oj właśńie zapomniało mi się że to juz niedziela palmowa i taaaaaaak strasznie dłuuugo było, że ledwo wytrzymałam, znowu mnie jakies duszności złapały, musiałam się rozbierać ale dałam radę. Tyle dobrego, że tu "palmy" się dostaje, jak tylko się wchodzi to jest wielki kosz z takimi gałązkami ale za nic w świecie nie powiem co to za roślinka Ale po tem rzyjemna część bo od razu pojechałam kupić jabłuszka-takie piękne mi się śniły że odkąd się obudziłam ślinka mi ciekła, i wiecie co, trafiłam na promocję mandarynek, są w tesco po 1,44 za kg, tylko ze pani przy kasie policzyła mi 2,69 więc poszłam do customer services po zwrot, ie miałam całego kilo ale jak umowa to umowa i niech wiedzą że jest źle, pani oddała mi 2.88 ja do niej że miałam mniej niż kilko, ona że i tak najpierw musi mi oddac całość no to ja do niej że znowu muszę iść do kolejki i zapłacić, a nie chciało mi się stać a ona że no nie że przecież zapłaciłam i daje mi mój rachunek, ja do niej że ona mi oddała więc teraz mam je za free a ona że wszystko w porządku mam iść no to sobie poszłam. Albo to taka forma przeprosin dla oszukanych klientów żeby ich nie tracić albo gratuluję im inteligencji, ale teraz jak siedzę to aż źle się czuję i boję się ich jeść No ale co kłócić się żeby możńa było zapłacić?
reklama
beakta
Mammy of boys & girl
Haha olivca moglas wiecej takich zakupow zrobic...
Troske pozno ale sie witam.U ns dzien skonczyl sie szybciutko ale milo.Przed nami jeszcze mily wieczor.Maz czuje sie lepiej wiec wybralismy sie posmacznym sniadanku do Cool Parku.I jak zawsze mielisy szczescie bo po spacerze tylko wsiedlismy do auta i sie rozpadalo.
Megan fajnie ze w koncu masz mile mieszkanko i dopiero teraz bedziez miala co sprzatac hihi.A co do przeprowadzek to troche sie boje lata bo jesli zow bedziemy mieli problmy z gowniarzami ja w zeszlym roku chyba bede szukac nowego domu.A tak mi tu dobrze i mam dobra kolezanke pare domow dalej i Max ma kolegow.Zobaczymy.Mam nadzieje zebedzie wporzadku bonie mam zamiaru znow policji wzywac.A przeprowdzke czarno widze oj czarno, bo u nas to chyba tir nas ratuje heheh.Moja kanape trzech facetow wnosilo bo taka ciezka, stol tez nie lekki.Ech mam nadzieje ze nie...
No i widze ze do wiekszosci jacys goscie przyjezdzaja wiec troche sie cicho tu zrobi.Do mnie mamusia z tatusiem juz w czwartek przylatuja istrasznie sie ciesze! jupi!!
Megan fajnie ze w koncu masz mile mieszkanko i dopiero teraz bedziez miala co sprzatac hihi.A co do przeprowadzek to troche sie boje lata bo jesli zow bedziemy mieli problmy z gowniarzami ja w zeszlym roku chyba bede szukac nowego domu.A tak mi tu dobrze i mam dobra kolezanke pare domow dalej i Max ma kolegow.Zobaczymy.Mam nadzieje zebedzie wporzadku bonie mam zamiaru znow policji wzywac.A przeprowdzke czarno widze oj czarno, bo u nas to chyba tir nas ratuje heheh.Moja kanape trzech facetow wnosilo bo taka ciezka, stol tez nie lekki.Ech mam nadzieje ze nie...
No i widze ze do wiekszosci jacys goscie przyjezdzaja wiec troche sie cicho tu zrobi.Do mnie mamusia z tatusiem juz w czwartek przylatuja istrasznie sie ciesze! jupi!!
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Ja wpadam sie juz pozegnacWrocilismy z birthday party Jula padla jak zajac.A ja sie tak obrzarlam ze szokAle bylo supcio;-)
Gastone a jaki masz problemy z tymi chlopakami?Az tak zle ze garde wzywasz?
A co do odwiedziny to moja mamunka i tatuncio przylatuja za miesiac na dwa miesiacehurrrrrrrra.Pyszne obiadki i wogole bedzie relaksik!!!
Dobra pa dziewczynki dobrejnocy.
Gastone a jaki masz problemy z tymi chlopakami?Az tak zle ze garde wzywasz?
A co do odwiedziny to moja mamunka i tatuncio przylatuja za miesiac na dwa miesiacehurrrrrrrra.Pyszne obiadki i wogole bedzie relaksik!!!
Dobra pa dziewczynki dobrejnocy.
K
krycha
Gość
Bry!!!! Nie wyspana jestem, wczoraj bezsenność od 04.30, a dziś w nocy Pyza znów budziła mi się do jedzenia co 2 godziny !!!!!!! Pogoda strasznie senna... Ciężki ten poniedziałek się zapowiada ...
A my wczoraj kupiliśmy krzesełko (do mocowania do dużego krzesła) dla Małej i teraz dumnie siedzi razem z nami przy stole hehe!!!!! Trzeba było już zaopatrzyć się w to cudo, bo strasznie wszystko brudziła jedzonkiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!! A teraz może robić co chce na swoim stoliku i krzesełku hihihihihi....
Katarek (odpukać), ale chyba mi przechodzi !!! Dziś nie będziemy wychodzić z domu to się jeszcze podkuruję i mam nadzieję od środy być już "towarzyska" ;-)!!!
Miłego poniedziałku, do później, narka
A my wczoraj kupiliśmy krzesełko (do mocowania do dużego krzesła) dla Małej i teraz dumnie siedzi razem z nami przy stole hehe!!!!! Trzeba było już zaopatrzyć się w to cudo, bo strasznie wszystko brudziła jedzonkiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!! A teraz może robić co chce na swoim stoliku i krzesełku hihihihihi....
Katarek (odpukać), ale chyba mi przechodzi !!! Dziś nie będziemy wychodzić z domu to się jeszcze podkuruję i mam nadzieję od środy być już "towarzyska" ;-)!!!
Miłego poniedziałku, do później, narka
witam sie ja!
Krycha ja tez bede miala mega ciezki poniedzialek!od 15 min operuja mojego dziadka o 11.30 jade do dablina na lotnisko po mame i pewnie dojedziemy gdzies na 7-8 do domu!!
strasznie martwie sie o dziadka nawet dzwoniac do niego dzisiaj nie moglam wydusic slowa!
mieli nie robic mu operacji bo ma serce zaslabe ale poistanowili usunaac guza na plucu\!!ehhhh dziewczynki prosze o zdrowaski dla dziadka
Krycha ja tez bede miala mega ciezki poniedzialek!od 15 min operuja mojego dziadka o 11.30 jade do dablina na lotnisko po mame i pewnie dojedziemy gdzies na 7-8 do domu!!
strasznie martwie sie o dziadka nawet dzwoniac do niego dzisiaj nie moglam wydusic slowa!
mieli nie robic mu operacji bo ma serce zaslabe ale poistanowili usunaac guza na plucu\!!ehhhh dziewczynki prosze o zdrowaski dla dziadka
K
krycha
Gość
witam sie ja!
O rany, to jednak operują... Trzymam kciuki żeby się udała ta operacja!!!!!!!!!!!!! I zdrowia dla dziadka życzę!!!!!!!!!!! Dobrze, że Twoja mama dziś przylatuje- razem będzie Wam lżej przetrwać czekanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ozwij się jak już mamusia poleci do Polski a teraz naciesz się Jej towarzystwem !!!!!
Hej dziewczynkiMoje dzieciątko już dzisiaj spało całą noc huraa!!!właśnie wstaliśmy haha wkońcu wyspana;-)Ale u mnie to jest na odwrót jak dzieci śpią mąż cierpi na bezsenność hehehihi ale przynajmniej jest wesołoZa oknem piękne słoneczko)Aż chce się żyć)KRYCHA mam nadzieje że przejdzie ci ten okropny katar i będziecie mogły wpaść) Dziewczyny mam pytanko nie wiecie czy w sobote sklepy są normalnie pootwierane??chcemy jechać do Belfastu na zakupy ale nie wiemy do której te sklepiska
reklama
dzień dobry
tydzień nas czeka i to czego nie lubię babranie się w kuchni
we środę Bąbel ma zaległe szczepienie z 4go miesiącanie cierpię tych szczepień
i na dodatek we środę przychodzi gość od okien i nie podał mi godziny jestem uziemiona mimo, że mam auto dla siebie wrrrrrrrrrr
tydzień nas czeka i to czego nie lubię babranie się w kuchni
we środę Bąbel ma zaległe szczepienie z 4go miesiącanie cierpię tych szczepień
i na dodatek we środę przychodzi gość od okien i nie podał mi godziny jestem uziemiona mimo, że mam auto dla siebie wrrrrrrrrrr