reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hejka kobity:)
NIE BARDZO W TEMACIE JESTEM Z TYM PRZYCISKIEM ......o co wlasciwie chodzi??????

aine no az tak zimno chyba nie jest:)my juz wlasciwie nie grzejemy .....tylko kominek no ale to prawie to samo:) bo tez ogrzewa caly dom:)damy rade:)

Aga bedziecie na siebie chuchac:-DAle tak serio to bedzie was tam troche zawsze cieplej:tak:
A co do przycisku...to nie chcialam nic mowic ale ja tez nie jarze o co biega:baffled:

Ależ miło było połazić po sklepach w takim towarzystwie :rofl2:!!!! Super, dzięki Ms.Marple za wyciągnięcie mnie z domku ;-)!!!!! A jutro już sobota hhhuuurrraaaa, będzie wesoło :tak:!!!!

Aga_irlandia, to bezpiecznj podróży życzę i bawcie się dobrze Kobitki :-D!!!

a co ci tak wesolo krycha co?????dzieki :)
ech moze i ja sie jakos wybiore w przyszlym tygodniu na miasto......dziewczynki moze jakos sie razem zgadamy co?MARTA? GOSIA? OLA? CO WY NA TO?

Ostatnia edycja:
Ja bym sie z checia wybrala,tylko niewiem w jaki dzien.Bo tydzien przez bank holiday skrocony;-)We wtorek musze pozalatwiac sprawy w srode ciezarnej okna pomyc,piatek to mam sprzatanie w domu bo w sobote przylatuja rodzice(huuuurrrrra)no i zostaje czwartek ale chyba z siostra sie wybierzemy wposzukiwaniu jakis kreacji na komunie:zawstydzona/y:No i tydzien z bani:-(Takze sorki dziewczyny ale musze sie wypisac:-(
A co z Marta?Ty dzisiaj chyba bylas u niej nie Aga?Miala wpasc na kawke i Ola miala przyjsc i mnie olaly:-(

gosia bylam ale rano:) mialam byc po poludniu ale andrzej nie poszedl do pracy wiec zadzwonilam i mu marta wlosy scinala:)a ola tez przyszla na chwile ale zaraz jechaly do sklepu:)i marta sie z ola zabrala bo mialy do aldika jechac chyba:) i zajechaly do mnie po oli miske jeszcze ale na sekunde tylko bo ola sie spieszyla bo gosci dzis ma:)
no ja tez nie bardzo wiem jak w przyszlym tygodniu z tym miastem bedzie bo w srode mam wizyte w szpitalu a w czwartek jade z werka i malym na szczepienie:)

reklama
CZEŚĆ DZIEWCZYNKI:)CYTRUSKU JA CIEBIE BARDZO PRZEPRASZAM ALE DO POŁUDNIA BYLI U MNIE GOŚCIE HEH AGA Z RODZINKĄ POTEM PRZYJECHAŁA OLEŃKA I POJECHAŁYŚMY DO SKLEPKU JAK PRZYJECHAŁAM TAKA WYGŁODNIAŁA TO POJADŁAM I SAMO SIĘ USNEŁO NAWET NIE WIEM KIEDY :))DZIECI WARIOWAŁY A JA NAWET NIC NIE SŁYSZAŁAM A TERAZ TO JUŻ ZA PÓZNO NO I Z DZIEWCZYNKAMI MUSZE TROSZKĘ POBYĆ :tak:MĘŻULEK ZARAZ PRZYJEDZIE I SAMA WIESZ JAK TO JEST:)))ALE JESTEM ZA ZAKUPKAMI W CENTRUM JAK NAJBARDZIEJ MOŻE BYĆ NIEZŁA ZABAWA:)))))A PO ZAKUPKACH KAWUSIA I SUPER BĘDZIEMY ZADOWOLONE:))

Do góry