reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Megan to masz dobrze;) Ja jakoś śpiąca jestem po wczorajszych męczarniach i nie
mogę dojść do siebie. Co prawda skurcze dziś nie sa tak silne jak wczoraj ale za to
mam wrażenie co najmniej 20kg więcej na krzyżu i jak by mi ktoś w to walił:-(

reklama
hahah może masz racje Gastone!!!skoro cały czas na zdwojonych obrotach i nic to może jak się położę i będę leżeć to mnie wezmie

hejo, witam z kraju nas Wislą hehe. poczytalam sobie was:) tęskno mi, jednak fajne to forum:) w PL jak to w PL, czlowiek ma plany zeby odpocząc, a trzeba po rodzince sie wloczyc:-D
szybko koncze, bo pisze z neta kuzynki:) trzymajcie się!!!!!
ps. stracilam status forumowej wrożki:-D magda, czemu nie urodzilas ty krejzolko hihih:-D
moni, ciągle pami etam, tak jak i wszyscy z tego forum...dzielna jestes bardzo!! trzymaj si ę...
aga-pozdro dla rodzinki:):) i zdrowka dla ciebie------i dla was wszystkich mamu ski

CZESC dziewczynki .
AGA masz racje nie bede zmieniac tej parafiny<chcialam tylko zeby smarowac ja czyms pachnacym>ale jakby mialo zaszkodzic to lepiej nie.
MEGAN ja tez na dietce ojojoj a taki pyszny rosolek tesciowa ugotowala a tu nici.
jestem teraz na diecie kpenhadzkiej...rozne opinie na ten temat slyszalam...
Aine odradzala ale jednak sprobuje moje kolezanki 1)schudla 12kg a 2)7 kg i zadna nie ma efektu jo-jo jak narazie a jednej minal rok a drugiej 3 miesiace.dieta jest dosc drastyczna ale dam rade tak mysle...a do tego brzuszki i skakanka...pas wyszczuplajacy...
A moj maz twierdzi ze mniej jedzenia a wiecej sexu to zadnej diety cud nie trzeba:-D
no nic spadam skakac na skakance...pozdrawiam

Aine wierz mi,że wiele bym dała za poród choćby teraz!!!
mam nadzieję,że dobrze bawisz się w Pl??!!
ja zaraz chyba się kładę,choć o dziwo spałam dziś w południe!!!
dobrej nocki

reklama
cześć dziewuszki!!
Monisia witaj!!!
ja dzisiaj odnawiam swoje przedciążowe ubranka,czyszczenie bucików i torebek i może farbowanie bluzeczek!!!w pl się udawało!!

Do góry