reklama
dzień dobry, ;-)no coś tam się przebija przez chmurki może jednak mamy szansę na słonko, jak nie to mamy Bożenki avarta-też śliczne słonko:-)
A ja mam dziś wizytkę landlordki, która cce popracować w ogródku przy kwiatkach i chyba trawce a późńiej jeszcze przyjaciele N. z Nowej Zelandii na obiadek przychodzą i chcą spróbować coś polskiego, no więc oczywiście schaboszczaki i piersi z kury nadziewane grzybkami... No więc zabieram się do sprzątanka
A ja mam dziś wizytkę landlordki, która cce popracować w ogródku przy kwiatkach i chyba trawce a późńiej jeszcze przyjaciele N. z Nowej Zelandii na obiadek przychodzą i chcą spróbować coś polskiego, no więc oczywiście schaboszczaki i piersi z kury nadziewane grzybkami... No więc zabieram się do sprzątanka
K
krycha
Gość
dzień dobry
uuuuu puściutko z rana
a pogoda coraz lepsza u mnie na wsi
krycha, zaraz się rozeznam w sytuacji (bo auto zniknęło)
będę wyjeżdżać ok 11:30 --12tej
masz ochotę pochodzić po sklepach?
Jasne, że tak!!!!! To czekamy
beakta
Mammy of boys & girl
No co ty. Przy olejowym tez.Witam sie druga!
A ten wylacznik tylko przy gazowym tak?
justysia21
Elfikowa mama :D
hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i słońce wyszło, zmienna ta Irlandia jak kobieta!
Dziewczyny, czy może któraż używa albo zamierza używać tabletek Yasmin?? Ja mam do oddania kilka opakowań(sama nie mogę,bo miałam zakrzepicę). Jeśli tak, dajcie cyna, to bym Adze przekazała.
Dziewczyny, czy może któraż używa albo zamierza używać tabletek Yasmin?? Ja mam do oddania kilka opakowań(sama nie mogę,bo miałam zakrzepicę). Jeśli tak, dajcie cyna, to bym Adze przekazała.
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
hello:-)bede pozniej
reklama