Na zamknietym olivca wszystko opisala...
aaaaaaaaa a wiecie ze ja zapomnialam o zamknietym juz pedze czytac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na zamknietym olivca wszystko opisala...
Marta no coś Ty, ja to robiłam wszystko żeby mieć bliźniaki, sama jestem z bliźniaków i mój ma teź braci bliźniaków, mówili mi że duuuużo fasoli jeść i szpinaku, och już nie mogłam na nie patrzeć i nic, tylko jedno, moze następnym razem nam się udaja przy pierwszej dwójce wogóle nie wymiotowałam, mój ma nadzieje ze to bliźniaki bo bardzo by chciała ja bym sie chyba załamała,
A jak długo mogą trwac te mdłości??bo u mnie juz od 15 tygodni :-(i juz mam dosyc:--(
Marta no coś Ty, ja to robiłam wszystko żeby mieć bliźniaki, sama jestem z bliźniaków i mój ma teź braci bliźniaków, mówili mi że duuuużo fasoli jeść i szpinaku, och już nie mogłam na nie patrzeć i nic, tylko jedno, moze następnym razem nam się uda
A mdłości też miałam takie okropne, że chwilami żyć mi się nie chiało, czułam się jak po przepiciu, tylko leżałam w łóżku jak na statku z chorobą morską, straciłam już nadzieję, a od 16go tygodnia zaczęło przechodzić. Więc nie pytaj jak zaczęłam się dorywać do jedzonka i słodkiego
Gastone, tak, na zamkniętym jest.
no, to moje kochanie takie spanikowane, lepiej niech się zajmuje żyłkami w głowie hahaha no chyba że stwierdzi, ze nawet tam przydałoby mi się śrubkę dokręcić to byłoby juz niedobrze Ale tak się cieszem że hejola ciesze sie ze wszystko w porzadku a mowilam trza starszych sluchac hehehhehe
Dziewczynki czy wy slyszalyscie cos na temat odpraw online przez ryana?Ponoc maja wprowadzic(badz juz wprowadzili,bo na stronie ryana pisze co innego niz na onecie)odprawe online jako obowiazkowa,tej na lotnisku ma juz nie byc.