reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzień dobry
uuuuu puściutko z rana
a pogoda coraz lepsza u mnie na wsi:tak:
krycha, zaraz się rozeznam w sytuacji (bo auto zniknęło)
będę wyjeżdżać ok 11:30 --12tej
masz ochotę pochodzić po sklepach?

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry, ;-)no coś tam się przebija przez chmurki może jednak mamy szansę na słonko, jak nie to mamy Bożenki avarta-też śliczne słonko:):-)
A ja mam dziś wizytkę landlordki, która cce popracować w ogródku przy kwiatkach i chyba trawce a późńiej jeszcze przyjaciele N. z Nowej Zelandii na obiadek przychodzą i chcą spróbować coś polskiego, no więc oczywiście schaboszczaki i piersi z kury nadziewane grzybkami...:happy: No więc zabieram się do sprzątanka:)

Haahaha, Beakta:-D ;-):-D

no to czekam na tego "fachowca"...-coby mi Aga nie zmarzła jutro;)
ps. paaaada...:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Ainie właśnie mój dzwonił z Dublina i tam brzydka pogoda, chyba pierwszy raz jest odwrotnie:baffled: Zapisujemy tą datę w kalendarzu normalnie:rofl2:

No i słońce wyszło, zmienna ta Irlandia jak kobieta!

Dziewczyny, czy może któraż używa albo zamierza używać tabletek Yasmin?? Ja mam do oddania kilka opakowań(sama nie mogę,bo miałam zakrzepicę). Jeśli tak, dajcie cyna, to bym Adze przekazała.

reklama
Do góry