reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
ach u mnie nic, jednak wanna wygrala tym razem no i jakie szczescie ze nigdzie nie pojechalismy:) Zastosowalismy sie w koncu do wszystkich zalecen lekarza tylko od konca, najpierw przytulanko, potem ostre jedzonko no i ide teraz z siostra polazic. Oczywiscie herbate z lisci malin ciagle pije i wyciag z wiesiolka, a moj N. po jakiejs konferencji stwierdzil ze w sumie no moze jednak to pomoc hahaha zmienia to i zmienia.
Agus a moze jakas faza ksiezyca dzisiaj byla ze nas wszystkie tak bierze.
Albo to tak ze kazdy czeka kto teraz bedzie nastepny przed Natinke haha, to spieszcie sie dziewczynki bo ja do piatku bede miala wywolanie:))

Hej dziewczynki dzięki za trzymanie kciuków :tak:Ale ja już w domu nadal w dwupaku:-(już troszke się przespałam mężuś obiadek zapodał ale cosik mi znowu się rozkręca bo jakaś krewka i zaczyna pobolewć więc szybko się kłade żeby uspokoić bo już mam dość troche tych akcju:wściekła/y::no:Ja już nie wiem czemu mam wierzyć jak skurcze które się ma co 5,4 minuty potrafią minąć to czekam na wody i mówie Markowi że będzie w domu łapał:szok:Ale lekarka powiedziała już mi się wszystko zaczeło tylko u mnie to troche dłużej to trwa:-:)szok:i pomyślał by kto że 4 dziecko rodze:no: Ale jak zobaczyłam wczoraj na izbie kobiete która przyszła na styk z ogromnymi bólami to naprawde odechciała mi się :szok:

dziewczyny znacie moze jakies kolysanki dla dzieci oprocz aaa kotki dwa bo ta to juz mnie do szewskiej pasji doprowadza a moje dziecie zasypia tylko przy kolysance wieczorem..... ja przestaje spiewac a ona oczy otwiera :sorry:
ojjj Marta to sie nalatasz do tego szpitala :-( nie zazdroszcze :no::hmm:

Ostatnia edycja:
3 pralka sie zaraz skonczy.......ech.......ktos to musi zrobic hehehhe.....a w kominku Andrzej mi napalil to mi szybko poschnie:):))
ja lubie na najwyzszych obrotach.....tylko brzuch boli.....i juz 2 razy dzis wymiotowalam nie wiem od czego no.......
no nic....
bede sie zegnac na dzis moje drogie.....
do juterka:)
dobrej nocki zycze wszystkim

reklama
Do góry