reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ojojojoj, nie wiedziałam o tamtych przypadkach :szok::no::szok:!!! Hmm... Ale słyszałam, że ma zacząć przyjmować pani doktor koło dworca, ale jakoś się otworzyć nie mogła :huh:... MartaF, no to przepraszam za zaśmicanie Ci głowy swoja opinią, ale jak wspominałam, miałam z nim do czynienia króciutko (bo robił mi pierwsze usg) i to wsio!!!

A ja już po pierwszej sesji na solarium :-p, miło tak stare kości wygrzać hehehehe ;-)

Justysia21, myślę, że będziesz miała jeszcze mniej czasu jak się w końcu rozpakujesz, ale i tak o nas nie zapominaj!!!!!! Camomile, no właśnie teraz zaczął się burzliwy tydzień i chyba u nas tym razem zgadza się w 100% :oo2:!!!!

reklama
Krycha u nas chyba też sie skoczek zaczal. Wczoraj Igorek był marudny ale dzisiaj to już przechodzi sam siebie. Ciągle płacze i ciągle mu źle. W bujaczku mu źle, na rękach mu źle:-(Już mi glowa pęka a tu jak zawsze sama w domu siedzę i z nikąd pomocy:dry:

Laski a skoro już temat lekarzy zarzucony to może znacie jakiegoś dobrego pediatrę??:confused:

Qrde, suwak nam się nie suwa:baffled: Jutro kończymy 12 tygodni a tutaj na 11 stanęło:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krycha u nas chyba też sie skoczek zaczal. Wczoraj Igorek był marudny ale dzisiaj to już przechodzi sam siebie. Ciągle płacze i ciągle mu źle. W bujaczku mu źle, na rękach mu źle:-(Już mi glowa pęka a tu jak zawsze sama w domu siedzę i z nikąd pomocy:dry:

Laski a skoro już temat lekarzy zarzucony to może znacie jakiegoś dobrego pediatrę??:confused:

Qrde, suwak nam się nie suwa:baffled: Jutro kończymy 12 tygodni a tutaj na 11 stanęło:confused:

Kolezanka byla u fajnej babki ale az w Dublinie wlasnie ze sprwami alergicznymi.

wow Beakta to troszkę tam pobędziesz, pogoda będzie na pewno, wszystko jest lepsze byle nie irlandzka:) Nałap energii i słonka i przywieź nam tutaj, ja mam nadzieję że do tego czasu będę już w pojedyncza:)

mieszkam niedaleko Tipperary, na wiosce zabitej dechami;-)ale mam spokój i dzieci mają gdzie pobiegać:-)
ja jade 18 czerwca tylko na 5 dni, niestety nie moge na dłużej, sprawy urzędowe, a dawno nie byłam latem, zapomniałam jak to jest wygrzac sie na słoneczku i popływac

Ostatnia edycja:
nobeata to sie pobyczysz:) ale za to nabierzesz energii na kolejne miesiace do spedzenia tu:)
ja ostatnio to bylam w polsce ponad 2 lata temu:) no i w tym roku nawet nie ma o czym myslec....moze w nastepnym......
ja uciekam
ogladam jeszcze eurowizje:)
dobranoc dziewczynki i milego klikania:)

reklama
No, nastepny wyjazd to pewnie dopiero bedzie na ferie zimowe (albo i nie) wiec stwierdzilam ze tym razem troche pobedejesli mam mozliwosc a dokladniej to Nico niech troche pobedzie z dziadkami :tak:

Do góry