reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Przy porzednich ciążach miałam do połowy ciąży:)A teraz jestem w 28 tyg.a dalej mnie muli i wymiotuje jak nie zjem na czas albo zjem za dużo a o samochodzie nawet nie moge myśleć a mam jechać w taką trase ale chyba wezme awiomarin bo inaczej nie przetrwam;-)heh

No właśnie widziałam opis na NK :szok: i Ty tak autkiem będziesz jechać? Nie boisz się?????:confused:?????

Justysia21, już bliżej niż dalej :-p, troszkę cierpliwości :sorry2:...

Ms.Marple, no to super, bo się już stęskniłam, a muszę korzystać, bo w następnym tygodniu, od dnia matki do 03.06 będę zajęta, bo gości będziemy mieli :-)

reklama
hah:)Aniu nie boje się jak znam życie to i tak przenosze z moim szczęściem:-DA może tak do mnie by też któraś wpadła co???Nie chce być samolubna ale ciężko mi z domciu wyjść a jakoś samotnie mi dzisiaj:-(

Czesc mamusie
No pogoda nas nie rozpieszcza cos ostatnio:no::no:
OLIVCA daj znac jak tam wiernie trzymalam kciuki przez caly weekend:tak:
MARTA F jak zajzysz do mnie w sobote przed wizyta to ci pokaze jak te suwaczki wstawic;-);-)

Przy porzednich ciążach miałam do połowy ciąży:)A teraz jestem w 28 tyg.a dalej mnie muli i wymiotuje jak nie zjem na czas albo zjem za dużo a o samochodzie nawet nie moge myśleć a mam jechać w taką trase ale chyba wezme awiomarin bo inaczej nie przetrwam;-)heh

martuana
jeśli już chcesz coś brać, to lepiej kup sobie lokomotiv, zawiera tarty imbir działa dużo lepiej niż aviomarin bo nie usypia no i trochę bardziej naturalny:tak:

dzisiaj ja nie mam autka, żeby cię nawiedzić :sorry2:
ale w tygodniu możemy gdzieś wpaść z krychą , bo chyba się nie doczekam, żebyście do mnie wpadły co?:-(

jestem już po, wszystko super!!!:happy::happy::rofl2::happy2::happy2: Tak się cieszę, straciłam chyba z 3kg przez te nerwy ale teraz sobie dogodzę. pani doktor powiedziała że absolutnie nic mi nie jest i nic z tych rzeczy co myśleliśmy, bo bolałoby mnie tak, że nie mogłabym usiąść, ja znowu czytałam że czasem nie ma właśńie żadnych symptomów a ona że jeśli się powtarza,natomiast pierwszego razu nikt nie przeoczy:) No ale zbadała mnie - wciąż jestem w szoku że tutaj gp się tym zajmuje:baffled:Ale cieszę się bardzo. Nie będą mnie cieli i mogę rodzić normalnie:blink::-) Dziękuję dziewczynki za wsparcie i trzymanie w kciuki. A ja wreszcie się wyśpię. Mimo wszystko i tak uważam, że no szkoda nerwów ale lepiej chuchać na zimne:)

martuana jeśli już chcesz coś brać, to lepiej kup sobie lokomotiv, zawiera tarty imbir działa dużo lepiej niż aviomarin bo nie usypia no i trochę bardziej naturalny:tak:

dzisiaj ja nie mam autka, żeby cię nawiedzić :sorry2:
ale w tygodniu możemy gdzieś wpaść z krychą , bo chyba się nie doczekam, żebyście do mnie wpadły co?:-(
Dzięki lokomotiv napewno będzie lepszy mam nadzieje że go tu kupie:)))No to może jutro wpadniecie ;-)ZAPRASZAM:)) OLUŚ CIESZE SIĘ RAZEM Z TOBĄ:))

h babki witam sie i znikam :tak: jaajeszcze podwojna i nic mnie nie rusza.... Ola mozesz wpasc po avonki ?? jak nie masz czasu to ja Ci je podzuce dzisiaj tylko nie wiem o ktorej ::tak:
oj szkoda że dopiero teraz zobaczyłam, Justys my dziś mamy jechac do mechanika albo gdzieś więc dobiję się do Ciebie-wcześniej zadzwonię. Mam wziąść dla dziewczyn? Bo ja miałam chyba tylko mydełko i nie wiedziałam że tak szybko będzie wow

oj szkoda że dopiero teraz zobaczyłam, Justys my dziś mamy jechac do mechanika albo gdzieś więc dobiję się do Ciebie-wcześniej zadzwonię. Mam wziąść dla dziewczyn? Bo ja miałam chyba tylko mydełko i nie wiedziałam że tak szybko będzie wow

Olivca
jak juz wiesz ze wszystko oki to powiedz teraz co podejrzewalas za przypadlosc, bo to tajemniczo brzmi.No ale skoro wszystko oki to chyba juz mozesz powiedziec nie?

jestem już po, wszystko super!!!:happy::happy::rofl2::happy2::happy2: Tak się cieszę, straciłam chyba z 3kg przez te nerwy ale teraz sobie dogodzę. pani doktor powiedziała że absolutnie nic mi nie jest i nic z tych rzeczy co myśleliśmy, bo bolałoby mnie tak, że nie mogłabym usiąść, ja znowu czytałam że czasem nie ma właśńie żadnych symptomów a ona że jeśli się powtarza,natomiast pierwszego razu nikt nie przeoczy:) No ale zbadała mnie - wciąż jestem w szoku że tutaj gp się tym zajmuje:baffled:Ale cieszę się bardzo. Nie będą mnie cieli i mogę rodzić normalnie:blink::-) Dziękuję dziewczynki za wsparcie i trzymanie w kciuki. A ja wreszcie się wyśpię. Mimo wszystko i tak uważam, że no szkoda nerwów ale lepiej chuchać na zimne:)

No i widzisz ja sie tez ciesze ze wszystko dobrze:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry