reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ja uwazam ze moj porod nie byl zly :) Bole dostala po 11 rano mialam co 2-3-4-min po min :) Byly takie delikatne w sumie nie przeszkadzalo mi to i tak do 16 kiedy juz mialam takie naprawde intensywne Nie bylo miejsca na porodowce wiec musialam poczekac na sali gdzie juz bede z dzieckiem Jak przyjechalam kolo 16 mialam juz 5 cm rozwarcia a o 19 jechalam na superr wozku :p rodzic :) smialam sie z tego wozka ale jakby nie on to bym sama nie doszla na porodowke :pP Mala urodzila sie 19.53 nie mialam zadnego znieczulenia Tylko ten gaz czy czysty tlen Bardziej mnie znajome nastraszyly A porod nie byl taki zly :)
49cm i 3490g :))

dzieki Sylwus to mnie troszke uspokoilas, po prostu bede czekac:eek:
Wlasnie aga tak jak mowisz, zeby nie za szybko bo co jak cofna do domku

Witam Was i nową mamuśkę:-)

Liczyłam że już następne dziewczyny się rozpakują a tu co???:baffled: Doczekać się już nie mogę:-)
U nas czas leci niemiłosiernie i nawet spokojnie kawy sie napić nie mogę:baffled: trzeci ząbek pcha sie na swiat i momentami Pączuś daje nam popalić.

Nie wiem jeszcze co się dzieje na forum bo nie mam czasu przeczytac:baffled: ale wiem ze oprócz Ady jeszcze nikt sie nie urodził:sorry::-( trzymajcie sie dziewczynki cieplo bo w polsce dzisiaj mocno wieje:crazy:

reklama
noo u nas tez wieje niesamowicie ;/

ja mialam termin na 15 a rodzilam 16 ale jakbym nie rodzila to mialam umowiona wizyte na za tydzien nawywolanie ... No ale nie trzeba bylo naszczescie :)

Do góry