reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ach jak slonecznie dzis i milo bylo.Wlasnie wrocilam z malej prejazdzki z lahinch, ale wieje nad oceanem :szok: i ludzi nie bylo.Ale spacerek po promenadzie ekspresowy zaliczylam, nie ma jak to dobre powietrze przed snem:tak:
No i muszem sie pochwalic ze w koncu mam nowa pralke :rofl2::rofl2::rofl2: i to normalnie z grzalka :szok: w koncu nie bede musiala grzac wody.ale ajne jest to ze jakpowiedzielismy landlordowi o grzalce to nie wiedzial co to jest, bo dla niego to to jakies nie logiczne ze pralka moze grzac wode??? :-D
No dobra dobranoc kobitki.aaaa a co z zadymiara megan? Pogiewala sie czy co :wściekła/y:

dobry wieczór!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
byłam dzisiaj w tej polskiej klinice , bo Maxymilian cały czas mi kaszle, już drugi tydzień.Była co prawda poprawa, ale wydawało mi się że od nowa jest chory,Generalnie było miło i szybko, bo pani doktor stwierdziła ze [ już po ptokach] bo Maxowi już przechodzi, tzn. był chory [ irlandzki dr. nic nie widział], ale juz jest końcowa faza przeziębienia. zrobiła małemu taki 6tygogniowy bilans i tyle, wyskrobała 50 euro. Maxymilianek ma 7 tygodni i równe 6kg i 62cm, fajniuśki jest:-):-):-)
a cha zapisałam Maurycego i Mikołaja do dentysty tam , ale chyba zrezygnuje bo strasznie drogo mnir ta [ impreza] wyniesie, podobno w Galway jest polska dentystka i przyjmuje z medical card, musze się dowiedzieć:tak:

dobranoc mamusie:-):-):-)

Duży chłopak ;-)!!!! Pyza 6 tygodni zakończyła z wynikiem dużo mniejszym - 4250 ważyła i 53 cm była długa hahahahahaha...

Śpijcie spokojnie mamusie, jutro już PIĄTEK!!!!!!!!!!!!!!!!! :sorry:

Mikimauro, fajniutkie masz te dzieciaki!:-)
Gastone,gratuluję praleczki:tak:

A my czekamy na hydraulika, żeby naprawił ogrzewanie-podobno jutro ma przyjść. Na szczęście odktyliśmy dodatkowy przycisk, którym się nagrzewa wodę bez junkersa, i chociaż mamy ciepłą wodę do kąpieli!

Krycha, co do tej Polski, to myśmy już przerabiali powroty i za każdym razem wracaliśmy do IE ze spuszczonym czołem:zawstydzona/y:
Oby w Waszym przypadku tak nie było:-)

Oj, żeby się w tym naszym kraju poprawiło cosik-wtedy bym pierwszym samolotem leciała:-)

jakie dobranoc?Ja sie tu dopiero zjawiam a wy uciekacie?Ale ja dzis sie chyba tez wczesniej poloze,jakas wypluta jestem.Ladna pogoda,sloneczko a ja jakkbym pole przeorala,taka slaba.Niewiem moze przez ta diete:-(Trzeba jakies witaminki zarzyc:tak:

Na szczęście odktyliśmy dodatkowy przycisk, którym się nagrzewa wodę bez junkersa, i chociaż mamy ciepłą wodę do kąpieli!
A wierzysz ze myslalam Tobie a dokladniej braku ogrzewania u ciebie ;-) i tak se mysle ze przeciez jest ten wlacznik na okres letni jak sie nie grzeje;-) a to wy go dopiero odkryliscie hm....lepiej pozno niz wcale....:-D:-D:-D

Witam sie druga!

A wierzysz ze myslalam Tobie a dokladniej braku ogrzewania u ciebie ;-) i tak se mysle ze przeciez jest ten wlacznik na okres letni jak sie nie grzeje;-) a to wy go dopiero odkryliscie hm....lepiej pozno niz wcale....:-D:-D:-D

A ten wylacznik tylko przy gazowym tak?

reklama
Dzień dobry!!!! Dziś trzecia widzę :-p... PIĄTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rofl2:

Krycha, co do tej Polski, to myśmy już przerabiali powroty i za każdym razem wracaliśmy do IE ze spuszczonym czołem:zawstydzona/y:
Oby w Waszym przypadku tak nie było:-)

Mam nadzieję, że przy pomocy rodziny jakoś damy rady, oby...

Do góry