reklama
beakta
Mammy of boys & girl
Ja jeszcze jestem a w zasadzie to juz uciekam. Mieleismy gosci i wlasnie poszli wiec jeszcze luknelam co tu napisalyscie. Paaa;-)
K
krycha
Gość
Dzień dobry!!! Ja już na nogach, coś spać nie mogę ... Powiedziałabym, że to przez katar, ale jeszcze oddychać przez nos mogę, więc nie wiem dlaczego...
Bardzo dziękję Wam dziewuszki, szkoda tylko, że z Pyzą to już dla mnie wielka wyprawa, więc za często to ja korzystać z Waszego zaproszenia nie będę, ale nie mówię, że w ogóle ;-)... Poza tym Wy jednak czasem tu i tak przyjeżdżacie hehehe!!!
Nic to, zmykam na gorącą herbatkę, pranie mi się zaraz skończy robić to sobie rozwieszę, a za jakiś czas pewnie już Oliwcia wstanie, więc nudzic to ja się na 100% nie będę!!!! Udanej niedzieli życzę, buziaki
Krycha bo Ty już też taka nasza dooradoylowaska jesteś, a nasze drzwiczki sa pootwierane dla Ciebie kiedy tylko chcesz więc sama powiedz, po co komu centrum?:-)
Bardzo dziękję Wam dziewuszki, szkoda tylko, że z Pyzą to już dla mnie wielka wyprawa, więc za często to ja korzystać z Waszego zaproszenia nie będę, ale nie mówię, że w ogóle ;-)... Poza tym Wy jednak czasem tu i tak przyjeżdżacie hehehe!!!
Nic to, zmykam na gorącą herbatkę, pranie mi się zaraz skończy robić to sobie rozwieszę, a za jakiś czas pewnie już Oliwcia wstanie, więc nudzic to ja się na 100% nie będę!!!! Udanej niedzieli życzę, buziaki
dzień dobry, znowu mamy słonko, wiecie co wczoraj kuzynka z Belfastu powiedziała że u nich wciąż leje prognoza pogody taka sama na kolejne kilka dni a u nas proszę-słonko (odpukać w niemalowane). Nie taka więc ta nasza irlandia zła:-) Więc trzeba korzystać. Do kościółka disiaj idę na nóżkach, autkom mówimy nie, no za wyjątkiem przywózki którejkolwiek pani na kawuchę;-)oczywiście ze względu na maleńswto
beakta
Mammy of boys & girl
Czesc . Ja dzisiaj spac nie moge bo od 8:00 juz latam a dla mnie to srodek nocy :-), w dodatku salon zajety bo tam zlot samcow, bo Kubica leci hehe. ...to do pozniej
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Dzien doberek:-)sloneczko swieci ale chyba niezbyt przyjemnie tam jestjakis wiaterek wieje.A my dzis imprezowac bedziemyna tak zwanym kinder balu;-).
A co do swiat to jeszcze nie zastanawialam sie co bede robicA tu juz by wypadalo sie zastanowic
Milej niedzieli dziewczeta
A co do swiat to jeszcze nie zastanawialam sie co bede robicA tu juz by wypadalo sie zastanowic
Milej niedzieli dziewczeta
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
ja tez sie witam... milego slonecznego popoludnia