reklama
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Ja tez dzis padam:-(i cos podejrzanie kichac zaczynamIde zaraz spac.pa dziewczeta do jutra
magsch
Make Up Forever:)A.S
Beakta jutro chyba sobie tez nic nie porobisz bo umowiona jestes i to dwa razy ze mna))hehehe:-);-)
beakta
Mammy of boys & girl
No a gdzie fotka nowych pazurków??????????????
A prosze bardzo....:-)
Załączniki
natinke18
Fanka BB :)
hejka!dziewczyny musze sie pochwalic,ze dzisiaj bylam u lekarza i z dzidzia wszystko w porzdku!a na dodatek ta dzicia to dziewczynka ale sie ciesze !!!buziaki i pozdrowinka !!!
beakta
Mammy of boys & girl
No to Superowo natinke...bedziesz miala parke...nie kazdemu sie tak udaje....poza mna oczywiscie...
Ostatnia edycja:
hejka!dziewczyny musze sie pochwalic,ze dzisiaj bylam u lekarza i z dzidzia wszystko w porzdku!a na dodatek ta dzicia to dziewczynka ale sie ciesze !!!buziaki i pozdrowinka !!!
Natalia, ale suuuuper!!!! bardzo się cieszę
alex2339
Fanka BB :)
Alex mi dwa razy mówić nie trzeba;-)musimy poczekać na Marte bo jej mały jest chory a i Gosia w przyszłym tygodniu poranki będzie miała wolne i wpadamy:-)
No to swietnie dziewczyny w przyszlym tygodniu czekam na was.
Dobranoc kobity
beakta
Mammy of boys & girl
Dziewczyny czy orientujecie sie moze ktore dostepne w Irl foteliki 0-18 mozna montowac tylem do kierunku jazdy? Bozenka ty bylas chyba ostatnio na topie z fotelikami. Bo ja to w sumie mialam klapki na oczach na Maxi cosi ale one tylko przodem do kierunku jazdy a naogladalam sie wlasnie crash testow z fotelikami i zdecydowanei wole tylem do kierunku jazdy...
reklama
Justyś dobrze, że wszystko z maleństwem w porządku się okazało ufff.
Martuś za bajeczkę to podzięowania do Justynki bo to przecież od niejJ
Cytrus mi się dzisiaj już oberwało że strasznie zajęta jestem ostatnio i całymi dniami coś załatwiam a w końcu ani nie pracuję ani dziecka nie mam hihi więc muszę mieć jakiś limit i być w domu kiedy moje słońce się budzi i o jeść woła hahaha
O rany Gastone i ja już na twoim miejscu przez najbliższy tydzień miałabym zakwasyJ Pamiętam jak wsiadłam na rower i bez wcześniejszej rogrzewki pojechaliśmy gdzieś w góry w czechy, jednego dnia zrobiłam ponad 100km, oczywiście kryzys miałam po drodze chyba z 6-7 razy,siadałam w trawie i mówiłam że nie jadę nigdzie więcej i mają mnie zabrać do domu, endorfinki jakie się potem uwalniaja w organiźmie to co najmniej jak po najlepszym „przytulaniu”, lecz nie pytaj jak chodziłam przez następny tydzień i ile miesięcy nie chciałam na wet na rowerek patrzec. Dlatego spokojniutko moja Droga. Szkoda że mój stan nie pozwala ale nawet bym się do Ennis na rowerku wybrała tylko nie wiem czy tą motorway możńa?
Marple no popatrz a nie wyglądasz w ogóle, jak Ty to robisz?
No to Beakta ja też muszę stawić czoła i jednak wsiąść się za mycie okienek-a przynajmniej tych na doleJ
no cóż a chciałam dobrze, w takim razie jeszcze się nie obudze a już mam fajrandJ
Martuś za bajeczkę to podzięowania do Justynki bo to przecież od niejJ
Cytrus mi się dzisiaj już oberwało że strasznie zajęta jestem ostatnio i całymi dniami coś załatwiam a w końcu ani nie pracuję ani dziecka nie mam hihi więc muszę mieć jakiś limit i być w domu kiedy moje słońce się budzi i o jeść woła hahaha
O rany Gastone i ja już na twoim miejscu przez najbliższy tydzień miałabym zakwasyJ Pamiętam jak wsiadłam na rower i bez wcześniejszej rogrzewki pojechaliśmy gdzieś w góry w czechy, jednego dnia zrobiłam ponad 100km, oczywiście kryzys miałam po drodze chyba z 6-7 razy,siadałam w trawie i mówiłam że nie jadę nigdzie więcej i mają mnie zabrać do domu, endorfinki jakie się potem uwalniaja w organiźmie to co najmniej jak po najlepszym „przytulaniu”, lecz nie pytaj jak chodziłam przez następny tydzień i ile miesięcy nie chciałam na wet na rowerek patrzec. Dlatego spokojniutko moja Droga. Szkoda że mój stan nie pozwala ale nawet bym się do Ennis na rowerku wybrała tylko nie wiem czy tą motorway możńa?
Marple no popatrz a nie wyglądasz w ogóle, jak Ty to robisz?
No to Beakta ja też muszę stawić czoła i jednak wsiąść się za mycie okienek-a przynajmniej tych na doleJ
jutro ma lać deszcz
no cóż a chciałam dobrze, w takim razie jeszcze się nie obudze a już mam fajrandJ
Natalia moje gratulacje!!!! Ale się cieszę, będziecie mieli parkęJ)Super, to wracaj do nas szybciutko:-):-)hejka!dziewczyny musze sie pochwalic,ze dzisiaj bylam u lekarza i z dzidzia wszystko w porzdku!a na dodatek ta dzicia to dziewczynka ale sie ciesze !!!buziaki i pozdrowinka !!!