reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Beatko już wklejam fotke choc na tym zdjęciu nie widać,że on jest podwójny!!ale mam nadzieję,że będzie się dobrze prowadził,bo jest malutki w porównaniu do mojego wcześniejszego giganta!!

Megan234, myślę, że dobry wybór :tak:!!!! Fajowy!!!!! Wypróbowałaś go już? Pasuje Zuzce, bo Karolcia ma mało jeszcze do powiedzenia hehehehe... Aine, biedne te dzieci ja z łóżek spadają, ale niestety im się to zdarza i to często... Na poprawę humory sytuacja z życia wzięta - mój chrześniak, wtedy 4 latek, spadł z łóżka i wstając mówi sam do siebie "k...a mać" na to moja siostra "Mikołaj, coś Ty powiedziłam?" a on "a co Ty byś powiedziała jakbyś z łóżka spadła?" :-p

Tak drążycie temat tych wózków, że aż sama siedze na necie i szukam, jak głupia jakaś, bo przecież na co mi drugi teraz.. Ale wiem już przynajmniej czego szukam, a nie tak jak przed ciąża i zdradzę Wam, że następny jaki kupię to bebe confort loola, bo dzięki temu, że przekonałam się do wożenia maleństwa w foteliku samochodowym, wiem, że mogę sobie pozwolić na ten model ;-)!!! Najchętniej zmieniłabym już, ale męża to ja raczej chyba nie przekonam... A czy słyszałyście jakie mankamenty ma ten wózek? Producent raczej o tym nie pisze hehe...

[u aine, biedne te dzieci ja z łóżek spadają, ale niestety im się to zdarza i to często... Na poprawę humory sytuacja z życia wzięta - mój chrześniak, wtedy 4 latek, spadł z łóżka i wstając mówi sam do siebie "k...a mać" na to moja siostra "mikołaj, coś ty powiedziłam?" a on "a co ty byś powiedziała jakbyś z łóżka spadła?" :-p

:-d:-d:-d

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No dobra, Pyza śpi z tatusiem, zupka kalafiorowa się gotuje, biszkopcik z truskawkami i z galaretką "żółtkuje" w lodówce, więc mam chwilę na dokończenie Wam swoich rozważań na temat wózków ;-)... Tak więc do tej pory to strasznie podobały mi się silvercross i wszystkie podobne, z tą obcją dla niemowlaczka, ale po dłuższym zastanowieniu, i przetestowaniu innych wózków, wydaje mi się jednak, że najlepszy dla mnie i Pyzuli (bądź rodzeństwa ;-)) jest właśnie ten bebe! Strasznie brakuje mi tego, że nie mogę przełożyć siedziska w moim wózeczku, ale nie można mieć wszystkiego, nie? A może jak znajdę jakiś tani to uda mi się mężusia przekonać, kto wie... Lecę zerknąć na ebay'a :-)!!!!!!

Dzien Dobry:))))

Kochane dziekuje za odzew i pomoc:)))
Gastone super dzieki za zdjecia...prosze powiedz mi czy ten fotelik pasuje do kazdego rodzaju wozkow????no i rzeczywiscie Beatka to aniol::)))bardzo pomocna:)))chyba bardziej odpowiadalaby mi opcja z tym doczepianym fotelikem niz podwojny wozek-taka jakas mala sie przy nim czuje:))
Nie mam bladego pojecia
hehe a mi sie juz bardzo ale to bardzo podoba ten buggy pod:))))no i wozeczek silvercross
Mnie sie tylko jedno w tym nie podoba, ze nie ma zadnego daszka!
Megan234, myślę, że dobry wybór :tak:!!!! Fajowy!!!!! Wypróbowałaś go już? Pasuje Zuzce, bo Karolcia ma mało jeszcze do powiedzenia hehehehe... Aine, biedne te dzieci ja z łóżek spadają, ale niestety im się to zdarza i to często... Na poprawę humory sytuacja z życia wzięta - mój chrześniak, wtedy 4 latek, spadł z łóżka i wstając mówi sam do siebie "k...a mać" na to moja siostra "Mikołaj, coś Ty powiedziłam?" a on "a co Ty byś powiedziała jakbyś z łóżka spadła?" :-p

Tak drążycie temat tych wózków, że aż sama siedze na necie i szukam, jak głupia jakaś, bo przecież na co mi drugi teraz.. Ale wiem już przynajmniej czego szukam, a nie tak jak przed ciąża i zdradzę Wam, że następny jaki kupię to bebe confort loola, bo dzięki temu, że przekonałam się do wożenia maleństwa w foteliku samochodowym, wiem, że mogę sobie pozwolić na ten model ;-)!!! Najchętniej zmieniłabym już, ale męża to ja raczej chyba nie przekonam... A czy słyszałyście jakie mankamenty ma ten wózek? Producent raczej o tym nie pisze hehe...
Bebe lola fajny komfortowy wozio.Ja mam do sprzedania za 70e-60e bardzo podobny.Facet mi mowil ze robiony na tej samej licencji za co coneco sprawe mialo w sadzie bo to przecie bebe confort.U mnie wozek jest kompatybilny z fotelikiem ale niestey tez polskim.No i niema przkladanej raczki.Ale ogolnie jest wygodny.Zobacz sobie tu: - Wózki Coneco Solar - kolor czerwony 02 .:+:. sklep internetowy aleWozki.pl mam taki tylko ze zielono szary.Jak masz ochote go sobie obejrzec to mozesz we wtorek :-)
a ja wlasnie farbe mam na wlosach cialko czerwone po solarim(za kilka godz bedzie braz)trzeba znowu zrobic z siebie kobiete

no no no. A ja mam lampre solaryjna philipsa do twarzy i wcalego nie uzywam, trzeba chyba je odkurzyc i wkoncu korzystac.:-D

Ostatnia edycja:
Bebe lola fajny komfortowy wozio.Ja mam do sprzedania za 70e-60e bardzo podobny.Facet mi mowil ze robiony na tej samej licencji za co coneco sprawe mialo w sadzie bo to przecie bebe confort.U mnie wozek jest kompatybilny z fotelikiem ale niestey tez polskim.No i niema przkladanej raczki.Ale ogolnie jest wygodny.Zobacz sobie tu: - Wózki Coneco Solar - kolor czerwony 02 .:+:. sklep internetowy aleWozki.pl mam taki tylko ze zielono szary.Jak masz ochote go sobie obejrzec to mozesz we wtorek

Z miłą chęcią zobaczę jak wygląda, ale szczerze mówiąc najbardziej mi zależałoby właśnie na tym przekładanym siedziskiem... Patrzyłam na ebay'u, znalazłam za 110 euro :-p...

reklama
Do góry