reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hej laseczki:))właśnie sobie oglądam filmik;-)i ledwo dycham :)Jak ja już mam dość ciążowania:-(tak mi ciężko a gdzie dalej?ale cóż koniec nażekania:tak:jak czytam o waszych dietkach to aż wam zazdroszcze ja uwielbiam się dietkować :))A w ciąży to mi się wszystko wywraca do góry nogami i organizm chyba spragniony wszystkich fastw...i innych łakoci których wcześniej sobie odmawiałam i jak niezjem czegokolwiek na czas i gdziekolwiek jestem to mdleje więc nawet nie moge myśleć o ograniczaniu bo zaraz umieram z głodu :-Ddzidzia nie da sobie głodu:-Da mi przybywa tu i tam hehe mam tylko nadzieje że ten celulit i kilogramy nie będą za długo ze mną walczyć:-Dpo porodzie ale ze 30 będe miała do zżucenia bo już 20 mam więcej a jeszcze 3 mieszki:)))
martuana skoro uwielbiasz dietkowanie, to się nie ograniczaj;-):-D na dłużej ci starczy:-D:-D ja niestety nie przepadam, chociaż teraz na diecie wiem , że lepiej się odżywiam niż przedtem

reklama
Justyś ja mogę się dietkować nawet od teraz, abym tylko miała swoje baby w ramionach hihihi jak porób przejdę to wszystko przejdę

witajcie mamuśki:-):-):-) dawno Was nie odwiedzałam, ale nie mogłam, już jestemn i na nowo postaram się ; wkręcić;
nawet nie czytam wstecz, nie wiem czy się już niektóre z Was rozpakowały , czy nadal czekają
jeśli tak to gratuluje nowym mamom, a nie rozpakowanym życze cierpliwości i zdrówka
pozdrawiam buziole mamuśki:-):-):-)

Bry :-D!!! Udanego poniedziałku :sorry2:

Olivca, ja nadal trzymam kciuki, dasz znać jak już coś będziesz wiedziała???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej!!!i znowu poniedzialek,i znowu sama z młodym do piatku...ola jak sie czujesz?a i mam do ciebie pytanko,dodzwonilas sie do tych ludzi od paczek???czy nie mialas głowy o tym myślec?milego dnia:)

reklama
dzień dobry dziewczyny;-), ja ledwo oczy otworzyłam po strasznej, nieprzespanej nocy,:-( ciągle mam mdłości i na dodatek wieczorami teraz:hmm:

Do góry