magsch
Make Up Forever:)A.S
Ja tez musze umyc okna-przydalo by sie bo taka ladna pogoda...ale mi sie nie chce....Alan spi wiec tez wole poleniuchowac))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OOOJJ na te pierogi to sama bym wpadła hehe Ale co do długiego spanka to nasz synek im starszy to dłużej w południe śpi;-)bo jak się urodził to ja nie wiedziałam co to sen On nigdy nie był śpiący a ja lunatykowałamhahMegan miala opisywc swoje rewelacje i zmiany i powiedzila tylko dzien dobry i jej nie ma heheh
A ja wlasnie skonczylam lepic pierogi i dzis ulepilomi sie 150 hih rozpedzilam sie a co.Do tego pranko sprzatanko i jeszcze na steperek musze wejsc.Moje dziecko podejranie dlugo spi,Spi od 3.30 a juz jest prawie 20!