reklama
hm....chyba masz szczescie bo wieksosc z nas ma zle doswidczenia z P Brzozowskim.Polecam doktor Sepmpke w Galway.Dziewczyny sobei ja chwala.
Ja sobie doktora Brzozowskiego chwalę. Nie słyszalam o tam tych przypadkach. Ja dzięki niemu zaszlam w ciąże po czterech miesiącach leczenia więc nie moge zlego słowa powiedziec. Ale wiadomo ile pacjentek tyle opinii.
wooow , ale sie opalisz kochana ze ho ho!Nie pytaj...590e...to i tak najlepsza opcja niz zawiezienie dzieci, wrocenie tu i po miesiacu lznowu lot do Pl i przywiezienie dzieci spowrotem. Pierwszy raz bede tak dlugo w Pl na wakacjach...
Ja to chyba tak jak ty.Bylam w pazdzierniku a pojade chyba dopiero za 2 latanobeata to sie pobyczysz ale za to nabierzesz energii na kolejne miesiace do spedzenia tu
ja ostatnio to bylam w polsce ponad 2 lata temu no i w tym roku nawet nie ma o czym myslec....moze w nastepnym......
ja uciekam
ogladam jeszcze eurowizje
dobranoc dziewczynki i milego klikania
Lucky girl no to gratuluję, tylko co innego zajść w ciążę a co innego ją stracić przez lekarza, dwa różne ryzyka z czego tego drugiego nie poejmowałabym
Dokladnie poza tym historie nie sa wymyslone i przeczytane gdzies w necie.To moje kolezanki wiec zrodlo pewne.Syliwisko tez opowiadala o kolezance, ktorej tak tabletkami cykle wyregulowal ze do tej pory nie moze wrocic do stanu uzywalnosci.Ja rowniez slyszalam niestety o tym panu z pewnych zrodel, jak przyjmowal w naszym ojczystym kraju, wiec nie bede sie wypowiadac.Swiat jest maly i wszystko sie rozniesie.Poza ten pan niestey ma wiecej negatywnych opinii niz pozytywnych wiec o czym to swiadczy.
Ja w pl tez mialam takiego niby codotworce.Jak poszlam do niego sama sie przekonalam jaki to wpsanialy lekarz jest.Dla przykladu, kuzynce powiedzial ze torbiel ma na jajniku, a on w ten sam dzien poronila, bo owy torbiel to dzidzia byla.A kolezance powiedzial ze ma raka.Ona sie tak wystarszyla ze posprzedawala swoje akcje zeby miec na lekarzy, ale na szczescie wpedzilismy ja do innego lekarza i okazalo sie ze jest zdrowa jak ryba.Wiec dokladnie ile pcjentek tyle opini.Ja panu B mowie stanowczo NIE!
K
krycha
Gość
Dzień dobry !!!
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
i moj faworyt na 3 miejscu ech......szkoda:no ale coz......
milej niedzieli zycze
i moj faworyt na 3 miejscu ech......szkoda:no ale coz......
milej niedzieli zycze
gastone moja koleżanka miała podobnie, poszła do lekarki która powiedziała ze ma torbiel i dała jej leki po których wróciła jej miesiączka a na drugi miesiąc ustała znowu, więc ona znowu do niej poszła, a ta że torbiel sie odnowił i dała jej znowu te tabletki ale cos ją tkneło i poszła sie zbadac do szpitala a tam sie okazało ze to ciąża nie torbiel i uratowała swoją dzidzie, ja byłam u doktora B. 2 miesiące temu ale tylko po zwolnienie bo mnie brzuch bolał i tez chciał mi dac jakies tabletki ale nie wziełam bo ja nie biore żadnych tabletek w ciąży, nawet na ból głowy
dzien dobry mamuski:-)
ja po rade do Was : gdzie w limerick znajduje sie te duze centrum handlowe to chyba gdzies na peryferiach co? a wogole to gdzie mozna zrobic fajne zakupki szczegolenie chodzi mi o ciuszki dla malego ???
thx
ja po rade do Was : gdzie w limerick znajduje sie te duze centrum handlowe to chyba gdzies na peryferiach co? a wogole to gdzie mozna zrobic fajne zakupki szczegolenie chodzi mi o ciuszki dla malego ???
thx
WITAJCIE BABKI
dzionek taki se...
agusiek jest crescent shoping center w dooradoyle jest tam kilka sklepów z ciuszkami dla dzieci:
h&m, zara, adams, next, penneys, i jeszcze kilka już nie pamietam nazw
dziewczyny coś dopiszą jeszcze
co do lekarzy to zawsze trzeba konsultować diagnozy u jeszcze jednego lekarza, tak jest bezpieczniej, oni też się mylą i to często
słyszałam, że ta ginekolożka z galway przyjmuje też w limerick, w soboty-- moja znajoma tam chodzi z ciażą
dzionek taki se...
agusiek jest crescent shoping center w dooradoyle jest tam kilka sklepów z ciuszkami dla dzieci:
h&m, zara, adams, next, penneys, i jeszcze kilka już nie pamietam nazw
dziewczyny coś dopiszą jeszcze
co do lekarzy to zawsze trzeba konsultować diagnozy u jeszcze jednego lekarza, tak jest bezpieczniej, oni też się mylą i to często
słyszałam, że ta ginekolożka z galway przyjmuje też w limerick, w soboty-- moja znajoma tam chodzi z ciażą
reklama
Agusiek jedno jest na dooradoyle, z ubrankami to adams jest, h&m i jeszcze kilka innych warto wdepnąć, a drugie centrum na childers road, głównie to smyth.
Wiem, ze dziewczyny uwielbiaja w centrum jeden sklep ale nie pamiętam nazw Name? Zaraz na pewno któraś poda namiary i prawidłową nazwę.
Ach i zaraz jak skręcisz na rondzie w prawo za childers road w dublin rd N7 to jest tez tkmax, też warto zerknąć.
No to ta ginekolożka to musi być pani Sępka jednak bo mówiły dziewczyny że przemiła babka Super!!!
Wiem, ze dziewczyny uwielbiaja w centrum jeden sklep ale nie pamiętam nazw Name? Zaraz na pewno któraś poda namiary i prawidłową nazwę.
Ach i zaraz jak skręcisz na rondzie w prawo za childers road w dublin rd N7 to jest tez tkmax, też warto zerknąć.
No to ta ginekolożka to musi być pani Sępka jednak bo mówiły dziewczyny że przemiła babka Super!!!
Załączniki
Ostatnia edycja: