sylwisko22
Fanka BB :)
KAJA szkoda ze wczesniej nie wiedzialam o tej spiralce ja zalozylam w polsce.KRYCHA BEAKTA mam pytanko czym smarujecie skore swoich bobaskow po kapieli???pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KRYCHA BEAKTA mam pytanko czym smarujecie skore swoich bobaskow po kapieli???pozdrawiam
KRYCHA nie mam problemow ze skorka tylko chodzi o to ze jak mialysmy te problemy z brzuszkiem to do tego miala wysypke i gp kazala smarowac ja parafina w plynie i tak do teraz smaruje no ale chcialabym juz to zmienic i w aptece polecili mi kosmrtyki LA ROCHE czy jakos tak ale sa strasznie drogie i nie moge sie zdecydowac tym bardzie4j ze zadna z kolezanek tego nie stosuje.
a my mamy juz jednego zabka juz od 2 tyg a drugi sie cos przebic nie moze juz nie wiele mu zostalo a ja kurcze sie doczekac nie moge.pozdrawiam