Witam sie troszke pozno, ale jednak.Rodzice poszli do miasta na zakupki przed wyjazdem a ja chwilke odsapnelam.Zaraz baka klade lulu i bede rozkoszowac sie kawka.A u mnie narazie nic ciekawego nie slychac wiec ni mam co opowiadac.No alepatrze na swoj suwczek ze w koncu na przodzie nie ma juz tez wielkiej liczby 2 wiec pozostalo 193 dni wprzyblizeniu oczywiscie, bo im blizej planow tym suwaczek zmienie na dokladniejszy zgodie z testowaniem.
reklama
WITASKI mam chwilkę bo obiadek kończe Oleńko wcale Ci się nie dziwie )Niby forum jest otwarte ale też mnie zaskoczyła tkz.ŚLICZNA .bo nie rozumiem ani dziędobry ani nic o sobieJeszcze żeby któraś z nas pytała ją o zdanie ) Tymbardziej że jest forum od spraw socjalnych A tak apropo nie moge doczekać się piątku kiedy was laseczki zobacze Aguś wyściskaj weronikę i życz powodzeniaTEJ to dobrze
alex2339
Fanka BB :)
Dzien dobry troche pozno no ale lepiej pozno niz wcale.
Pogoda paskudna a ja to sie chyba przeziebilam mam takie okropne dreszcze
aha milego spotkanka w piateczek u Martusi bo mnie prawdopodobnie nie bedzie do konca tygodnia z wami
PS. Mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu to u mnie bedzieciePa Pa
Pogoda paskudna a ja to sie chyba przeziebilam mam takie okropne dreszcze
aha milego spotkanka w piateczek u Martusi bo mnie prawdopodobnie nie bedzie do konca tygodnia z wami
PS. Mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu to u mnie bedzieciePa Pa
Gosia to prawda, te testy owulacyjne są bardzo bardzo dobre, ja sprawdziłam prawie wszystko, miała nawet taki elektroniczny monitor owulacyjny, co to musiałam brać patyczek do buzi i on badał temperaturę i brał coś tam ze śliny ale guzik, cholernie dużo kosztowało a ic mi nie dało, nawet na badania do szpitala poszliśmy i wszystko ok, w końcu te najzwyklejsze testy owulacyjne z lidla i w tym samym miesiącu byłam w ciąży. Mam ich jeszcze zapas więc mogę oddać bo przez najbliższy rok nam się nie przydadzą a nie wiem ile gwarancji mają
Uśmiejesz się bo każdemu co innego)Mariczkowi rosołeczek dziewczynom naleśniki i makaron z serem sobie sajgonki a mężusiowi przydałoby się wszystko po trochu ale zrobiłam ziemniaczki opiekane z udkiem i obowiązkowo dużo sałatek ))Uwielbiam a kupiłam w dansie tyyyyyyyyyyyyyle że musze teraz to pozjadać)) Ja to tak mam oczami jem w sklepie i wszystkiego mi się chce a potem szkoda wyżucić OOOO Gosiaczku gratuluje decyzji ale się ucieszyłam))))))))))martuana co na obiad pichcisz???;-)
Ostatnia edycja:
Żebyś wiedziała ale najśmieszniejsze jest to że mój M ma to samo jak jest głodny to też wszystko wkłada do koszyka a nie jest w ciąży)ale przy każdej mojej jemu przybywa też kilogramów tyle że ja potem zżuce a jemu brzusio zostaje))))) I sorki Śliczna się przywitała a ja zle o niej pomyślałam
reklama
hahaha Martuanna a nie ma już nic gorszego niż dwie ciężarne głodne na zakupach ja to zawsze sobie wmawiam że to dla mojego bo lubi, tamto dla niego bo lubi a potem on w domu sie pyta co to jest? i że on raczej za tym nie przepada hahaha A znowu jak pójde najedzona to mi niedobrze od tych zapachów i połowy rzeczy nie kupię. Ale żeby 4 obiady gotować oj Martuś.... mam nadzieję że moje dzieci zdecydują się na jedzenie moje albo taty chociaż tymi naleśnikami to zrobiłaś ochotkę idę zobaczyć czy mam serek twarożek i chyba tez na obiad pójdą