reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
CZEŚĆ DZIEWCZYNKI:)CYTRUSKU JA CIEBIE BARDZO PRZEPRASZAM ALE DO POŁUDNIA BYLI U MNIE GOŚCIE HEH AGA Z RODZINKĄ POTEM PRZYJECHAŁA OLEŃKA I POJECHAŁYŚMY DO SKLEPKU JAK PRZYJECHAŁAM TAKA WYGŁODNIAŁA TO POJADŁAM I SAMO SIĘ USNEŁO NAWET NIE WIEM KIEDY :))DZIECI WARIOWAŁY A JA NAWET NIC NIE SŁYSZAŁAM A TERAZ TO JUŻ ZA PÓZNO NO I Z DZIEWCZYNKAMI MUSZE TROSZKĘ POBYĆ :tak:MĘŻULEK ZARAZ PRZYJEDZIE I SAMA WIESZ JAK TO JEST:)))ALE JESTEM ZA ZAKUPKAMI W CENTRUM JAK NAJBARDZIEJ MOŻE BYĆ NIEZŁA ZABAWA:)))))A PO ZAKUPKACH KAWUSIA I SUPER BĘDZIEMY ZADOWOLONE:))
nie no spoko...a jutro wpadniesz rano mojemu W.wlosy ciachnac?Jak tak to tak wiesz z rana(10 lub 11)bo jeszcze landlord m przyjechac i niewiem o ktorej to bedzie:confused2:.A i wez ta firanke jak chcesz ja jeszcze szyc:tak:A co do zakupow w przyszlym tygodniu to ja odpadam kolezanki jak juz pisalam.

hahahahahhaha :) to trzeba bedzie pogode sprawdzic i zobaczyc kiedy bedzie ladnie :) cobysmy w deszzczu sie nie szwedaly nie?
szkoda gosia ze odpadasz:(no ale nic straconego:) nadrobimy:)jeszcze nam troche do konca ciazy zostalo hahhahaha bo potem to ja juz chyba odpadne

Cytrusku pewnie że wpadne może tak nawet po 9 jak mi się uda bo potem chcemy jechać na jakieś szaleństwa zakupowe :))mężuś chce nas porozpieszczać więc my jak najbardziej:-d;-)

hahahahahhaha :) to trzeba bedzie pogode sprawdzic i zobaczyc kiedy bedzie ladnie :) cobysmy w deszzczu sie nie szwedaly nie?
szkoda gosia ze odpadasz:(no ale nic straconego:) nadrobimy:)jeszcze nam troche do konca ciazy zostalo hahhahaha bo potem to ja juz chyba odpadne
Tylko ze ja teraz przez dwa miesiace troche wogole odpadne bo beda rodzice,chociaz na pewno sie z Wami spotkam bo toz przeciez grzech sie nie zobaczyc na ploty;-):-DA pozniej caly sierpien mnie nie bedzie:-)
Oki Marta,jakby co to sie dobijaj ostro do drzwi.Ide kapac smrodka

ech no tak....wlasnie mowilam dzis do marty ze ja tu biedna sama na wakacje zostane bo wszystkie do polski sie powybieraja buuuuuuuu
oby chociaz pogoda dopisala......to moze sie chociaz pospotykamy z tym co zostana tu:(

Beata ja dalej nie kumam z tym przyciskiem, (chyyba nie tylko ja hih) moze to zalezy od pieca? Gdzie ten przycisk sie znajduje?I na jakiej zasadzie dziala??

reklama
A oto magiczny przycisk....:-) znjaduje sie obok pomieszczenia w ktorym jest bojler. Wlaczam go w okresie letnim gdy juz nie grzejemy w kaloryferach. ...no nie wierze ze tego nei macie albo my mowimy i innym przycisku ....:-D:-D:-D

Załączniki

• P5010063.jpg
    P5010063.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 16
Do góry