reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzien doberek:)

olivca my 2 wieloryby bedziemy:):):):) hahhahahah ale co tam:) powinno nam na dobre wyjsc:) jak mi sie spodoba to moze bedziemy chociaz raz w tygodniu chodzic co???????dla kregoslupa napewno dobrze bedzie a i przy okazjii jakies zbedne kalorie sie wyciagna w tej wodzie hehehhehe:)
no nic lece bo Ola powinna byc lada chwilka:)milej niedzieli kochane:)

reklama
Witam laski. Weekend pełen wrażeń:) Wczoraj, leżymy sobie w łóżeczku a tu telefon, że znajomi przyjechali z Dublina i właśnie czekają aż ktoś po nich wyjdzie:-) Szok:szok: Potem dłuuuuugi spacer w nieznane:)Dziś powtórka z rozrywki. Odkryliśmy super miejsca na spacery:tak:

Teraz szykujemy się na jutrzejszy wyjazd do Dublina. Będę musiała wcześnie wstać. BUUUUUUU

JUSTYS takiego aniołka tylko można pozazdrościć. Oby jej już tak zostało;-)

hej!!my wlasnie wrócilismy z nad oceanu :) nareszcie pogodna niedziela sie trafiła!!!tego bylo trzeba naszej rodzince!!!
justyna fajnie,ze julka taka grzeczniutka Domi tez taki był w ogole nie plakal tylko wlasnie postekiwal :)
ola i aga jak tam po basenie?jak bedziecie w tygodniu sie wybierały to moze tez sie skusze hehe :)

hej dziewczyny.my też już jesteśmy po wycieczce.trochę co prawda wiało ale nie było źle.Laura przynajmniej posiliła się na świeżym powietrzu i skosztowała piasku:-).jednak po powrocie była strasznie marudna i wręcz nie do wytrzymania tak więc byłam zmuszona położyć ją już o 19 do łóżeczka.teraz smacznie śpi i mam nadzieje że tak zostanie do rana.ja tymczasem czekam z kolacyjką na mężusia.pozdrowionka

natalia ja w tygodniu to tak nie bardzo z tym basenem sobota albo niedziela mi bardziej pasuje bo wtedy wszyscy idziemy:)ale nastepny weekend odpada bo aine z rafim i natalka przyjezdzaja do nas:) i podobno piekny weekend ma byc:) wiec pewno gdzies na swiezym powietrzu spedzimy:)

olivka a ty pewno padlas jak kawka po tym basenie co???????????????????
a ja piore i piore ech.....jutro tez ma byc ladnie wiec zrobie to dzis a rano wywiesze na podworku:) a co:) co zrobione to z glowy:)

no nic.....
poszwedam sie troszke po necie i trza sie powoli szykowac do kolejnego tygodnia:)oby nam ta pogoda naprawde dopisala:)
dobranoc i do juterka:)

haha nic z tych rzeczy, padl to N. i nie moglam sie doczekac na niego z obiadkiem, a ja meczylam sie z przekonwertowywaniem filmow na dvd, bo oczywiscie on komus obiecal na dzisiaj a mi powiedzial w ostaniej chwili, wiec nie mialam szans na spanko.
Natalia ja nawet w tygodniu moge isc bo skoro weekend nam odpada to sie wybierzemy, na pewno w srode mamy szkole rodzenia, a przed moze zakupki w centrum? wiec moze w czwartek basen:confused:

Heja, a ja sie przyszlam pozegnac.My dzis zmienilismy plany i wyslzo nam na dobre.Pelny odpoczynek dzisiaj byl.Nie pojechalismy nad ocean, za to maly sie wyszalal w play house a potem cala trojka poszlismy spac! I w koncu odpoczelismy, a co!Zwlaszcza mo bidny maz tego potrzebowal.

dobry wieczor dziewuszki:-)
Justynko super ze Juleczka taka grzeczniutka:tak:Ucaluj ja od nas
Krycha widzisz jak fajnie,jeszcze jakis czas temu bylo Ci przykro ze sama w centrum zostalas,a tu juz kolezanaki masz do spacerkow;-)
A ja wykonczona jestem...bylismy dzis w Cobh,super bylo,przez chwile poczulam sie jak na wakacjach:-p
Olicva pamietasz kochana o ksiazce dla mnie?Kiedy bedziesz sie wybierac do Agi?Z checia bym ja nawiedzila stesknilam sie Agus za Toba;-)
A musze sie znowu pochwalic moja Julenka.Kolejne slowa opanowane to: babka,bajka,ide,nie ide:-D

łohoho no to już poleci Jula z tym paplaniem:):-):rofl2::rofl2::rofl2: Ja na śmierć zapomniałam o tej książce bo Aga i tak na razie ma jakies horrory. W tygodniu mozemy się umówić.

reklama
Do góry