reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzien dobry:))))) gdzie to sloneczko!!!
aga mówisz ,ze ania przyjezdza na weekend???nie no to ja tez sie chce z nia chocby na chwilke zobaczyc :) a przede wszystkim moja mala imenniczke :)) ania cotynato??
ola dobrze,ze mi przypomnialas o tej szkole rodzenia...bo oczywisicie mi z glowy wypadlo!!!!basen nw srode jak dasz rade tez moze byc :)
milego dnia!!!

reklama
Dzień dobry mamusie :-D!!!! Cytrus, no cieszę się przeogormnie z towarzystwa, bo tak mi brakowało ruchu a teraz mamy szanse na dłuższe spacerki, bo z kimś to raźniej, nie? A właśnie, co do dłuższych spacerków - czy wtorek aktualny Olivca? Tylko, na prośbę Martuany miejscy byśmy zmieniły, bo też bardzo chciałaby się spotkać i Camomile poznać, no i może Drozdusia do nas dołączy, więc spotkałybyśmy się u Martuany właśnie, co? Napisz tylko czy Ci odpowiada i na którą a my się będzimy tu dogadywać, oki? Aha, no i Ms.Marple może autko na jutro załatwisz i też dołączysz? Byłoby super!!!! Bo ja od środy jestem chwilowo (do następnej środy) niedostępna :-p... I może Aga_irlandia by dojechała też????? I Natinke18??? Aaaaa, no i strasznie żałuję, że Aine przyjeżdża w ten weekend, myślałam, że uda nam się spotkać i poznać w realu, ale niestety nie, ech...

Camomile, udanego wyjazdu do Dublina ;-) i co Ty na jutrzejszą wyprawę poznać mamuśki??? Drozdusia, a Ty jesteś gotowa spotkac się z foremkami :-D??? Jakby nie było pogody można bujnąć się busikiem, a jak będzie to byłby dddłłłłłuuuuuuggggiiiii spacerek z przerwą na "kawusię" w miłym towarzystwie hehehehehe :-)

Zmykam na zakupki, narka :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień doberek laski
my wczoraj w plażowych strojach pojechaliśmy do Spanish Point a tam zero słońca i wiało że hej brrrr, dzieciaki najadły się piachu --Bąblowi smakuje:tak: Laurze chyba też:-D:-D:-D
tyle, że były wielgachne fale i mój M kąpał się dwa razy i tylko on miał frajdę z wycieczki:baffled::-D a po powrocie położyliśmy kocyk w ogródku i tam się słoneczko znalazło:wściekła/y: cała Irlandia ehhhh:nerd:
gastone mieliście rację, że zostaliście w ogródku;-)
aga, miło że wpadliście.. następnym razem na dłużej poprosimy:tak:

krycha o co chodzi z tym wtorkiem bo nie kaman:confused: ale na kawkę to ja chętna jak zawsze:-D

Witam dziewczynki:))Ja dzisiejszą nockę miałam nie najlepszą:-(borykałam się ze skurczami i sama nie wiedziałam co robić:zawstydzona/y: Ale nad ranem w końcu zasnełam to chyba ustąpiły,ale teraz cały brzuch mam taki obolały:-(i ledwo się ruszam:szok:poczekam na dziweczynki aż przyjdą ze szkoły i pojade do materniti nie będe czekała bo nie ma sensu:no: :)))A co do jutra to ja jak nie mam autka naprawde nie bardzo moge się ruszać nie dlatego że nie chce bo się boje czy coś :no:ja nie z tych ;-) ale ja naprawde nie daje rady nawet u mnie po schodach mam problem i musze odpoczywać MASAKRA:wściekła/y::szok: a żebyście słyszały jak dysze!!!!!!!!!!!!!!!!!Więc jak chcecie to z miłą chęcią was ugoszcze u siebie i wiecie że drzwi zawsze dla was otwarte :tak:Ale w tym tyg. mężuś musi autkiem do pracy jeżdzić więc ja jestem uziemiona:(

witam kobietki.widzę że mamy tutaj mały tłok z rana.mi mała dała trochę poleniuchować więc jestem dopiero teraz.
krycha-jestem jak najbardziej za jutrzejszym spotkaniem.tylko dajcie znać gdzie i o której.bardzo chętnie się wybiorę/
tymczasem zmykam na małe śniadanko,do potem...

Cześć dziewczynki, ja według zapowiedzi tez od rana piorę, sprzątam, a kiedy wszystko gotowe pogoda znowu płata figla, och ta Irlandia
Witam dziewczynki:))Ja dzisiejszą nockę miałam nie najlepszą:-(borykałam się ze skurczami i sama nie wiedziałam co robić:zawstydzona/y: Ale nad ranem w końcu zasnełam to chyba ustąpiły,ale teraz cały brzuch mam taki obolały:-(i ledwo się ruszam:szok:poczekam na dziweczynki aż przyjdą ze szkoły i pojade do materniti nie będe czekała bo nie ma sensu:no: :(
Martuś nie zwlekaj i faktycznie jedź do maternity, przeczytaj jeszcze raz i zastanów się nad tym wyjazdem do Polski, tu jesteś mimo wszystko bezpieczniejsza no i z nami w razie alarmu. Daj znać co i jak, trzymam w kciuki

hej babki a ja moje dziecie pochwalilam a wczorajsza noc troche marudzila.... ale co tam dzisiaj byla grzeczniutka znowu jak aniolek pobudeke tylko o 3 na jedzonko i zmaiane pieluszki i o 7 powtorka ale tylko zjadla i znowu do spanka i tak sobie pospala do 10:30.....
nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa..... nie wyobrazalam sobie ze takie Malenstwo moze tyle szczescia przyniesc
do poklikania pozniej milego dzionka

krycha o co chodzi z tym wtorkiem bo nie kaman:confused: ale na kawkę to ja chętna jak zawsze:-D

No, we wtorek mamy się "pokawkować" ;-) - wstępnie byłam umowiona z Olivcą, ale ponieważ Martuanie tak ciężko się poruszać, a również chce się spotkać, więc spotkanko byłoby u Niej, tylko jak tak czytam Martuana to tak się zastanawiam czy powinnyśmy przyłazić, bo z tego co piszesz to nie czujesz się najlepiej... Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!!!

krycha-jestem jak najbardziej za jutrzejszym spotkaniem.tylko dajcie znać gdzie i o której.bardzo chętnie się wybiorę

Bardzo się cieszę i od razu ostrzegam, że jeśli będzie pogoda to będziemy miały sporo do przejścia!!! Nie wiem jak dziewczynom pasuje, ale jak bym się z Wami (Tobą i Camomile) umówiła na 10.00 gdzieś w centrum, np. pod Brown Thomasem, jeśli będzie Wam pasowało i byśmy sobie poszły ;-)... Ale szczegóły to myślę, że obgadamy dopiero wieczorkiem, jak już Camomile będzie aktywna no i jak reszta mamusiek się określi, oki?

reklama
ja jak pisałam chatkę mam wolną od środy wieczorem, do tego czasu raczej cisza w naszym domku bo mój ma egzamin i ciągle się uczy więc nie chcę mu przeszkadzać...:cool2::cool2::cool2:.ale kawka w plenerze ala piknikowa będzie też fajna.:-) No i jak zaglądałam na pogodę to ojojoj ciarki przechodzą:-(

Do góry