reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

cześć dziewczynki, no i mamy Sylwka:) bąbelkowego wieczoru życzę!! oczywiście nie ciężarówkom, heheh, chociaż..właściwie one też mają bąbelki, tylko inne-w brzuszku:-)

reklama
A ja mam cos dla ciezarowek, zebysmy tez mogly babelkowo powitac Nowy Rok
images
:)

A ja Wam dziewczynki życzę szampańskiej zabawy dziś,a od jutra...wiele miłości i radości,łez ale tylko tych szczęścia!!!
pomyślnych rozwiązań dla naszych kochanych ciężarówek(ze mna na czele),a tym,które chcą kolejnego dzidziusia,aby udało się zajść!!!
no i wiele siły dla Monisi,która mam nadzieję już niedługo poinformuje nas o kolejnej ciąży!!!

dzien dobry
kasia ja juz po 1 wizycie w early pregnacy clinic i dzis kolejna.....robia mi usg co 2 tygodnie i tak sprawdzaja wszystko.biore kwas foliowy i aspiryne tak jak kazali i cierpliwie czekam.dzis kolejne usg i mam nadzieje ze zobacze w koncu serduszko:)
megan....ty to sie masz z tym szpitalem......sama juz nie wiem co o tym myslec....
reszte dziewczynek serdecznie pozdrawiam.
odezwe sie po wizycie

Witam!!! Moje dziecię znów budzi się w nocy co dwie godzinki, ech... Nie wiem o co jej chodzi :baffled:...
Aga_irlnadia, czekamy na wieści!!!! Megan234, brzydko Cię w tym szpitalu traktują!!! Ale uważaj na siebie i na dzidzie!!!!!!!!!!! Sylwisko22, domyślam się, że ciężko na rękach nosić taki słodki ciężar, ale dobrze, że rośnie Wam zdrowo Wasza kruszynka ;-)!!!
A tak przy okazji to:
Niech taneczny lekki krok będzie z Wami cały rok. Niech prowadzi Was bez stresu, od sukcesu do sukcesu!

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2009.
(.•´`*.
*.*´¨)
.•´,•*´¨)¸.•*¨)
¸.•´¸.•*´¨)
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨)
......\~~~~~/.....\~~~~~/
.......\~~~~/.......\~~~~/
........\~~~/.........\~~~/
.........\~~/...........\~~/
..........\~/.............\~/
...........||...............||
......./****\........../ ****\

Pozdrawiam i udanego dnia życzę :sorry2:, buźka!!!

dziewczyny, Aga mi wczoraj podala namiary na fajny programik do darmowych rozmów na stacjonarne, wkleję i Wam, bo naprawdę jest dobra jakośc rozmów no i za free!! wczoraj już rodzinkę z PL obdzwoniłam hihih. Po 5 minutach na sekundę przerywa, lae żaden problem, łączycie się szybciutko znowu i gadacie:)

Voipcheap | Free voip calls are one step away!

szybko się pobiera i instaluje, naprawdę warto mieć, Agnieszko, dzięki:)

co doszpitala...to ja nie chce narzekać!!!
Oni poprostu tu mają inne zdanie na niektóre tematy niż ja,inna mentalność, a będąc tu muszę się z tym pogodzić!!!!
dziwi mnie tylko to,że inaczej traktowali mnie w ciąży z Susanaah a inaczej teraz,ale mam cichą nadzieję,że wiedzą co robią!!!!!

Monisia dzisiaj ostatecznie pożegnała synka(pogrzeb) takiej siły tylko Jej pozazdrościć!!!

idę do garów,w końcu trzeba coś przekąsić w Sylwka skoro pić nie można!!!!

ciekawe jak tam Aga na wizycie?!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry