reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzien dobry :)
kaja dzieki za wiadomosc moich facetow tez to zainteresowalo :) napewno sie tam wybira...
justynka tobie jak tam pasuje w ten poniedzialek,mi obojetnie.....moze 12-13?
aga mala miala niby 54cm,ale tak ja od nie chcenia zmierzyly..i to tylko na moja prosbe,ja mysle,ze ma jakies 2-3 cm wiecej.
ola ja tez sobie normalnie zazdroszcze,ze juz mam po wszystkim hehe...ale spokojnie przyjdzie czas i na was :)
milej niedzieli dziewczynki :)

beakta ty to sie wybyczysz w tej POlandii:):):):)jak zreszta wszystkie urlopujace:)
AAa
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH ANECZEK:):):):)

OLIVCA a co ty sie nie meldujesz? widzialam zes wlazla na kompa:)

hej dziewczynki
Nasza Martuanna jest w szpitalu, biedna meczyla sie strasznie w nocy, o trzeciej juz nie wytrzymala i pojechali, miala skurcze ale niby w szpitalu troche ustaly i nie wiadomo co dalej.:-( Dobrze, ze ja zostawili.
Ja sie mecze od piatej, wszystko mnie boli, a skurczyki takie malusie i nieregularne wiec na razie czekam, moj N.panikuje i dziala mi bardziej na nerwy niz mialby mi pomagac:crazy: bo co chwile mowi jedzmy juz jedzmy, a ja chce sie jak najdluzej w domku zrelaksowac, poza tym skoro jeszcze wszystko moge robic to znaczy ze to jeszcze nie to no nie? Ide wziasc kapiel w olejkach i zobacze czy przejdzie czy sie nasili:baffled:

Olcia ja tez mialam nieciekawa noc.....spac nie moglam bo brzuszek pobolewa caly czas ale nic wiecej sie nie dzieje na razie:) obserwuje i czekam:)i masz racje e jak nie ma potrzeby to najlepiej w domku poczekac:)
ja juz stwierdzialam ze pojade dopiero jak beda naprawde konkretne skurcze co 3 minuty albo jak wody odejda....wczesniej jak dla mnie nie ma potrzeby.......no moze jak skurcze beda co 5 minut bo moge nie zdazyc dojechac hahahhah

reklama
Ta pogoda jest dobijajaca ;/ Naprawde chce isc te statki pozwiedzac Bo nudno a chlopak pracuje ... W sumie wystarczy wsiasc do autobusu No ale juz raz jechala i wszystko bylo Ok tylko jak mialam wysiadac to myslalam ze sie ugotuje z nerwow !
Nacislam guzik ze chce wysiadac wykulalam sie do wyjscia jeszcze zanim autobus stanal na przystanku i chyba z 10 osob chcialo rowniez wysiasc No ale jak sie drzwii otworzyly to wszyscy nie patrzeli ze jestem z wozki tylko pchaja sie jak poglupiali Mezczyzna obok sie wydziera ze sa ludzie ktorzy nie wyszli ze gdzie ich kultura co soba pokazuja A oni nic ja probuje i mowie im przepraszam ze chce wyjsc no ale nic Pchaja sie i dzieci i starsii To dla mnie byl szok kobiety i mezczyzni w roznym wieku ale widac ze starii Myslalam ze beda madrzejsii ze beda mieli wiecej klasy a tu nic

Dlatego jak mam znow jechac tym autobusem to dostaje bialej goraczki

Do góry