reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
A co tych przygotowan d swiat to powiem wam ze to sa pierwsze swieta ktore spedzimy sami tylko my w trojke i baaaaaaaardzo sie ciesze ze moge sama wszystko przygotowac,ze to takie nasze i tylko nasze rodzinne swieta:-)Zawsze lubie taka goraczke przedswiateczna;-)

a my sprosiliśmy znajomych na święta tych, którzy też sami je spędzają i będzie wesoło:tak:
szkoda tylko, że człowiek zawsze się tak naczeka na święta a one w mig uciekają, mówię wam dziewczynki już niedługo będzie bożenarodznie:-D:-D:-D:-D

mówię wam dziewczynki już niedługo będzie bożenarodznie:-D:-D:-D:-D
Marple proszę jeśłi masz taką oc tylko tak pstryknij paluszkami i chcę siedziec przy wigilijnym stole- bo wtedy będziemy już w trójkę a nasza fasolka będzie miała pół roczku-nie mogę sie doczekać;-)
A jutro cały dzionek maluję jajka:) nie mogę się już doczekać:) Ciekawa jestem tylko czy nasz sąsiad zna ten zwyczaj:) I okazało się ze przez te przeprowadzki gdzies mi koszyczek wcięło a bez święconego marcepanowego baranka to nie to samo... Może w ginesie jeszcze dostanę, jade zaraz:)

pusto.... :confused2:
wszystkie pichcicie?:eek:
krycha ty nie pichcisz gdzie się urwałaś?:-D:-D pewnie na spacerek
my byliśmy i w pełnym słońcu spadł na nas rzęsisty deszcz:eek:

pusto.... :confused2:
wszystkie pichcicie?:eek:
krycha ty nie pichcisz gdzie się urwałaś?:-D:-D pewnie na spacerek
my byliśmy i w pełnym słońcu spadł na nas rzęsisty deszcz:eek:

A no nie pichcę, ale jak słusznie zauważyłaś, cicho tutaj, a monologów nie lubię klepać to się i nie odzywam:-p... Czasem tylko podglądam :sorry:... Poza tym Pyzie się jakiś wariatuńcio włączył i zasęła niedawno, ale 6 godzin szalała, i już zdąrzyła mi się 2 razy obudzić :eek:... Zmiana pogody, ciśnienie, zęby - cholercia wie, ale o coś chodzi na 100%... No i my dopiero przed spacerkiem, jak się Oliwcia obudzi to idziemy po tatusia do pracy hehe ;-) i mam nadzieję, że padać nie będzie!!!!! Aaaaa, dziękuję za życzonka :tak::tak::tak::tak:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry