reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

no i relaksik...prawie;-)Kurcze robicie apetytu dziewczynki tymi wozkami:-Daz checia sama bym zmienila:-)Ale na jakas super mala spacerowke:tak:
Oj kurcze ja juz nie pamietam kiedy bylam ostatni raz na solarium,ale dzis zakupilam kremik brazujacy do twarzy i balsamik brazujacy do ciala:-p

reklama
widze Madzia, ze zaszalalas... i tak trzymaj....
a wozio fajny tylko chcialabym go na zywo zobaczyc |:)
dziewczyny to kiedy sie u mnie widzimy???????????????mialyscie wybrac dzien i godzine i nie ma odzewu :( co nie chcecie do mnie wpasc???????????

dziewczyny to kiedy sie u mnie widzimy???????????????mialyscie wybrac dzien i godzine i nie ma odzewu :( co nie chcecie do mnie wpasc???????????
Justys ja jestem elastyczna w przyszlym tygodniu wiec sie dostosuje do reszty:-)

A my oglądałyśmy taki wózeczek kiedyś, nie wiem czy pamiętasz, ale tylko tak ogólnie hehehe... To ja pierwsza zaproponuję jakiś termin - czwartek? Co Wy na to kobitki? Czwartek 11.00 - 12.00??????????? :sorry2:!!!! Ja bardzo chcę przyjść i myślę, że z Megan234 przypałętamy się może jakoś wcześniej do Ciebie ;-)...

Wiosna i szalejemy kobitki...ja tez dzisiaj solarium i fryzjer a co...nalezy sie nam:-)
Gastone stosuje ta diete norweska mam nadzieje ze jo-jo nie bedzie.mam 2 kg na minusie dzis 3 dzien...a ty ile ja stosowalas ze tyle kg schudlas???
Beakta a jak twoja kopenhadzka???
pozdrawiam was babeczki

mi pasuje w każdy dzien Justynko nie licząc wtorku bo ksiaze ma wolne(a dziewczynki i tak jadą do Gastone)!!zresztą zapraszam do mnie!!

jak dla mnie baba ... Megan juz dobrze zna droge wiec Cie Krycho doprowadzi..... reszta dziewczynek sie teraz musi okreslic.....

No właśnie wiem :-):-):-), umówimy się i przyczłapiemy!!! Czyli wtorek u Gastone a czwartek u Justysi21 :-D (o ile wszystkim będzie pasowało)!!!

Słuchajcie, a czy któraś używa oliwki Johnson'a? Chyba będę musiała się podzielić, bo Pyza już żadnej nie może stosować :dry:, wróciliśmy do kremu Oilatum, na dobre!

Słodkich snów życzę i do jutra :sorry2:

reklama
Do góry