reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ufff wyrobiłam się, ale padam. To dwa razy więcej okien niż w polsce no i to gimnastykowanie się ze szczotką przedłużającą moją rękę ufff.:rofl2::rofl2::rofl2: Ale jestem dumna bo pomyłam je sama, pieniążki zaoszczędzone a wczoraj moje Słońce powiedziało mi o restauracji na oconellu, w której w niedzielę za 25 eu można jeść co się chce i ile się chce więc już się nie mogę doczekać bo w końcu zasłużyłam sobie no nie?:tak::tak:
Na razie sama się nagrodziłam za te okna,dzrzwi i podłogi a i jeszcze pranko (z prasowaniem to na samony wieczorek poczekam) i mam kawusię w ulubionym kubeczku i ciacho które miało czekac na święta ale w końcu trzeba spróbować aby gościom kota w worku nie podać:-D To tiramissu z aldika i jest całkowitą rozpusta, koniecznie muszę się w nie zaopatrzyć, dzięki Martuś za podpowiedź. Mam nadzieję ze nie opuścisz mnie przy poporodowym odchudzanku hihi;-)
Aguś Ty z mycia okienek jak najbardziej jestes zwolniona, ja już wolę nawet je dwa razy pomyć niż robienie podłogi natomiast efektem to mogę się zamienić:happy:
Martuanna moze mały tak źle antybiotyk znosi? Oj biedny, może jakieś bajeczki poszukamy i pościągamy, ciocia i tak się nudzi....

Oleńko dzięki :))Jesteś naprawde kochana:)Też myślałam że Malik antybiotyk tak znosi ale boje się przerwać jak już zaczełam:(Kuchnia ale wydawało by się że mu nic nie jest!!!Ale teraz śpi mi na całego a mężuś z pracy przyszedł więc też kawcie pijemy i ciasteczko podjadamy:))Także Olcia dietka poporodowa to nas nie ominie tylko mi się nie wyprowadz bo będę płakała:no: Dzięki Gosiu za kremik bo mały lepiej je:) HURAAAA!!! Megan się odezwała :))Witam paskudo jak się do mnie nie odezwiesz to oberwiesz;-)Ucałuj dziewczynki:)) Bożenko daj znać w jaki dzień pasowało by wam wpaść w przyszłym tyg.bo może i inne dziewczyny naciągniemy na spotkanko:)) Pozdrawiam:-)

Megan miala opisywc swoje rewelacje i zmiany i powiedzila tylko dzien dobry i jej nie ma heheh
A ja wlasnie skonczylam lepic pierogi i dzis ulepilomi sie 150 hih rozpedzilam sie a co.Do tego pranko sprzatanko i jeszcze na steperek musze wejsc.Moje dziecko podejranie dlugo spi,Spi od 3.30 a juz jest prawie 20!

Megan miala opisywc swoje rewelacje i zmiany i powiedzila tylko dzien dobry i jej nie ma heheh
A ja wlasnie skonczylam lepic pierogi i dzis ulepilomi sie 150 hih rozpedzilam sie a co.Do tego pranko sprzatanko i jeszcze na steperek musze wejsc.Moje dziecko podejranie dlugo spi,Spi od 3.30 a juz jest prawie 20!
OOOJJ na te pierogi to sama bym wpadła hehe :)Ale co do długiego spanka to nasz synek im starszy to dłużej w południe śpi;-)bo jak się urodził to ja nie wiedziałam co to sen :( On nigdy nie był śpiący a ja lunatykowałamhah:)

Gastone obiecuje,że jak tylko znajde czas napiszę co i jak!!
Martucha teraz się obraziłam za to,że uważasz,ze mam focha!!
Kobieto ja Cię nie unikam poprostu tak wychodzi!!!ale jak tylko mamuśkę wyślę do pl zapraszam mamuśki na kaweczkę na nowych włościach

ok chwilka wytchnienia!
dzieci narazie śpią druga połówka nakarmiona i też na neciku siedzi,wiec moge Wam troche poopowidac
mieszkam teraz na the mill dooradoyl w apartamencie 4 sypialnianym!z jednego pokoju zrobilismy garderobe!mieszkanko moim zdaniem jest sliczne nie liczac dziwnego podzialu kuchnii ale to same ocenicie jak do mnie wpadniecie!!
ZAPRASZAM na kawusie na nowych wlosciach po 16 kwietnia(w pon przylatuje moja mamka i zostaje do 16)!
co do przeprowadzki byla to szybka pilka z wielka pomoca kochanej Justysi!!
Której razem z Konradem bardzo jeszcze raz dziekujemy za pomoc!
w przeciagu kilku min znalazla nam ladne nowe niedrogie wloscia i chyba specjalnie niedaleko siebie hehe
przeprowadzka tez byla smieszna!Tu znowu podziekowania dla Justyny i Jej mężusia Bartka!!
zadzwonilam do faceta,ktory robi przeprowadzki!pytam jaka cena co w cenie??
On ze w cenie jest pomoc w noszeniu no i oczywiscie jego transport!wiedzac ile mam rzeczy pytam jakie ma auto!on ze najwieksze na rynku i ze na 100% sie zmieszcze bo on wielu ludzi juz przeprowadzal i nigdy nie zabraklo mu miejsca na pace!no i przyjechal pan Tomek i sie biedny zlapal za glowe jak zobaczyl ile tego jest!!oczywiscie nie zmiescilam sie do 7,5 metrowego sprintera i reszte wozilismy osobowka!!do tej pory wory leza bo nie nqadazam z rozpakowaniem tym bardziej przy moich kochanych pociechach!!!
a czemu sie przeprowadzilismy??
tak w skrocie to u nas w starym bloku na old windmill byl taki ciec co niby wszystkiego pilnowal!efekt byl taki ze ciagle bylo cos nie tak a ja mam slabe nerwy i juz mialam dosyc!zreszta agencja tez do niczego przez 6 miechow czekalam az mi oswietlenie w kuchnii naprawia i sie nie doczekalam!!!znikala bez wiesci tez korespondencja ktora on niby roznosil!ogolnie zrobbilo sie tam do niczego i wielu ludzi sie wyprowadza!!zreszta teraz w tej samej cenie mam 4 sypialnie co tam 2 bo agencja nie chce slyszec o9 obnizeniu czynszu mimo ze nowi lokatorzy placa nawet o 100 e mniej!!to tyle bo pewnie i tak zadnej nie bedzie sie chcialo moich wypocin czytac

reklama
heheh ja przeczytalam choc je wszystkie znam hihihihi :-D:-D:-D

a tak w ogole to co sie z Krycha stalo jakos jej tu dzisiaj nie wiedac czyzby zaginela na crescent??:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry