reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam sie troszke pozno, ale jednak.Rodzice poszli do miasta na zakupki przed wyjazdem a ja chwilke odsapnelam.Zaraz baka klade lulu i bede rozkoszowac sie kawka.A u mnie narazie nic ciekawego nie slychac wiec ni mam co opowiadac.No alepatrze na swoj suwczek ze w koncu na przodzie nie ma juz tez wielkiej liczby 2 wiec pozostalo 193 dni wprzyblizeniu oczywiscie, bo im blizej planow tym suwaczek zmienie na dokladniejszy zgodie z testowaniem.

reklama
Gosiu, Ty będziesz testowac testem owulacyjnym, jeśli dobrze rozumiem..? Jak planowaliśmy dzidzię, to ten test się u nas super sprawdził! naprawdę polecam:)

WITASKI:) mam chwilkę bo obiadek kończe:) Oleńko wcale Ci się nie dziwie :))Niby forum jest otwarte ale też mnie zaskoczyła tkz.ŚLICZNA .bo nie rozumiem ani dziędobry ani nic o sobie:)Jeszcze żeby któraś z nas pytała ją o zdanie :)) Tymbardziej że jest forum od spraw socjalnych:) A tak apropo nie moge doczekać się piątku kiedy was laseczki zobacze:) Aguś wyściskaj weronikę i życz powodzenia:)TEJ to dobrze:)

Dzien dobry troche pozno no ale lepiej pozno niz wcale.
Pogoda paskudna a ja to sie chyba przeziebilam mam takie okropne dreszcze
aha milego spotkanka w piateczek u Martusi bo mnie prawdopodobnie nie bedzie do konca tygodnia z wami

PS. Mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu to u mnie bedziecie:tak::tak:Pa Pa

Gosia to prawda, te testy owulacyjne są bardzo bardzo dobre, ja sprawdziłam prawie wszystko, miała nawet taki elektroniczny monitor owulacyjny, co to musiałam brać patyczek do buzi i on badał temperaturę i brał coś tam ze śliny ale guzik, cholernie dużo kosztowało a ic mi nie dało, nawet na badania do szpitala poszliśmy i wszystko ok, w końcu te najzwyklejsze testy owulacyjne z lidla i w tym samym miesiącu byłam w ciąży. Mam ich jeszcze zapas więc mogę oddać bo przez najbliższy rok nam się nie przydadzą a nie wiem ile gwarancji mają

martuana co na obiad pichcisz???;-)
Uśmiejesz się bo każdemu co innego:))Mariczkowi rosołeczek dziewczynom naleśniki i makaron z serem sobie sajgonki a mężusiowi przydałoby się wszystko po trochu ale zrobiłam ziemniaczki opiekane z udkiem:-D i obowiązkowo dużo sałatek :)))Uwielbiam a kupiłam w dansie tyyyyyyyyyyyyyle że musze teraz to pozjadać:))) Ja to tak mam oczami jem w sklepie i wszystkiego mi się chce a potem szkoda wyżucić:) OOOO Gosiaczku gratuluje decyzji ale się ucieszyłam:)))))))))))

Ostatnia edycja:
Żebyś wiedziała ale najśmieszniejsze jest to że mój M ma to samo jak jest głodny to też wszystko wkłada do koszyka a nie jest w ciąży:))ale przy każdej mojej jemu przybywa też kilogramów :-Dtyle że ja potem zżuce a jemu brzusio zostaje:)))))) I sorki Śliczna się przywitała a ja zle o niej pomyślałam:)

reklama
hahaha Martuanna a nie ma już nic gorszego niż dwie ciężarne głodne na zakupach :) ja to zawsze sobie wmawiam że to dla mojego bo lubi, tamto dla niego bo lubi a potem on w domu sie pyta co to jest? i że on raczej za tym nie przepada hahaha A znowu jak pójde najedzona to mi niedobrze od tych zapachów i połowy rzeczy nie kupię. Ale żeby 4 obiady gotować oj Martuś.... mam nadzieję że moje dzieci zdecydują się na jedzenie moje albo taty chociaż tymi naleśnikami to zrobiłaś ochotkę:) idę zobaczyć czy mam serek twarożek i chyba tez na obiad pójdą:)

Do góry