reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Wczoraj sie zglosilam ako ostatnia a dzis pierwsza:-)
dzien dobry choc brzydki:baffled:Ale co tam porzadkow nie odpuszcze
Nartinke super bardzo sie ciesze!Wracaj do nas szybko:tak:
Beakta ja mam taki fotelik od 0-18 i jego mozesz dac tylem do kierunku jazdy i odwtrotnie:tak:Moze chcesz odkupic?Moj jest nawet niebiesko granatowy:-)
Olivca no ja rozumie jak najbardziej;-)

reklama
dzień dobry kobitki:-)

natinke to cudne wieści!!!!! gratulacje!!!:tak::tak::tak:

dzisiaj znów będziemy polować na chwile bez deszczu , żeby na spacer wyskoczyć:baffled:
wczoraj było super, cały dzień w ogródku:-D

beakta ten fotelik, który kupiłam britax FIRST CLASS S.I 0d 0-18 kg można też wstawić tyłem do kierunku jazdy, zdaje się, że gastone ma taki sam
ja jestem z niego bardzo zadowolona:tak:a mój Babel też bo siedzi wysoko i widzi co sie dookoła dzieje
krycha zaspałaś?:laugh2::laugh2::laugh2:

Dziewczyny czy orientujecie sie moze ktore dostepne w Irl foteliki 0-18 mozna montowac tylem do kierunku jazdy? Bozenka ty bylas chyba ostatnio na topie z fotelikami. Bo ja to w sumie mialam klapki na oczach na Maxi cosi ale one tylko przodem do kierunku jazdy a naogladalam sie wlasnie crash testow z fotelikami i zdecydowanei wole tylem do kierunku jazdy...:tak:
Britax first class :-) aale tylem dokierunku jazdy mona tylko chyba do 13 kilo jezdzic tak czy siak, bo u mnie wlasniejest informacjana foteliku e tylkodo 13 a po 13 kilogramach jest bezwzglednie skreslona 13 przy jezdzie tylem ,pewnie jakis sens w tym jest.Ale moze to zalezy od budowy i wilkosci fotelika.Moze sa takie w ktorych dluzej mozna wozic dziecko tylem.Ale ja nie daje sie wariowac i woze Maxa przodem.
Olivcia na szzescie dis niemam zakwasow alesie balam hih Jedyne co trocche pachwina boli od siodelka hihiAle dzis znow nie popuszcze!

Ostatnia edycja:
dzień dobry, dziś odpadło mi mycie okien :sorry:nie zdążyłam. Mam w planach rozłożyć łóżko w małej sypialni bo ciągle jeszcze w karonach stoi nowe.
Gastone w razie zakwasów-piwko, bo działa jakoś dobrze na kwasy mlekowe w mięśniach i nie czujesz nic:rofl2:

hejka!dziewczyny musze sie pochwalic,ze dzisiaj bylam u lekarza i z dzidzia wszystko w porzdku!a na dodatek ta dzicia to dziewczynka :) :) :) ale sie ciesze !!!buziaki i pozdrowinka !!!
NNNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! GRATULACJE:))ale frajda nie ??jeszcze tylko troszke i będziesz tulić księżniczkę :)))Super wiem jaka byłam szczęśliwa jak się dowiedziałam że mam upragnionego synka po dziewczynkach:)))Mężulek to z wrażenia mowe stracił hahah:) Cytrusku mam nadzieje że choroba Cię nie dopadnie:) Oliwka masz racje tobie wielkie dzięki za zainstalowanie bajeczki a JUSTYSI za podarowanie hahah :) Kuchnia wczoraaj byłam z Mareczkiem u lekarza i chyba niepotrzebnie bo On jak tylko wróciłam to już zdrów jak ryba i szkoda że ten antybiotyk zaczełam podawać ale cóż teraz to już musze skończyć:tak:Trn lekarz to chyba jakiś niekumaty:))Na wszystko mi daje antybiotyki:(A to widocznie jakaś trzydniówka tymbardziej że zębiska mu idą:))A noc przespał super nawet M,i dziewczynki do szkoły na 9 zaspali hahha:)A ja dzisiaj w domciu będe sama cały dzionek łłeeeeee może tak któraś by mnie odwiedziła :)))Rażniej kawcieby się piło:))A i ciacho właśnie dobre robie może się któraś skusi co????:tak:

Ja mam fotelik Graco 0-18.Tez jestem zadowolona z niego.Jula miala chyba z 10 kg jak obrocilismy go przodem bo juz nozki miala podkulone.Ale jest tak jak pisze Gastone ze tylem do 13 kg:tak:
Ja dzis odpadam,nie wizytuje dzisiaj;)musze dokonczyc te porzadki siwateczne poki mam ochote,a pozatym cos glowa mnie zaczyna pobolewac

Ostatnia edycja:
gastone mogłabyś podać link do strony sklepu, w którym zamawiasz kawkę?

aguś mówiłaś mi o stronie, której można płacić za parking, dasz namiary?

Ms. marple pierwotnie paznokcie mialy byc zolte i wyszedlby ser:-D bo te kolka sa przezroczyste no ale w koncu zrobilam biale ...:-)

Cytrus szczerze to jeszcze nie potzrbuje ,na razie sie rozgladam i zbieram informacje ale za jakas chwile jak bedziesz jeszcze chciala sprzedac to dam znac. :tak::tak:Jaka to firma tego fotelika ?

reklama
Do góry