reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja nie myje okien
siedze sobie i odpoczywam hehehehhe a co
siedze sobie i odpoczywam hehehehhe a co
Witan się dziewczynki i Ja))POgoda pięka :-)Też się biore za robotke)Ale dzisiaj miałam straszną nocke(Mały poszedł o 21 na nyny obudził się po 23 i calutką noc dawał czadu normalnie nie wiem co mu było chyba brzuch ale wykończył nas nieziemsko przespał sie po 7 rano a za godzinke na nogach z płaczem aż nie poznaje swojego dziecka przecież ON nigdy nie płacze!! A w dodatku mężuś dzisiaj musiał do pracy iść bo wczoraj jakiś prezydent czy ktoś w tym stylu na polach golfowych wylądowali a im zepsuł się jakiś komputer i alarm Jak pech to pech(((Pierwsza sobota BUUUUU Aż płakać się chce( AGULA super że masz już tą podłoge a tak się bałaś że będzie to długo trwało)
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
martus moj malz tez w pracywiec nie jestes sama
swoja droga chyba musimy sie spotkac w przyszlym tygodniu na kawie bo nie widzialam cie prawie tydzien
no nic....
bede uciekac
ogladalam gotowanie i robili knedle czeskie ze sliwkami chyba pojde i ciacho na nie ukreca a pozniej jak malz wroci to pojedziemy na zakupy i moze zrobie je ze sliwkami albo truskawkami.....mniam.....
ide
milego dnia
swoja droga chyba musimy sie spotkac w przyszlym tygodniu na kawie bo nie widzialam cie prawie tydzien
no nic....
bede uciekac
ogladalam gotowanie i robili knedle czeskie ze sliwkami chyba pojde i ciacho na nie ukreca a pozniej jak malz wroci to pojedziemy na zakupy i moze zrobie je ze sliwkami albo truskawkami.....mniam.....
ide
milego dnia
Ostatnia edycja:
ja też późno się zorientowałama ja jakos sobie ubzduralam ze swieta za 2 tygodnie sa....dobrze ze gosia z ola mnie oswiecily hehehheh....
okna już prawie umyte, od wewnątrz oczywiście, we środę przyjdą czyściciele i umyją na zewnątrz, jeszcze nie chcę się uczyć latać
firanki w pralce, na szczęście kupiłam sobie vanish do firanek jak byłam w Polsce uff bo tu nie uświadczysz
babki dziękuję Wam bo mnie zmobilizowałyście do roboty
piję kawusię i jest ok, poza tym że chciałam jechać na basen a mi się udało
może, któraś z Was ma ochotę raz w tyg na basen chodzić bo potrzebuje towarzystwa
miłego dzionka
jeszcze ogródek mam do zrobienia... ale widzę ciemność
Ostatnia edycja:
Aguś ja też się za Tobą stęskniłam Także jak masz czas to wpadaj) A pogoda nam się jakoś popsułaI Tyle nam ze słoneczka pozostało )Malik dalej daje się we znakiA ja nie mam pojęcia o co biega:-szokobra uciekam bo dzieciaczki dokazują a trzeba coś nieco zrobić )
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
ms.marple ja kupilam tutaj takie cudo do firanek w kartoniku sa dwa woreczki z proszkiem ktore wsadzasz do bebna(jedna torebka na pranie),a osobno sypiesz proszek.Tylko nie pamietam nazwy ale to taki maly zolty kartonik i ta pisze ze do firanekA ostatnio kupilam vanish oxi action cristal white i on tez jest do firanek.Moje sa bieluski i pieeeeeknie pachna;-)Ja ju tez skonczylam z oknami,mojego weza poprosze o umycie tych gdzie nie siegam.Jak wroci z pracy oczywiscie
Marta idziesz po ten schab?
Marta idziesz po ten schab?
Ostatnia edycja:
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
oki ja jestem w domu:-)OK. Cytrusku wpadne tak do godzinki) A tu znowu słoneczko ;-) TYpowa Irlandia)
reklama
beakta
Mammy of boys & girl
A ja nie mam firanek ... :-)...tzn tylko w saloniw ale pomaranczowe;-)...ale okna tez musze umyc ale niewiem czy dzisiaj bo wlasnie czekam na sylwisko :-)