reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dzień dobry!!! Ja już na nogach, coś spać nie mogę :eek:... Powiedziałabym, że to przez katar, ale jeszcze oddychać przez nos mogę, więc nie wiem dlaczego...

Krycha bo Ty już też taka nasza dooradoylowaska jesteś, a nasze drzwiczki sa pootwierane dla Ciebie kiedy tylko chcesz więc sama powiedz, po co komu centrum?:-)

Bardzo dziękję Wam dziewuszki, szkoda tylko, że z Pyzą to już dla mnie wielka wyprawa, więc za często to ja korzystać z Waszego zaproszenia nie będę, ale nie mówię, że w ogóle ;-)... Poza tym Wy jednak czasem tu i tak przyjeżdżacie :-p hehehe!!!

Nic to, zmykam na gorącą herbatkę, pranie mi się zaraz skończy robić to sobie rozwieszę, a za jakiś czas pewnie już Oliwcia wstanie, więc nudzic to ja się na 100% nie będę!!!! Udanej niedzieli życzę, buziaki :sorry:

witam sie ja|!
krycha kuruj sie kobieto!
a mi nie dalo pospac moje male bobo!!
lece sprzatac i robic liste zakupow!
dziewczynki co pichcicie na swieta??

dzień dobry, znowu mamy słonko, wiecie co wczoraj kuzynka z Belfastu powiedziała że u nich wciąż leje prognoza pogody taka sama na kolejne kilka dni a u nas proszę-słonko (odpukać w niemalowane). Nie taka więc ta nasza irlandia zła:-) Więc trzeba korzystać. Do kościółka disiaj idę na nóżkach, autkom mówimy nie, no za wyjątkiem przywózki którejkolwiek pani na kawuchę;-)oczywiście ze względu na maleńswto:laugh2:

Dzien doberek:-)sloneczko swieci ale chyba niezbyt przyjemnie tam jest:eek:jakis wiaterek wieje.A my dzis imprezowac bedziemy:-Dna tak zwanym kinder balu;-).
A co do swiat to jeszcze nie zastanawialam sie co bede robic:baffled:A tu juz by wypadalo sie zastanowic:zawstydzona/y:
Milej niedzieli dziewczeta

reklama
Do góry