reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
no tak nadal mill!!
wczesniej mieszkalam w centrum na jednym kwadracie(w miejscach oddalonych od siebie o kilka set metrow!!)nigdy mnie jeszcze tak daleko nie wywialo mimo ze to moje 5 lokum!!
zdziwienie moje bylo wielkie jak poszlam do sklepu kupic firanki!wiedzialam ze tu maja inna jednostke miary ale nie wiedzialam ze mily mlodzieniec nie bedzie wiedzial ile to jest metr:szok:!ale jakos sie dogadalismy

no chyba ja zlapal bo to az nie mozliwe ze jej na forum tak dluuugo nie ma !!!!!!!!!!!!!!:-D:tak:

Jestem, jestem :tak:!!! I też, choć znam historię, to przeczytałam dokładnie co napisałaś :-p!!!
Megan234, kupiliśmy ocieplacz, w Show'sie, czy jakoś tak, i nawet na obniżkę trafiliśmy hehe... No, ale nasze poszukiwania dobiegły końca, uff...

Ale jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: MAM KATAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba zaraziłam się od Pyzki :angry:... Zaryzykowałam i napiłam się Panadolu Cold&Flu, no i oczywiście Otrivin poszedł w ruch, ale mi chyba już nie pomaga :no:... Ja już nie chcę chorować, buuuuuu ileż można buuuuuu ja chcę z Wami na kawusię/herbatkę buuuuuuu :-:)-:)-( hlip hlip...

Idę się do męża przytulić, dobranoc...

no nie można za wiele od nich oczekiwać:-D Myślę że na dooradoyle dobrze Ci będzie bo Justysię masz blisko i crescent a w centrum pustki zaczynaja się robić, sklepy zamykają, e tam, nic ciekawego już;-)

no nie można za wiele od nich oczekiwać:-D Myślę że na dooradoyle dobrze Ci będzie bo Justysię masz blisko i crescent a w centrum pustki zaczynaja się robić, sklepy zamykają, e tam, nic ciekawego już;-)

Tak sobie jeszcze zaglądnęłam i dobrze zrobiłam, co ja widzę??? Olivca, ja stawiam BIG sprzeciw, jak to nic ciekawego????????? Ja zostałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już nikt nie pamiętam samotnego robaczka :-:)-:)-(...

Megan przeczytalam:-)No to teraz masz faktycznie lepiej,blizej do Justysi no i wieksze mieszkanie!Oby sie dobrze mieszkalo;-)
Krycha wszyscy pamietamy o tobie!Teraz to czesciej bedziesz zagladac do nas na dooradoyle:-)wiec to tak jakbys tu mieszkala;-)
Ide spac dziewczynki dobrej nocki papa

Tak sobie jeszcze zaglądnęłam i dobrze zrobiłam, co ja widzę??? Olivca, ja stawiam BIG sprzeciw, jak to nic ciekawego????????? Ja zostałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już nikt nie pamiętam samotnego robaczka :-:)-:)-(...
Krycha bo Ty już też taka nasza dooradoylowaska jesteś, a nasze drzwiczki sa pootwierane dla Ciebie kiedy tylko chcesz więc sama powiedz, po co komu centrum?:-)

reklama
hej kobitki, widzę, że już wszystkie śpicie;) ja się zdrzemnęłam po południu, więc jeszcze na posterunku jestem:)Jutro(a właściwie już dziś) przyjeżdża do nas moja siora z mężem-będzie wesoło:-)
ps. Aga, goście już się zmyli?;-)

uściski dla wszystkich mamusiek:-)

Do góry