reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
zgarnę cię i kogoś nawiedzimy :tak: będzie więcej osób i raźniej:happy:
kobitki bać się!!! nawiedzamy!!!:-D:-D:-D

A ja na to jak na lato ;-)!!! Mam nadzieję, że Pyzie przejdzie katar do przyszłego tygodnia...

Matko, jak mnie mój wąż dziś denerwuje :no:... Normalnie cieszę się, że już do pracy poszedł!!!!!!! Dałam mu dziś pospać, zrobiłam cały obiad, śniadanie dla siebie i dla niego, zajmowałam się Pyzą, zafarbowałam włosy, zciachałam pazurki a on tylko jojczył i jojczył :angry:!!!! I jeszcze jak był w sklepie to zapomniał kupić to o co go prosiłam :no:... Normalnie mam już dość i do tego moja biedna zakatarzona Oliwcia marudzi, ale oddychać przez zatkany nosek nie może to Jej się wcale nie dziwię... Oj, dołek się narazie tylko pogłębia :szok:... Co z tymi chłopami dzisiaj???????????? Głupawka wiosenna czy co?????????????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny:)) Krycha i Gaston już taka nasza rola musimy przywyknąć że mamy 1 dziecko więcej tylko troche starsze:))a znacie przysłowie małe dzieci mały problem hahaha a mężowie zaliczają się do tych właśnie dużych;-)więć ten problem troszke większy:tak:(żart:tak: oczywiście ale w każdym coś tam jest) Ale tak naprawde za to ich kochamy :)) a co do waszego wypadu BOŻENKO to zabierz KRYCHE ,dziewczyny i zapraszam w przyszłym tyg. do siebie:)))Może dacie się namówić :))CO?????Całuski:)

Ech pieknie dzis na dworze , spedzilam caly dzionek w ogrodku.Maly szalal, ja zadowolona bo troche slonecka w koncu , chce sie zyc.Zrobilam sobie pazurki a teraz na steperek i heja.Dziecko spi a ja mam luz.
Krycha moje dziecko ma juz katar ponad tydzien i juz nie daje rady.Do tego jeszcze ja.Wkurza mnie to bo nigdzie sie nie moge wybrac do kolezanki bo dzieciakow ni chce pozarazac.

Dziewczyny a kiedy mnie odwiedzicie ?
Ola co z toba bierz jakies mamusie i wpadnijcie wkoncu:tak::tak::tak:
Alex mi dwa razy mówić nie trzeba;-)musimy poczekać na Marte bo jej mały jest chory a i Gosia w przyszłym tygodniu poranki będzie miała wolne i wpadamy:-)
No właśnie cytrusku ja wiem,że tam jest 19stopni ale co to za absencja nieusprawiedlliwiona? Nawet na ogródek można wziąść laptopka i w słonku popisać:rofl2::rofl2::rofl2: A jak tam moje żeberka, zamówiłaś mi?

hej dziewczynki a ja po szpitalu!!!!!!!!!!!! strachu sie tam najadlam co nie miara... pan doktor sie tez chyba wystraszyl..... bo wyslal mnie na dodatkowego scana a ja scana mialam 2 tygodnie temu i wszystko bylo ok!!!! Moje dzieciatko mu sie duzo za male wydalo jak mnie macal, od razu pytal czy papierosy pale bo wiadomo to ma wplyw czasami :p ale na scanie wyszlo ze wszystko ok!!!!!!!!!!!!!! i juz nie ma strachu!!!!!!!!!! choc mojemu maenstwu sie to udzielilo chyba dzisiaj bo strasznie mi dokucza..... mam obolala prawa strone brzucha od jej wyczynow!!!!!!!!!! a jak wam dzionek mija..... ja sobie dzisiaj pochodzilam i nog nie czuje :-D

reklama
Justyś na pewno będzie ok. poodpoczywasz,zrelaksujesz się i zaraz lepiej się poczujesz:))Oleńko mały zakochany w bajeczce i ja mam trochę czasu dla siebie;-) a do przyszłego tygodnia napewno dojdzie do siebie także spotkanko może się odbyć :tak:Dajcie tylko znać w jaki dzionek wam pasi:))A ja na pewno będe gotowa HAHAH:tak:No i oczywiście wszystkie zainteresowane kobitki zapraszam:))) Alex Ciebie też zapraszam :))A i do Ciebie też się napewno wybierzemy:))

Do góry