reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hej babeczki:-)
Jestem juz.Szybko sie usprawiedliwiam:dzis wzielam sie za mycie okien,co prawda tylko na dole ale jutro skoncze reszte:tak:firaneczki wyprane i juz wisza.A pozniej z Jula siedzialysmy w piaskownicy.A obiad dzis na raty wiec dopiero zjadlysmy drugie danie.Zaraz znowu zmykam wykapac mala piaskowa babeczke:-D
Martuana ja z checia ale jeszcze niewiem w jaki dzien musze sobie grafik ulozyc:-D
Olivca a ty czemu do mnie na kawuche nie wpadla co?
Ale padnieta jestem:baffled:

reklama
Pewnie, że się piszę :tak::tak::tak:, tylko żeby Pyzuchnie przeszło!!! Gastone, zdrówka dla Twojego Szkraba życzę!!!!! Strasznie długo Go ten katar męczy :eek:...
Noooo i mnie tez!
hej babeczki:-)
Jestem juz.Szybko sie usprawiedliwiam:dzis wzielam sie za mycie okien,co prawda tylko na dole ale jutro skoncze reszte:tak:firaneczki wyprane i juz wisza.A pozniej z Jula siedzialysmy w piaskownicy.A obiad dzis na raty wiec dopiero zjadlysmy drugie danie.Zaraz znowu zmykam wykapac mala piaskowa babeczke:-D
Martuana ja z checia ale jeszcze niewiem w jaki dzien musze sobie grafik ulozyc:-D
Olivca a ty czemu do mnie na kawuche nie wpadla co?
Ale padnieta jestem:baffled:

Ja robilam dzis dokladnie to samo.Mylam okna (jutro druga czesc mnie czeka) i dziecko moje w piaskownicy i w ogrodzie siedzialo.Przed chwilka skonczylam swoj domowy fitnes bo sie trza wziasc za siebie i tak sie rozpedzilam ze zrobilam 8 kilometrow na steperze i 10 na rowerze.Woow kondycja nie jest tak zla pomimo mojego wielkiego dupska!
Zycze milej nocki kobitki i oby jutrzejszy dzionek byl rownie piekny.:-)

Ostatnia edycja:
A też jeszcze sobie zajrzałam do Was pod koniec dnia:)
Mała spać nie chce, wariuje z tatusiem w sypialni, hehe. Oby jutro też było tak wiosennie:-) dobrej nocy

a ja mam lenia i nie chce mi się okien myć:crazy:

ani tym bardziej ćwiczyć:baffled:
a dupsko coraz większe i opona też:crazy: ostatnio miałam taki brzuch w 4 miesiącu ciąży:eek:
mam ogólną niechęć do wszystkiego i jestem ciągle padnięta :baffled::crazy:

Ostatnia edycja:
A moje dziecię właśnie zasnęło... Padam i to dosłownie!!!! Jak już udało mi się ją uśpić to pospała z 40 minut i dalej do wariowania :eek: a ja już siły nie mam... Niedospana, zakatarzona więc i marudna, ech...
Gastone, Tobie oczywiście również szybkiego powrotu do zdrowia życzę, choć chyba czujesz się już dużo lepiej, bo narobiłaś tych kilometrów, że hej :tak::tak::tak:!!!!!!! Justysia21, super, że wszystko się dobrze skończyło, ale na wszelki wypadek poodpoczywaj sobie i sił nabieraj na przyjście Maleństwa :laugh2:!!! Cytrus, widzę, że masz dużo siły na porządki - nadchodzące święta czy wiosenna aura Cię tak motywują? A ja okien nie myję, te mamusie, które u mnie gościły to wiedzą, że do jednego byłoby bardzo ciężko się dobrać, więc odpuszczam całkowicie :-p... Ms.Marple, ja też jestem totalna dętka :zawstydzona/y:, nic a nic mi się nie chce, a do ćwiczeń trzeba by było w końcu wrócić!!!! Ale normalnie się przekonać nie mogę!!!! I ciężko mi do Oliwki w nocy wstawać, zasypiam podczas karmienia :baffled:...

Matko, dziewczyny, jak ja się zakręciłam na punkcie tego LOOLA :szok:, normalnie siedzę i kombinuję jak to wszystko pogodzić żeby węża przekonać... Masakra jakaś!!! Chyba muszę czymś się zająć żeby tyle nie myśleć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chodź to dziwne, bo Pyza mi ostatnio mało czasu na nic nie robienie zostawia :eek:...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej. Ja tez sie chcialam dzisiaj zabrac za mycie okien ale zabralam sie za ....zrobienie nowych pazurow...;-)...teraz to juz wogole nic w domu nie zrobie:-D hehehe...zartuje oczywicie. jutro jak bedzie tak ladnie to cos tam zrobie...mam nadzieje

Cytrus, widzę, że masz dużo siły na porządki - nadchodzące święta czy wiosenna aura Cię tak motywują?
Ms.Marple, ja też jestem totalna dętka :zawstydzona/y:, nic a nic mi się nie chce, a do ćwiczeń trzeba by było w końcu wrócić!!!! Ale normalnie się przekonać nie mogę!!!! I ciężko mi do Oliwki w nocy wstawać, zasypiam podczas karmienia :baffled:
powiem Ci ze triche ta wiosenna aura,ale takiego prawdziwego kopa to daja mi te brudne okna:-DJa tez sie nie umie zabrac za cwiczenia,mam nawet przyrzad do brzuszkow,ale co z tego jak porobie dwa dni a potem mi sie niechce:-(
a dupsko coraz większe i opona też:crazy: ostatnio miałam taki brzuch w 4 miesiącu ciąży:eek:
a ja sie obawiam ze taki brzuch jak teraz to mialam chyba w szostym miesiacu:zawstydzona/y:
Oby jutro też było tak wiosennie:-) dobrej nocy
Z tego co sprawdzalam na rte,sky i innych jutro ma lac i byc chlodniej znowu przez pare dni:wściekła/y:

Przed chwilka skonczylam swoj domowy fitnes bo sie trza wziasc za siebie i tak sie rozpedzilam ze zrobilam 8 kilometrow na steperze i 10 na rowerze.Woow kondycja nie jest tak zla pomimo mojego wielkiego dupska!
Gastone nie szarzuj tak;-)

reklama
Hej. Ja tez sie chcialam dzisiaj zabrac za mycie okien ale zabralam sie za ....zrobienie nowych pazurow...;-)...teraz to juz wogole nic w domu nie zrobie:-D hehehe...zartuje oczywicie. jutro jak bedzie tak ladnie to cos tam zrobie...mam nadzieje

No a gdzie fotka nowych pazurków??????????????

Do góry