reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

a ja się zaraz właśnie biorę za obiadek, ale tylko dla mnie, bo małej już ugotowałam, a Rafi ma w pracy:-D
a sobie robię schab pieczony w rękawie z pieczarkami i cebulką:)

reklama
heheh a ja juz prawie na koncowce jeszcze 28dni i bede pojedyncza choc kto wie moze sie wczesniej rozdwoje czego bardzo bym chciala bo juz chce moja Julcie na opkach trzymac..... Marta podzuc tych nalesnikow:-D:-D:-D:-D

martus ja bede u Ciebie w piatek tak okolo 10 moze byc??????bo pozniej to dziewczyny musze odebrac ze szkoly.....
a ja wczoraj z werka bylam w szpitalu na kontroli i sie pytam kiedy bede miala tego normalnego scana.......ech....dopiero 31-33 tydzien.....ale sie naczekam.....ciekawe czy sie dowiem kto tam siedzi ech......

Oleńko ja to mam takie niejadki że gotuje co sobie tylko wymarzą heheh a na leśniczki nie ma sprawy wpadajcie z Justysią twarożek mam dżemiki też do wyboru zapraszam:)) Aguś no pewnie!!!!!!!!!!!też się pytasz wszystkie mogą przyjechać w cześniej ja na pewno nie będe spała heh:))

Ostatnia edycja:
A ja to znowusz robie nalesniki z twarozkiem smietana dotego dodaje rodzynki i polewam je sokiem malinowym
smakuje rownie wysmienicie:tak::tak:
OJJJJ nie przecze musze mojemu M zaproponować bo dzieci jak słyszą rodzynki to na dół nie schodzą :))Ale z banankami albo innymi owockami typu jagody malinki są extra i sosik jak najbardziej:)) A bananki mam i sosiczek też :))IIIIII całąąąąąąąąąąąąąąąąa kuchnie zachlapną hehheh:-D

dziewczyny ja wam zaraz do dupy nakopię, ja tu na diecie a te o takich smakołykach piszą:-D

o, ms.marple wlasnie zauważyłam twoje "ech..""-D czyżby ten sam ból??:-D

reklama
Do góry