reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hej Justys co zrobilaś jak zatrzymał Ci się suwaczek, wstawiłaś go od nowa? Bo jakieś dziwne takie uczucie jak stoi w miejscu i czarne mysli przychodzą:eek:

reklama
no jestem
wszystko zrobione i mozna klikac
nastepna do porodu to chyba olivka i natinke a potem ja i marta...tak mi sie zdaje.....ale pierwsza to Vera bedzie hehhehe...jutro idzie do szpitala( bede ja zawozic) i w piatek prawdopodobnie beda wywolywac jej porod:)

aine nasza nowa kolezanka ktora sie nie pokazuje hehehheh ale osobiscie to mam z nia kontakt codziennie:) bo to moja kolezanka:)
a ja odiadek zrobiony,posprzatane i w kominku sie pali......pralka lata a ja mam czas na klikanie hehehe

Teraz dopiero zobaczyłam, że coś zaczęło kapać z nieba :eek:, całe szczęście my już po spacerku hahahahaha :laugh2:!!!! Mamusie, gdybyście były zainteresowane tym leżaczkiem to piszcie na priva, aaaa i wystawiam go też na ogłoszeniach (!) :tak:!!!!

ojoj to trzymamy w kciuki za Verę, ja też bym chciała miec już wszystko za sobą:-) Wczoraj znajomi opowiadali mi o ich porodzie, on dumny z żony że poszło fajniutko i w ogóle że nie potrzebuje znieczulenia a na to ona z kuchni: Potrzebujesz!!! potrzebujesz!!! nie słuchaj nikogo i od razu proś o epidural ;) mężczyźni nigdy nie zrozumieją tego hihi
Mam nadzieję Aga ze będziesz nam tu zdawała relacje. A później Justysia, tak się właśnie przygladałam waszym suwaczkom i topnieją w oczach:tak: Nasza fasolka dziś przeskoczyła na 7my miesiąc, sama byłam zaskoczona...o rany a ja jeszcze nic nie mam oprócz poniedziałkowego zestawu dla dziewczynki z adamsa, oczywiście nie wiemy jeszcze co będzie ale były obniżki i był taki śliczny ze jeden nie zaszkodzi:):happy:

ojoj to trzymamy w kciuki za Verę, ja też bym chciała miec już wszystko za sobą:-) Wczoraj znajomi opowiadali mi o ich porodzie, on dumny z żony że poszło fajniutko i w ogóle że nie potrzebuje znieczulenia a na to ona z kuchni: Potrzebujesz!!! potrzebujesz!!! nie słuchaj nikogo i od razu proś o epidural ;) mężczyźni nigdy nie zrozumieją tego hihi
Mam nadzieję Aga ze będziesz nam tu zdawała relacje. A później Justysia, tak się właśnie przygladałam waszym suwaczkom i topnieją w oczach:tak: Nasza fasolka dziś przeskoczyła na 7my miesiąc, sama byłam zaskoczona...o rany a ja jeszcze nic nie mam oprócz poniedziałkowego zestawu dla dziewczynki z adamsa, oczywiście nie wiemy jeszcze co będzie ale były obniżki i był taki śliczny ze jeden nie zaszkodzi:):happy:

To fakt, czas szybko leci i już niedługo będziesz trzymać w ramionach Wasze Maleństwo!!! Wiem, że nie bardzo chcesz gormadzić teraz rzeczy, ale może spraw, na wszelki wypadek, sobie trochę więcej ciuszków - niedużo, ale jednak troszkę, takich neutralnych, a później będziecie szaleć z zakupami ;-)!!! A co do znieczulenia to ja się zgadzam z Twoja znajomą w 100% :tak:!!!!!!!!!

Właśnie, Aga_irlandia, trzymamy kciuki za Vere, pozdrów Ją od nas koniecznie!!!!!!!!

reklama
napewno pozdrowie verke:) buedna cala zestresowana:) pierwszy porod...no i ma przyjechac z dublina jej siostra do asysty przy porodzie bo tatus nie zdecydowany do uczestnictwa:) ja tam mowie nic na sile....
moj malz sie zadeklarowal ze tym razem bedzie mi towarzyszyl:):):)czwarte dziecko a pierwszy wspolny porod:):):) no ale zawsze jest ten pierwszy raz.....co do znieczulenia...hmmm....ja chyba nie skorzystam bo dosc szybko rodze i 3 razy bez znieczulenia i tak bylam....ale ....zobaczymy.....nigdy nie wiadomo jak ten porod bedzie przebiegal:):):)

ola moj przeskoczy na 7 za 2 tygodnie:):):)

Ostatnia edycja:
Do góry