aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
mnie to pozostanie chyba tylko wtorek albo piatek na te zakupki w centrumbo inaczej sie chyba nie dam rady wyrobic....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi jak najbardziej odpowiada może być wtoreczek lub piąteczek :-dwidzicie jaka jestem ugodowa:-dmnie to pozostanie chyba tylko wtorek albo piatek na te zakupki w centrumbo inaczej sie chyba nie dam rady wyrobic....
nie no spoko...a jutro wpadniesz rano mojemu W.wlosy ciachnac?Jak tak to tak wiesz z rana(10 lub 11)bo jeszcze landlord m przyjechac i niewiem o ktorej to bedzie.A i wez ta firanke jak chcesz ja jeszcze szycA co do zakupow w przyszlym tygodniu to ja odpadam kolezanki jak juz pisalam.CZEŚĆ DZIEWCZYNKICYTRUSKU JA CIEBIE BARDZO PRZEPRASZAM ALE DO POŁUDNIA BYLI U MNIE GOŚCIE HEH AGA Z RODZINKĄ POTEM PRZYJECHAŁA OLEŃKA I POJECHAŁYŚMY DO SKLEPKU JAK PRZYJECHAŁAM TAKA WYGŁODNIAŁA TO POJADŁAM I SAMO SIĘ USNEŁO NAWET NIE WIEM KIEDY )DZIECI WARIOWAŁY A JA NAWET NIC NIE SŁYSZAŁAM A TERAZ TO JUŻ ZA PÓZNO NO I Z DZIEWCZYNKAMI MUSZE TROSZKĘ POBYĆ MĘŻULEK ZARAZ PRZYJEDZIE I SAMA WIESZ JAK TO JEST))ALE JESTEM ZA ZAKUPKAMI W CENTRUM JAK NAJBARDZIEJ MOŻE BYĆ NIEZŁA ZABAWA))))A PO ZAKUPKACH KAWUSIA I SUPER BĘDZIEMY ZADOWOLONE)
Tylko ze ja teraz przez dwa miesiace troche wogole odpadne bo beda rodzice,chociaz na pewno sie z Wami spotkam bo toz przeciez grzech sie nie zobaczyc na ploty;-)A pozniej caly sierpien mnie nie bedzie:-)hahahahahhaha to trzeba bedzie pogode sprawdzic i zobaczyc kiedy bedzie ladnie cobysmy w deszzczu sie nie szwedaly nie?
szkoda gosia ze odpadaszno ale nic straconego nadrobimyjeszcze nam troche do konca ciazy zostalo hahhahaha bo potem to ja juz chyba odpadne
a co ci tak wesolo krycha co?????