do maternity nie zwlekaj i daj znać co i jak

justysia oj tak, dołączyłaś do grona szczęśliwych mamuś:tak::-D:-D
Ciesze się Bożenko ;-)za Tobą też się już stęskniłam:-)A dobrze mi zrobi wasze towarzystwo:)) Justyś tobie to dobrze:))Nawet nie wiesz jak niektóre z nas Ci zazdroszczą:))Nie dość że po pordzie to jeszcze taki aniołeczek spokojny:)

Hej dziewczynki:-) witam po weekendzie:-)Ależ to był suuuper weekend!!!
W sobotę mieliśmy gości, fantastyczni ludzie! a wczoraj u innych znajomych cały dzień pod domkiem na winku i słodkościach:) mała się wybawiła w piaskownicy..ach..czułam się jak w Polsce, cieplutko było!!!!oby więcej takich słonecznych dni!!
A w ramach wątku kulinarnego napiszę Wam potem przepis na niesamowity sernik, który zrobiłam- przepis z netu z moimi modyfikacjami:-) tak łatwego i smacznego ciasta dawno nie robiłam!! a wszystko na bazie jogurtów greckich z Lidla i budyniu:-) mam nadzieję, że wypróbujecie, bo warto!

Hej dziewczynki:-) witam po weekendzie:-)Ależ to był suuuper weekend!!!
W sobotę mieliśmy gości, fantastyczni ludzie! a wczoraj u innych znajomych cały dzień pod domkiem na winku i słodkościach:) mała się wybawiła w piaskownicy..ach..czułam się jak w Polsce, cieplutko było!!!!oby więcej takich słonecznych dni!!
A w ramach wątku kulinarnego napiszę Wam potem przepis na niesamowity sernik, który zrobiłam- przepis z netu z moimi modyfikacjami:-) tak łatwego i smacznego ciasta dawno nie robiłam!! a wszystko na bazie jogurtów greckich z Lidla i budyniu:-) mam nadzieję, że wypróbujecie, bo warto!
aine jak ty kusisz babo a moja dietę wczoraj szlag trafił:-D:-D:-D

reklama
Heheheheh:-D Bożenko, moja dawno poszła w zapomnienie:-D przepis napiszę potem, bo teraz mi mała nie da-ale mówię Wam, wychodzi taki,że się w ustach rozpływa!! u nas ogromna blacha poszła w 2 dni:-D

Do góry