reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
ja zagladam czasem:) poleguje na kanapie:) weekend i tzreba odpoczac aby sil na caly tydzien nazbierac::):
a ja w srode do szpitala na cukier i wizyte kontrolna po szpitalu:) ktos sie jeszcze wybiera???

gastone moja koleżanka miała podobnie, poszła do lekarki która powiedziała ze ma torbiel i dała jej leki po których wróciła jej miesiączka a na drugi miesiąc ustała znowu, więc ona znowu do niej poszła, a ta że torbiel sie odnowił i dała jej znowu te tabletki ale cos ją tkneło i poszła sie zbadac do szpitala a tam sie okazało ze to ciąża nie torbiel i uratowała swoją dzidzie, ja byłam u doktora B. 2 miesiące temu ale tylko po zwolnienie bo mnie brzuch bolał i tez chciał mi dac jakies tabletki ale nie wziełam bo ja nie biore żadnych tabletek w ciąży, nawet na ból głowy:no:
i bardzo dobrze!
WITAJCIE BABKI

dzionek taki se...:nerd:

agusiek jest crescent shoping center w dooradoyle jest tam kilka sklepów z ciuszkami dla dzieci:
h&m, zara, adams, next, penneys, i jeszcze kilka już nie pamietam nazw:zawstydzona/y:

dziewczyny coś dopiszą jeszcze:tak:

co do lekarzy to zawsze trzeba konsultować diagnozy u jeszcze jednego lekarza, tak jest bezpieczniej, oni też się mylą i to często

słyszałam, że ta ginekolożka z galway przyjmuje też w limerick, w soboty-- moja znajoma tam chodzi z ciażą
Super, pewnie kolejkiu niej beda hih
no i gdzie wy wszystkie? :-(nie ma co trzeba sobie kolejny filmik zapodać na tą pustkę
A ja wlasnie z Limericku wrocilam.W sumie nic niekupilma oprocz paru pierdolek typu bizuteria, ale malemu kupilam tory i zajeezdnie Thomasa i szaleje.Ma juz pare wagonikow teraz siedzi jak zakochany a ja mam spokoj.:-D Kupilam tez w nexcie pare ladnych ciuszkow plus dwie pary bucikow.Szkoda tylko ze za normalna cene :sorry2:

ojej biedny Adaś, ale za to porządny mężczyzna będzie z niego jak już sam będzie mógł chrupać :-) To trzymamy w kciuki za ząbki

Gastone a co Ty zawsze tak cichaczem do nas przyjeżdżasz i dajesz tylko znać że byłaś, a kawka to co, na pewno każdemu wyjdzie na zdrowie chwila przerwy:)

Hej no ja tez juz wrocila z Limericku...dzieki dziewczyny za pomoc, choc i tak nie zdazylam przeczytac bo zaraz wyjechalismy tak z marszu:baffled::-D trafilam do centrum i zdziwilo mnie ze tak duzo sklepow bylo zamknietych :szok:u nas w galway w niedziele to prawdziwy dzien handlowy jest:-Da tu taka cisza... w sumie to moj m tylko sie obkupil i malemu pare rzeczy a sobie kompletnie nic:wściekła/y:no przepraszam wepchalam w siebie wielkiego hamburgera frytki i cole przez co moja dietke szlag chyba trafil:szok::-Dno ale coz - weekend:cool2: zaluje tylko ze nie moglismy znalesc tego duzego sklepu gdzie ponoc wszystko jest tak tanio:no::baffled::baffled:
ale pogoda byla do d*** cala droge padalo, dobrze ze trasa chociaz super do tego limericku:tak:

ojej biedny Adaś, ale za to porządny mężczyzna będzie z niego jak już sam będzie mógł chrupać :-) To trzymamy w kciuki za ząbki

Gastone a co Ty zawsze tak cichaczem do nas przyjeżdżasz i dajesz tylko znać że byłaś, a kawka to co, na pewno każdemu wyjdzie na zdrowie chwila przerwy:)
:-D wiesz jak to jest, dziecko marudzce po czlowiek go po sklepach ciaga, maz nerwowy bo zona kase wyciaga hih i jak najszybciej chce do domu :-D
Hej no ja tez juz wrocila z Limericku...dzieki dziewczyny za pomoc, choc i tak nie zdazylam przeczytac bo zaraz wyjechalismy tak z marszu:baffled::-D trafilam do centrum i zdziwilo mnie ze tak duzo sklepow bylo zamknietych :szok:u nas w galway w niedziele to prawdziwy dzien handlowy jest:-Da tu taka cisza... w sumie to moj m tylko sie obkupil i malemu pare rzeczy a sobie kompletnie nic:wściekła/y:no przepraszam wepchalam w siebie wielkiego hamburgera frytki i cole przez co moja dietke szlag chyba trafil:szok::-Dno ale coz - weekend:cool2: zaluje tylko ze nie moglismy znalesc tego duzego sklepu gdzie ponoc wszystko jest tak tanio:no::baffled::baffled:
ale pogoda byla do d*** cala droge padalo, dobrze ze trasa chociaz super do tego limericku:tak:

no to zupelnie jak ja , co prawda diety nie mam, ale sie pilnuje a dzis sie nie pilnowalam :-D i zjadlam panini z kurczkiem i frytki no i popilam cola :szok: ale co tam, raz sie zyje od jutra wracam do stnu normalnosci znaczy saltki, brokuly i inne takie tam :baffled:

Hej laseczki:))właśnie sobie oglądam filmik;-)i ledwo dycham :)Jak ja już mam dość ciążowania:-(tak mi ciężko a gdzie dalej?ale cóż koniec nażekania:tak:jak czytam o waszych dietkach to aż wam zazdroszcze ja uwielbiam się dietkować :))A w ciąży to mi się wszystko wywraca do góry nogami i organizm chyba spragniony wszystkich fastw...i innych łakoci których wcześniej sobie odmawiałam i jak niezjem czegokolwiek na czas i gdziekolwiek jestem to mdleje więc nawet nie moge myśleć o ograniczaniu bo zaraz umieram z głodu :-Ddzidzia nie da sobie głodu:-Da mi przybywa tu i tam hehe mam tylko nadzieje że ten celulit i kilogramy nie będą za długo ze mną walczyć:-Dpo porodzie ale ze 30 będe miała do zżucenia bo już 20 mam więcej a jeszcze 3 mieszki:)))

reklama
Do góry