reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Bozenka dopiero przeczytalam Twego maila zamowie wszystko w srode i dla Gosi tez i juz w czwartek bede miala nowy katalog

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
właśnie wróciłam ze spaceru-jest ciepło i trochę popadało ale taki deszczyk mnie i Laury nie rusza.
alex-kiedyś też tak mi spuchło oko i pomógł mi fenistil żel,a opuchlizna zeszła następnego dnia
krycha-jeśli o mnie chodzi to godzina mi odpowiada.lubię też długie spacery także spoko.a i miejsce jest ok,ja tam się dostosuję
martuana-trzymam kciuki,mam nadzieję że to chwilowa niedyspozycja i wieczorkiem napiszesz że jest już ok i jutro będę mogła cię poznać:-)
ms.marple-fajnie by było cię jutro zobaczyć;-)

właśnie wróciłam ze spaceru-jest ciepło i trochę popadało ale taki deszczyk mnie i Laury nie rusza.
alex-kiedyś też tak mi spuchło oko i pomógł mi fenistil żel,a opuchlizna zeszła następnego dnia
krycha-jeśli o mnie chodzi to godzina mi odpowiada.lubię też długie spacery także spoko.a i miejsce jest ok,ja tam się dostosuję
martuana-trzymam kciuki,mam nadzieję że to chwilowa niedyspozycja i wieczorkiem napiszesz że jest już ok i jutro będę mogła cię poznać:-)
ms.marple-fajnie by było cię jutro zobaczyć;-)
Ja też myśle że to chwilowe:tak:i mam nadzieje że jutro będe miała okazje cię poznać;-)napewno będzie miło jak zresztą zawsze jak spotykają się takie fajowe mamuśki:-D

Bozenka dopiero przeczytalam Twego maila zamowie wszystko w srode i dla Gosi tez i juz w czwartek bede miala nowy katalog

justysia to super, przy okazji jak jutro będę w dooradoyle to podrzucę ci pampy --jeśli nie będzie cię w domku to zostawię pod drzwiami:tak:
dziewczynki mam nadzieję, że uda nam się spotkać jutro bo już się za Wami stęskniłam
olivco przywiozę ci książki jeśli chcesz i będziesz:tak:

Aine kusisz kusisz, ja dzis odwazylam sie i stanelam na wage i koniec z dogadzaniem sobie i pustymi kaloriami. Ale taki serniczek po tygodniu jako dobra nagroda mógłby być:-):-):-)
Justys tak sie ciesze, ze malenstwo spokojne, ja na takie nie mam szans bo juz ma charakterek i daje popalić... Rozkoszuj się mamusiu każdą chwilunią.
Ms.Marple ja tez wezme do Marty i książkę i to urządzonko od Cytruska
Aga będziesz jutro?:confused:
Nowe mamusie fajnie byloby was poznac jutro, Alex tez masz okazje sie z nami zobaczyc:happy2:

olivka no baaaaa....pewnie ze bede:) jak wszystkie to wszystkie:):):):)zreszta stesknilam sie za wami wszystkimi i milo tak razem kawke wypic i ponarzekac na brzuszki hahhahahah:)
porobie w chalupie jutro ,przygotuje obiad i przyjade:)no chyba ze Martus zle sie bedzie czula:( mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:)pewno przegiela z robota tak jak ja :)

aaaaaaaaaa zapomnialabym wam napisac w lidlu sa termometry do mierzenia temp.w uchu i na czole ...ma 6 funkcji:):)::) fajny:) ja kupilam przyda sie nie tylko dla malenstwa ale i dla reszty rodzinki tez:) i cena przystepna bo 14,99:):):):) podgrzewacze byly do butelek tez i jakies tam jeszcze rzeczy dla maluszkow:) ja kupilam tylko termometr:)

Ostatnia edycja:
o to faktycznie warto się wybrać.
Mała to weź ze sobą tą książkę o Limerick, w międzyczasie szwagier Cytruska ją przeczyta:)

reklama
Do góry