reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja zagladam czasem poleguje na kanapie weekend i tzreba odpoczac aby sil na caly tydzien nazbierac::
a ja w srode do szpitala na cukier i wizyte kontrolna po szpitalu ktos sie jeszcze wybiera???
a ja w srode do szpitala na cukier i wizyte kontrolna po szpitalu ktos sie jeszcze wybiera???
i bardzo dobrze!gastone moja koleżanka miała podobnie, poszła do lekarki która powiedziała ze ma torbiel i dała jej leki po których wróciła jej miesiączka a na drugi miesiąc ustała znowu, więc ona znowu do niej poszła, a ta że torbiel sie odnowił i dała jej znowu te tabletki ale cos ją tkneło i poszła sie zbadac do szpitala a tam sie okazało ze to ciąża nie torbiel i uratowała swoją dzidzie, ja byłam u doktora B. 2 miesiące temu ale tylko po zwolnienie bo mnie brzuch bolał i tez chciał mi dac jakies tabletki ale nie wziełam bo ja nie biore żadnych tabletek w ciąży, nawet na ból głowy
Super, pewnie kolejkiu niej beda hihWITAJCIE BABKI
dzionek taki se...
agusiek jest crescent shoping center w dooradoyle jest tam kilka sklepów z ciuszkami dla dzieci:
h&m, zara, adams, next, penneys, i jeszcze kilka już nie pamietam nazw
dziewczyny coś dopiszą jeszcze
co do lekarzy to zawsze trzeba konsultować diagnozy u jeszcze jednego lekarza, tak jest bezpieczniej, oni też się mylą i to często
słyszałam, że ta ginekolożka z galway przyjmuje też w limerick, w soboty-- moja znajoma tam chodzi z ciażą
A ja wlasnie z Limericku wrocilam.W sumie nic niekupilma oprocz paru pierdolek typu bizuteria, ale malemu kupilam tory i zajeezdnie Thomasa i szaleje.Ma juz pare wagonikow teraz siedzi jak zakochany a ja mam spokoj. Kupilam tez w nexcie pare ladnych ciuszkow plus dwie pary bucikow.Szkoda tylko ze za normalna ceneno i gdzie wy wszystkie? :-(nie ma co trzeba sobie kolejny filmik zapodać na tą pustkę
ojej biedny Adaś, ale za to porządny mężczyzna będzie z niego jak już sam będzie mógł chrupać :-) To trzymamy w kciuki za ząbki
Gastone a co Ty zawsze tak cichaczem do nas przyjeżdżasz i dajesz tylko znać że byłaś, a kawka to co, na pewno każdemu wyjdzie na zdrowie chwila przerwy
Gastone a co Ty zawsze tak cichaczem do nas przyjeżdżasz i dajesz tylko znać że byłaś, a kawka to co, na pewno każdemu wyjdzie na zdrowie chwila przerwy
Hej no ja tez juz wrocila z Limericku...dzieki dziewczyny za pomoc, choc i tak nie zdazylam przeczytac bo zaraz wyjechalismy tak z marszu trafilam do centrum i zdziwilo mnie ze tak duzo sklepow bylo zamknietych u nas w galway w niedziele to prawdziwy dzien handlowy jesta tu taka cisza... w sumie to moj m tylko sie obkupil i malemu pare rzeczy a sobie kompletnie nicno przepraszam wepchalam w siebie wielkiego hamburgera frytki i cole przez co moja dietke szlag chyba trafilno ale coz - weekend zaluje tylko ze nie moglismy znalesc tego duzego sklepu gdzie ponoc wszystko jest tak tanio
ale pogoda byla do d*** cala droge padalo, dobrze ze trasa chociaz super do tego limericku
ale pogoda byla do d*** cala droge padalo, dobrze ze trasa chociaz super do tego limericku
wiesz jak to jest, dziecko marudzce po czlowiek go po sklepach ciaga, maz nerwowy bo zona kase wyciaga hih i jak najszybciej chce do domuojej biedny Adaś, ale za to porządny mężczyzna będzie z niego jak już sam będzie mógł chrupać :-) To trzymamy w kciuki za ząbki
Hej no ja tez juz wrocila z Limericku...dzieki dziewczyny za pomoc, choc i tak nie zdazylam przeczytac bo zaraz wyjechalismy tak z marszu trafilam do centrum i zdziwilo mnie ze tak duzo sklepow bylo zamknietych u nas w galway w niedziele to prawdziwy dzien handlowy jesta tu taka cisza... w sumie to moj m tylko sie obkupil i malemu pare rzeczy a sobie kompletnie nicno przepraszam wepchalam w siebie wielkiego hamburgera frytki i cole przez co moja dietke szlag chyba trafilno ale coz - weekend zaluje tylko ze nie moglismy znalesc tego duzego sklepu gdzie ponoc wszystko jest tak tanio
no to zupelnie jak ja , co prawda diety nie mam, ale sie pilnuje a dzis sie nie pilnowalam i zjadlam panini z kurczkiem i frytki no i popilam cola ale co tam, raz sie zyje od jutra wracam do stnu normalnosci znaczy saltki, brokuly i inne takie tam
Hej laseczki)właśnie sobie oglądam filmik;-)i ledwo dycham Jak ja już mam dość ciążowania:-(tak mi ciężko a gdzie dalej?ale cóż koniec nażekaniajak czytam o waszych dietkach to aż wam zazdroszcze ja uwielbiam się dietkować )A w ciąży to mi się wszystko wywraca do góry nogami i organizm chyba spragniony wszystkich fastw...i innych łakoci których wcześniej sobie odmawiałam i jak niezjem czegokolwiek na czas i gdziekolwiek jestem to mdleje więc nawet nie moge myśleć o ograniczaniu bo zaraz umieram z głodu dzidzia nie da sobie głodua mi przybywa tu i tam hehe mam tylko nadzieje że ten celulit i kilogramy nie będą za długo ze mną walczyćpo porodzie ale ze 30 będe miała do zżucenia bo już 20 mam więcej a jeszcze 3 mieszki))
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja na chwilke
chcialam tylko dobranoc powiedziec
do jutra
chcialam tylko dobranoc powiedziec
do jutra