martuana skoro uwielbiasz dietkowanie, to się nie ograniczaj;-) na dłużej ci starczy ja niestety nie przepadam, chociaż teraz na diecie wiem , że lepiej się odżywiam niż przedtemHej laseczki)właśnie sobie oglądam filmik;-)i ledwo dycham Jak ja już mam dość ciążowania:-(tak mi ciężko a gdzie dalej?ale cóż koniec nażekaniajak czytam o waszych dietkach to aż wam zazdroszcze ja uwielbiam się dietkować )A w ciąży to mi się wszystko wywraca do góry nogami i organizm chyba spragniony wszystkich fastw...i innych łakoci których wcześniej sobie odmawiałam i jak niezjem czegokolwiek na czas i gdziekolwiek jestem to mdleje więc nawet nie moge myśleć o ograniczaniu bo zaraz umieram z głodu dzidzia nie da sobie głodua mi przybywa tu i tam hehe mam tylko nadzieje że ten celulit i kilogramy nie będą za długo ze mną walczyćpo porodzie ale ze 30 będe miała do zżucenia bo już 20 mam więcej a jeszcze 3 mieszki))
reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
dietkowanie ..... buuuu ja juz niedlugo tez bede musiala do tych dietkujacych dolaczyc
K
krycha
Gość
Dobranoc :-)...
Ms.Marple, czy my w tym tygodniu gdzieś coś u kogoś?????
o tak tak mogłybyście, moze u mnie? moje kochanie wyjeżdża bodajże w środe to mam chatkę wolnąDobranoc :-)...
mikimauro
Fanka BB :)
witajcie mamuśki:-):-):-) dawno Was nie odwiedzałam, ale nie mogłam, już jestemn i na nowo postaram się ; wkręcić;
nawet nie czytam wstecz, nie wiem czy się już niektóre z Was rozpakowały , czy nadal czekają
jeśli tak to gratuluje nowym mamom, a nie rozpakowanym życze cierpliwości i zdrówka
pozdrawiam buziole mamuśki:-):-):-)
nawet nie czytam wstecz, nie wiem czy się już niektóre z Was rozpakowały , czy nadal czekają
jeśli tak to gratuluje nowym mamom, a nie rozpakowanym życze cierpliwości i zdrówka
pozdrawiam buziole mamuśki:-):-):-)
K
krycha
Gość
Bry !!! Udanego poniedziałku
Olivca, ja nadal trzymam kciuki, dasz znać jak już coś będziesz wiedziała???
Olivca, ja nadal trzymam kciuki, dasz znać jak już coś będziesz wiedziała???
Ostatnio edytowane przez moderatora:
natinke18
Fanka BB :)
hej!!!i znowu poniedzialek,i znowu sama z młodym do piatku...ola jak sie czujesz?a i mam do ciebie pytanko,dodzwonilas sie do tych ludzi od paczek???czy nie mialas głowy o tym myślec?milego dnia
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien dobry
reklama