reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzień dobry, jeszcze słoneczko nad domkiem ale już widzę dookoła brzydkie churzyska:szok:
dzień dobry dziewczyny;-), ja ledwo oczy otworzyłam po strasznej, nieprzespanej nocy,:-( ciągle mam mdłości i na dodatek wieczorami teraz:hmm:
Dodzwoniłam się, przyjeżdżaja co dwa tygodnie ale podnieśli ceny i są już za 2eu za kg, no i nie biorą paczki poniżej 25eu więc opłaca się wysyłać od 13kg:-( co ja napakuję żeby tyle wyszło?
Wizytę mam o 10tej:nerd::nerd::nerd::nerd::nerd:

reklama
Dzieńdoberek:) MartaF nie zazdroszcze Ci :-(Ja przy mojej Madzi miałam takie mdłości z wymiotami że Marek chcąc mi dać łyżeczke mleka dziennie dla zdrówka niby dzidzi siedział potem przy mnie z miską:szok: ale ja to już tak zleciałam z wagi i nie umiałam chodzić że nawet nie wiedziałam kiedy a M..zawiózł mnie do szpitala i tam troche przeleżałam pod kroplówkami:-(Ale tłumaczyli mi że pomimo tego że schudłam dzidzia nie da sobie krzywdy zrobić( przynajmniej jeśli chodzi o mdłości)bo Bozia tak nas stworzyła hehehh że najpierw włoski ,paznokietki kosteczki i inne tkanki tłuszczowe itp.Także sama widzisz;-)A potem przy każdej ciąży miałam też mdłości ale już nie takie straszne:))) Ale lekarz mi poradził że jak będzie bardzo zle mam Awiomarin brać ale ja bym nie polecała bo to jednak prochy;-)A Ja dzisiaj robie sprzątanko ranne a potem chyba się w domciu ponudze:-(No chyba że filmik sobie puszcze bo M...autko dzisiaj zabrał:) OLA TRZYMAM KCIUKI:)

Siemka:-)Pogoda do d...Ja juz mam dosc tej nedznej irlandzkiej aury:-(
Ja chce sloneczka i ciepelka!
Ola po komuni ...ciezko obzarlam sie jak szalona,jeszcze dzis salatke mecze.(kreacje mialam ubrana tylko do obiadu bo pasek mnie tak uciskal ze myslalam ze zemdleje haha,pojechalam wskoczyc w cos wygodniejszego)Z diety nici:zawstydzona/y:Ale jutro powracam do dietowania:tak:Ola daj znac pozniej co i jak:confused:Lece pod prysznic

Dzien dobry kobitki.Ach z tym dietowaniem, czlowiek sie tylko caly czas usprawiedliwia..Dlczego czlowiek poprostu pojesc sobieie moze do woli nie martwiac sie o kilogramy..Chociaz znam ja taki kobitki co wchlaniaja wszystko a rozmiar wciaz ten sam..

ja przy pierwszej dwójce wogóle nie wymiotowałam, mój ma nadzieje ze to bliźniaki bo bardzo by chciał:szok:a ja bym sie chyba załamała,
A jak długo mogą trwac te mdłości??bo u mnie juz od 15 tygodni :-(i juz mam dosyc:-:)-(

Dzien dobry kobitki.Ach z tym dietowaniem, czlowiek sie tylko caly czas usprawiedliwia..Dlczego czlowiek poprostu pojesc sobieie moze do woli nie martwiac sie o kilogramy..Chociaz znam ja taki kobitki co wchlaniaja wszystko a rozmiar wciaz ten sam..

ja tak miałam w Polsce, wcinałam co sie dało a jak przyjechałam tutaj to od razu 10kg więcej:szok: a teraz jem mało przez mdłości i chudne:-(
jakbym mogła tak po porodzie miec mdłości i schudnąć??:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzieńdoberek,
ja zakręcona jak naleśnik bo Bąbel się budził co godzina:dry:

krycha zapewne coś się w tym tygodniu też uda:-D

justysia ty nie bucz bo na cycku to samo ci się schudnie:tak:i będziesz laska po 2 miesiącach:tak::-D:-D

MartaF zapodaj jakieś suwaczki bo nie widać czyś brzuchata czy dzieciata:-D:-D
na mdłości koniecznie rób sobie herbatkę imbirową, działa przeciwwymiotnie (imbir jest składnikiem tabletek na chorobę lokolmocyjną)

olivca trzymam kciuki (chociaż juz po 10tej:-D) i czekamy na dobre wieści

gastone
też bym chciała tak bezstresowo i bez konskwencji ciasteczka upychać:-D:-D ja taki łasuch jestem:cool2:

ja przy pierwszej dwójce wogóle nie wymiotowałam, mój ma nadzieje ze to bliźniaki bo bardzo by chciał:szok:a ja bym sie chyba załamała,
A jak długo mogą trwac te mdłości??bo u mnie juz od 15 tygodni :-(i juz mam dosyc:-:)-(
Przy porzednich ciążach miałam do połowy ciąży:)A teraz jestem w 28 tyg.a dalej mnie muli i wymiotuje jak nie zjem na czas albo zjem za dużo a o samochodzie nawet nie moge myśleć a mam jechać w taką trase ale chyba wezme awiomarin bo inaczej nie przetrwam;-)heh

MartaF zapodaj jakieś suwaczki bo nie widać czyś brzuchata czy dzieciata:-D:-D
na mdłości koniecznie rób sobie herbatkę imbirową, działa przeciwwymiotnie (imbir jest składnikiem tabletek na chorobę lokolmocyjną)

próbowałam kilka razy i cos nie moge wrzucic suwaczka, mam 2 dzieciaczków 6 i 4 lata i jestem w 15 tyg. ciąży:-D

reklama
h babki witam sie i znikam :tak: jaajeszcze podwojna i nic mnie nie rusza.... Ola mozesz wpasc po avonki ?? jak nie masz czasu to ja Ci je podzuce dzisiaj tylko nie wiem o ktorej ::tak:

Do góry