reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ola ale namotalam chodzilo mi o Gosie hihihi przepraszam ale ja jakos tak zakrecona na maxa od kilku dni jestem i plote jakies bzdury jedz do teg mechanika i sie mna nie przejmuj hihhii buziaczki ;)

Ola super wiesci:tak:dzwonilam do Ciebie babo i sie denerwowalam:baffled:No ale jak Oki to oki;-)
Justynko ile za avonki cobym pieniadzory miala odrazuJa wpadnie pod wieczor do Ciebie i odbiore sobie:tak:

ja przy pierwszej dwójce wogóle nie wymiotowałam, mój ma nadzieje ze to bliźniaki bo bardzo by chciał:szok:a ja bym sie chyba załamała,
A jak długo mogą trwac te mdłości??bo u mnie juz od 15 tygodni :-(i juz mam dosyc:-:)-(
Marta no coś Ty, ja to robiłam wszystko żeby mieć bliźniaki, sama jestem z bliźniaków i mój ma teź braci bliźniaków, mówili mi że duuuużo fasoli jeść i szpinaku, och już nie mogłam na nie patrzeć i nic, tylko jedno, moze następnym razem nam się uda:)
A mdłości też miałam takie okropne, że chwilami żyć mi się nie chiało, czułam się jak po przepiciu, tylko leżałam w łóżku jak na statku z chorobą morską, straciłam już nadzieję, a od 16go tygodnia zaczęło przechodzić. Więc nie pytaj jak zaczęłam się dorywać do jedzonka i słodkiego:)
Gastone, tak, na zamkniętym jest.

Marta no coś Ty, ja to robiłam wszystko żeby mieć bliźniaki, sama jestem z bliźniaków i mój ma teź braci bliźniaków, mówili mi że duuuużo fasoli jeść i szpinaku, och już nie mogłam na nie patrzeć i nic, tylko jedno, moze następnym razem nam się uda:)
A mdłości też miałam takie okropne, że chwilami żyć mi się nie chiało, czułam się jak po przepiciu, tylko leżałam w łóżku jak na statku z chorobą morską, straciłam już nadzieję, a od 16go tygodnia zaczęło przechodzić. Więc nie pytaj jak zaczęłam się dorywać do jedzonka i słodkiego:)
Gastone, tak, na zamkniętym jest.

Juz przeczytalam.Fajnie ze wszytsko dobrze :tak: A co blizniakow ja nie wiem czy bym chciala.Niby podwojne szczescie ale jak tu sobie poradzic z dwojegiem naraz? Jakos sobie nie wyobrazam i mamnadzieje ze nastepne moje dziecko bedzie tylko jedno :-D bo tez istnieje jakas mozliwosc.Mojej babci brat jest z blizniakow.Jeszcze sie nie powtorzylo co prawda ale szansa jest :baffled:

no mówią że co drugie pokolenie więc Twoja mama mogła miec i Twoje dzieci mogą mieć, ale Ty powinnaś być bezpieczna tak jak właśńie niestety ja jestem

Dziewczyny czy macie jakies namiary na tanie paczki do polski, gdzie nie dzwonię to ponad 25eu bo albo 2,5 eu za kg no i paczka min 10kg, albo 2eu za kg i paczka min 13kg a moja jest mała bo niecałe 5kg, wim że chyba lepiej dopakować...

ola ciesze sie ze wszystko w porzadku:) a mowilam:) trza starszych sluchac hehehhehe:)
no, to moje kochanie takie spanikowane, lepiej niech się zajmuje żyłkami w głowie hahaha no chyba że stwierdzi, ze nawet tam przydałoby mi się śrubkę dokręcić to byłoby juz niedobrze:happy2: Ale tak się cieszem że hej

Dziewczynki czy wy slyszalyscie cos na temat odpraw online przez ryana?Ponoc maja wprowadzic(badz juz wprowadzili,bo na stronie ryana pisze co innego niz na onecie)odprawe online jako obowiazkowa,tej na lotnisku ma juz nie byc.:confused:

reklama
Dziewczynki czy wy slyszalyscie cos na temat odpraw online przez ryana?Ponoc maja wprowadzic(badz juz wprowadzili,bo na stronie ryana pisze co innego niz na onecie)odprawe online jako obowiazkowa,tej na lotnisku ma juz nie byc.:confused:

Nie wierzę w to!!! Tak samo jak mieli wprowadzić obowiązkowe ubezpieczenie podróżne, a jednak nadal można nie wykupować!!! Nie mogą nie odprawiać na lotnisku, bo co w takim razie z bagażem zrobić??? Może się mylę, ale nie wierzę :-)!!!

Do góry