reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam sie pierwsza:-)Kurcze ja sie wezme za ta south beach...chyba:eek:Beatko ja tez poprosze te przepisy we wtorek.
Ale dzis wietrznie,a ja na poczte musze isc no i siostre odwiedzic:tak:Ale najpierw troche porzadkow trzeba zrobic.Takze lece,pa
Ps.Olu iMarto jakbyscie tu byly to piszcie czy jedziecie jutro,bo jak nie to zkim ja sie zabiore??

Witam...
a Ja mialam dzis koszmarna noc moje dzieciatko wstalo o 1 w nocy i do 5 nie dal mi spac-hmmmm czas na zabawe sobie wymyslil:))):eek:a teraz odsypia a ja musialam wstac bo do Gp ide:wściekła/y:....no i taka jakas zmaczona sie czuje:))

ehhhh wy to macie z tymi dietami???w ciaze pozachodzcie to wam sie odechce:laugh2:a tak serio to jak urodze przejde sobie na ta co proponuje Beakta-ladnie brzmi i chyba nie wyczerpuje organizmu :)a nawyki zywieniowe czas zmienic;-)

BEAKTA powodzenia zycze :)))i jak mozesz to przeslij mi linki na n-k z ta dietka co juz sobie jak zakoduje:)))

Ostatnia edycja:
Witam :rofl2:!!!!! Jak tam weekendzik minął? My dużo na powietrzu :-D, trzeba było pogodę wykorzystać hehehe... Szkoda, że już minął, ale za kilka dni będzie następny hihihi, tylko krótszy o godzinkę, bo czas zmieniamy - pamiętajcie!!! Dobrze, dobrze, piszcie o dietkach, bo jak skończę karmić, to też się na jakąś skuszę ;-)!!!

Na razie zmykam, pozdrawiam :tak:!!!

dzień dobry dziewczynki

wczoraj odbyliśmy dłuugaśny spacerek w O'Brien's Bridge, było pięknie wiosennie
tak się dotleniłam, że w połowie drogi zaczęłam ziewać:-D:-D

beakta bardzo ci dziekuję za przepisy, na dzieńdobry jak mnie zobaczysz jeszcze powiedz:
"o rany! no przyda ci się ta dieta!"
coby mnie zdopingować :-D

krycha i justysia dzisiaj wieczorkiem jeszcze się dokładnie zmówimy co do wyjazdu ok?

reklama
hej dziewczynki witam sie niewyspana.... moj mezus dal mi dzis w nocy popalic... normalnie gorzej niz z dzieckiem..... ja jutro nie jade z wami dziewczynki.... musze do gp isc bo mi sie zwolnienie konczy i jeszcze mioj jest chory wiec nie chce przenosic zarazkow.....
Bozenka jak wpadniesz po Kryche to uderz tez do mnie bo ja mam w domku to Twoje zamowionko z avonu.... umowimy sie pozniej ok ??
Mam dzisiaj zamiar namowic mojego zeby mi rozlozyl lozeczko dla naszego malenstwa bo juz sie nie moge doczekac i chce zeby stalo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milego dziona zycze....

Do góry