justysia21
Elfikowa mama :D
Bozenka dopiero przeczytalam Twego maila zamowie wszystko w srode i dla Gosi tez i juz w czwartek bede miala nowy katalog
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też myśle że to chwilowei mam nadzieje że jutro będe miała okazje cię poznać;-)napewno będzie miło jak zresztą zawsze jak spotykają się takie fajowe mamuśkiwłaśnie wróciłam ze spaceru-jest ciepło i trochę popadało ale taki deszczyk mnie i Laury nie rusza.
alex-kiedyś też tak mi spuchło oko i pomógł mi fenistil żel,a opuchlizna zeszła następnego dnia
krycha-jeśli o mnie chodzi to godzina mi odpowiada.lubię też długie spacery także spoko.a i miejsce jest ok,ja tam się dostosuję
martuana-trzymam kciuki,mam nadzieję że to chwilowa niedyspozycja i wieczorkiem napiszesz że jest już ok i jutro będę mogła cię poznać:-)
ms.marple-fajnie by było cię jutro zobaczyć;-)
Bozenka dopiero przeczytalam Twego maila zamowie wszystko w srode i dla Gosi tez i juz w czwartek bede miala nowy katalog