reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

olcia zrelaksuj sie za mnie tez:)
ja jeszcze poczekam ze 2-3 godzinki i tez pojde wziac jakas relaksujaca kapiel:):):) a co:)
camomile ano dzieci jeszcze nie przybylo ale zobaczysz ze my wszystkie na raz zaczniemy rodzic hahahahhahahaha

sylwia mi w szpitalu w srode powiedzieli ze do nastepnego tygodnia nie dotrwam:) i co? jest niedziela hehehheh

reklama
Olivca haha słusznie:-D Kilka dni i zapomniałam że Irlandia jest specyficzna pod tym względem:-) No nic lecę bo kolejne wizyty mamy zaplanowane:crazy:

No widzisz :)) Dotrwalas :)) ja bylam w 35 tyg i mnie straszyly ze juz na dniach bede rodzic ze mam byc przygotowana bo brzuszek nisko Mialam skurcze hicksa ale nie byly intensywne No ale stwierdzili ze bede rodzic :p a rodzilam dzien po terminie :p

dobra ja spadam:)
jakby co to dam znac na komorke ktorejs:)
no chyba ze nic z tego nie bedzie to zajrze pozniej
pa
sylwia ta moja ciaza jest po przejsciach i malenstwo pchalo sie juz w 26 tyg ....potem w 34 znow w szpitalu bylam:)
a ja to weteranka bo to moja 7 ciaza)
dobra spadam

Hejka dziewczyny
Wiecie co do mnie też Marta przysłała sma ale ja dopiero na komórke spojrzałam ;( Napisałe że w szpitalu jest no bo bóle miała i bo w sumie to my na kawke sie dzis umówiłyśmy heheh:-D Spadam się szykowac do spacerku, miłego dnia

Jednak ta pogodanie jest az taka strasza wiec zabieram pelerynke i parasolke i zmykamy na miasto Te statki poogladac :) Mnie tam interesuje wszystko byle by wyjsc z domu :) A Nadinka uwielbia spacery :))
Pozdrowionka dla mam i tych mamus ktore dzielnie trwaja :*****

ale naskrobalyscie!!!!!!!!!!!!! ja dopiero wstalam... jade se jakiegos ciucha kupic bo nie mam nic kompletnie.... te 10 kg widac ojjj widac..... juz nie moge sie doczekac mojej figury z przed ciazy :wściekła/y:
Martuana trzymam kciuki.... moglabys juz urodzic :-D
Sylwia moze sie spotkamy w miescie ;-)
Olcia dobrze ze moj mnie nie denerwowal .... on to mi mowil po co sie spieszyc.... nie bedziemy tam siedziec i czekac lepiej w domu..... a jakbys zaczela rodzic to masz mame heheheh cwaniak.... a jak sie mamy zapytalam czy by porod odebrala to powiedzial zebysmy lepiej do szpitala jechali:-D:-D:-D
a ja sie dowiedzialam ze moja kolezanka z pl wczoraj urodzila przez cesarke miesiac wczesniej jej zrobili bo sie strasznie czola:eek:

reklama
Do góry