beakta
Mammy of boys & girl
OOo to by mnie tez interesowalo ;-) spytam sie dziewczynek na innym watku, podobno w Galway jest polska dentystka i przyjmuje z medical card, musze się dowiedzieć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OOo to by mnie tez interesowalo ;-) spytam sie dziewczynek na innym watku, podobno w Galway jest polska dentystka i przyjmuje z medical card, musze się dowiedzieć
dobry wieczór!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
byłam dzisiaj w tej polskiej klinice , bo Maxymilian cały czas mi kaszle, już drugi tydzień.Była co prawda poprawa, ale wydawało mi się że od nowa jest chory,Generalnie było miło i szybko, bo pani doktor stwierdziła ze [ już po ptokach] bo Maxowi już przechodzi, tzn. był chory [ irlandzki dr. nic nie widział], ale juz jest końcowa faza przeziębienia. zrobiła małemu taki 6tygogniowy bilans i tyle, wyskrobała 50 euro. Maxymilianek ma 7 tygodni i równe 6kg i 62cm, fajniuśki jest:-):-):-)
a cha zapisałam Maurycego i Mikołaja do dentysty tam , ale chyba zrezygnuje bo strasznie drogo mnir ta [ impreza] wyniesie, podobno w Galway jest polska dentystka i przyjmuje z medical card, musze się dowiedzieć
dobranoc mamusie:-):-):-)
Aine - u nas tak samo, i z powrotem do Irl ze spuszczonym czolem i checia powrotu do Polandii.... to myśmy już przerabiali powroty i za każdym razem wracaliśmy do IE ze spuszczonym czołem
Oj, żeby się w tym naszym kraju poprawiło cosik-wtedy bym pierwszym samolotem leciała:-)
A wierzysz ze myslalam Tobie a dokladniej braku ogrzewania u ciebie ;-) i tak se mysle ze przeciez jest ten wlacznik na okres letni jak sie nie grzeje;-) a to wy go dopiero odkryliscie hm....lepiej pozno niz wcale....Na szczęście odktyliśmy dodatkowy przycisk, którym się nagrzewa wodę bez junkersa, i chociaż mamy ciepłą wodę do kąpieli!
A wierzysz ze myslalam Tobie a dokladniej braku ogrzewania u ciebie ;-) i tak se mysle ze przeciez jest ten wlacznik na okres letni jak sie nie grzeje;-) a to wy go dopiero odkryliscie hm....lepiej pozno niz wcale....
Krycha, co do tej Polski, to myśmy już przerabiali powroty i za każdym razem wracaliśmy do IE ze spuszczonym czołem
Oby w Waszym przypadku tak nie było:-)