reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hej ja mojej mnalej spiewam swoje piesenki Czyli mile slowka ktore sie rymuja Spiewalam jej jak jeszcze w brzusiu byla Podobaja jej sie bardzo :))
Ahh i bylam te statki zobaczy Ogromne byly naprawde duze Ale malo bylo osob i nagle sie tak deszcz rozpadal ze zmoklam okropnie a mala siedziala w wozku przykryta pelerynka i usnela :))
Lubi kapanie kropel szum morza spiewanie ptaszkow Bo jej to dziennie wlaczam jak idzie spac i zasypia bez problemu :))

A jutro to dopiero mam wycieczke No ale sie bardzo ciesze Jade z mala do dublina :)) Po jej paszporcik :)) A wiec i zalatwie sprawe i pozwiedzam troszke Mam tylko nadzieje ze pogoda bedzie w miare :)) A mala uwielbia jezzdzic pociagiem
Moja siostra przezywa gdzie ja jade z nia taka mala ze jestem glupia A ja spedzam kazda chwile z Nadina ufa mi jak nikomu innemu jak jestem przy niej to rozmawiam z nia na kazdy temat jak z najlepsza kolezanka Moze jesyem mloda ale bardzo odpowiedziala :))
Siostra mnie jedynie zdenerwowala Ahh zazdrosna ze jade poogladac cos i pozakupowac przed wyjazdem ...

Ahh ale co tam bede wam glowe zawracac Dobranoc moje drogie mamy ;*****

reklama
a ja sie jeszcze nie zegnam dziewczynki bo to jeszcze nie wiadomo co ta noc przyniesie.... Czop mi dzis wypadl, N.oczywiscie w panice i juz kluczyki od auta w rece trzymal ale na szczescie ciagle jeszcze jestesmy w domku:-D, mam tam jakies skurczyki ale odpukac nie sa bolesne wiec siedzim z siostra, ona teraz w szoku ze ja wam takie glupoty pisze a ja do nie a co to moje kolezanki, o i wlasnie lapie sie za czolo:)
No nic, jestem na straży:happy:

Cześć laseczki ale tu dzisiaj cichutko czyżby wszystkie na porodówke wywiałao??:-D A ja przedewszystkim witam nową koleżankę Sylwiu przepraszam że tak póżno ale tyle się działo ostatnio :szok:że aż wszyd ale niedoczytałam o Tobie:szok::no::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Przykro mi z tego powodu:zawstydzona/y:Ale ciesze się że do nas dołączyłaś:tak:;-)Oleńko jak Ci czop odszedł to coś czuje że na porodówce jesteś co bo ja z 1 czyli Madzią tak właśnie miałam odpadł czop i za chwilkę zaczeły się skurczyki i pooooooo długich 14 godzinkach miałam ją w ramionach także powodzenia;-)Trzymam kciuki:tak:Ale że Aga o tej godzince milczy?????wyjątkowe heheh aż niemożliwe:sorry::eek:ojojojoj Justyś ja śpiewałam KOLĘDY heheh ale najlepiej skutkowały hihNo to dzisiaj Drozdusia przybiła do naszego Limericku nie??A co tam u Camomile??też jakoś zamilkła...

hej....marta witaj w domku :) nastepnym razem ze szpitala wrocisz juz z dzieciatkiem :)
ola jak tam???aga??kurcze dziwnie teraz od tej strony was dopingowac hehehe..
justynka to co przyjdziesz dzis do nas???ja jestem caly dzien w domku...piknij mi tylko przed wyjsciem z domku..albo tutaj napisz o ktorej sie ciebie spodziewac :)
ada jest jak narazie grzeczna jak aniolek...gorzej z dominikiem..jest strasznie zazdrosny i nie usluchany..nie wiem co z nim zrobic,mam nadzieje,ze sie szybko przyzwyczai do nowej sytuacji..milego dnia :)

Natinke Dominik sie przyzwyczai, zobaczysz, czasu potrzebuje. Bardzo dobrze, ze jest teraz z wami bo gorzej jednak jakby wrocil po wakacjach od babci do nowej sytuacji a tak jest na biezaco.
Martus no ten czop to idzie tak co dwie godzinki, dziwnie jakos, ja skurcze mam wciaz takie sobie wiec nie chce siedziec w szpitalu 14godzin bo w domku bardziej komfortowo ale mysle ze dzis juz na pewno pojedziemy, bynajmniej sie wyspalam, jesli mozna to nazwac spaniem, ale czuje sie wypoczeta, czego nie mozna powiedziec o moich czlonkach rodziny bo oni cos twierdza ze w ogole spania nie mieli...chyba dobrze byc pierworodka i nie miec swiadomosci co tak naprawde mnie czeka hihihi

Natinke Dominik sie przyzwyczai, zobaczysz, czasu potrzebuje. Bardzo dobrze, ze jest teraz z wami bo gorzej jednak jakby wrocil po wakacjach od babci do nowej sytuacji a tak jest na biezaco.
Martus no ten czop to idzie tak co dwie godzinki, dziwnie jakos, ja skurcze mam wciaz takie sobie wiec nie chce siedziec w szpitalu 14godzin bo w domku bardziej komfortowo ale mysle ze dzis juz na pewno pojedziemy, bynajmniej sie wyspalam, jesli mozna to nazwac spaniem, ale czuje sie wypoczeta, czego nie mozna powiedziec o moich czlonkach rodziny bo oni cos twierdza ze w ogole spania nie mieli...chyba dobrze byc pierworodka i nie miec swiadomosci co tak naprawde mnie czeka hihihi
Olcia a jakie masz te skurcze??i co jaki czas?? Bo ja to przy Madzi miałam takie mrowienia po obu stronach i one potem promieniowały i krzużowe się zaczeły ale u mnie najgorzej zawsze było jak już wody mi przebijali :szok::-D No a co z AGĄ!!!????????????

reklama
jestem ,jestem
za sprzatanko sie wzielam od rana a co:)
pranie wczoraj zrobione to tylko na podworko wystawilam:) chcialm nawoskowac meble ale sie okazalo ze nie mam juz wosku:(ech....
a u mnie oczywiscie cisza w miare.....brzuch pobolewa caly czas ale nic wiecej.....
posprzatalam ,na obiadek jest pizza bo sobie tak zazyczyli a ja chyba sobie frytki w piekarniku zrobie:)
no i jest poludnie .....mogloby szybko pranie wyschnac to bym jeszcze poprasowala bo nie mam nic do roboty teraz ....a tak bede prasowac po poludniu:)

olivca mi czop odszedl przed porodem tylko jak rodzilam Anite....wczesniej nic takiego sie nie zdazylo.....i nie mialam wogole skurczy.....

Ostatnia edycja:
Do góry