reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzień dobry kobitki

aine dobrze, że piszesz o tej tęsknocie na naszą IRL:tak: bo pamiętam jak tęskniłaś na początku lata do Polski :happy: tęskni się chyba to jest na zasadzie, że "wszędzie lepiej, gdzie nas nie ma":eek: mam to samo hehe
a tutaj jest po prostu trochę inaczej :tak:i jak już tu posiedzieliśmy kilka latek to nam trudno wrócić do realiów PL

ja już dawno nie byłam na dłużej w PL a z dzieckiem tylko raz 3dni więc się jeszcze nie nacięłam ale naczytałam się jak to wyprasza się kobiety z wózkami ze sklepów i wy tez potwierdzacie podobne zachowania.... przykra sprawa
jednak tutaj jest klimat bardziej rodzinny ..
a ja całym sercem jestem za rodzinami wielodzietnymi:tak::tak::-D:-D
także aine jakiś braciszek się szykuje? bo nie pamiętam co pisałaś na ten temat:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
dzien doberek:):):):)
witam Was kochane.....
pogoda dzis butelkowo-spiaca...ech....a ja zaplanowalam sobie wyjazd do miasta:) no ale nic....od deszczyku nikt sie jeszcze nie roztopil:)
kuzynka wylatuje w czwartek wiec dzis polazimy sobie bo jutro mam wizytke w szpitalu):):)
poza tym coz.....nic sie u mnie nie dzieje specjalnego.....wieczorami i w nocy brzuszek mnie pobolewa ale nic sie nie chce rozkrecic na dobre....a z zalozenia mojego mam rodzic w tym tygodniu hahhahahaha.....
milego dnia
Hahah powiadasz że założyłaś sobie ten tydzień??hmmmm:-Dja codzień jak wstaje to zakładam sobie że to już dziś!!!! Ale jak znam życie to przenosze:wściekła/y::-p Ale cóż my na to??ide dzisiaj kolejny maraton przejść hahahWyścig trwa:-D:-)Ale wiesz co jest najśmieszniejsze że my:-) jeszcze za tymi brzuszkami zatęsknimy za wysypianiem itp:-D:happy:;-)

ja i tak malo spie wiec mnie jest wszystko jedno:)
zreszta dalam rade z 3 maluchow to teraz to bedzie pestka:) tylko jedno male do obrobienia hahhaha
chcialabym sie rozpakowac przed przyjazdem mojej siostry a ze teraz jeszcze kuzynka jest wiec tez by pasowalo:) zawsze ktos w domu jest:)no ale coz.....moze cos ciekawego powiedza jutro w szpitalu....swoja droga zastanawiam sie czy mnie zbadaja jutro.....pewnie nie.....nawet nie zauwaza ze lezalam na ddziale :(

natinke spakowałaś się już ? odliczasz godziny?;-):-D jeszcze tylko jedna przespana nocka i się zacznie;-)

dziewczyny chyba żadna już nie wyprzedzi natinke, chociaż może....:-D:-D

Bozenko nigdy nic nie wiadomo:)
Olcia sie jeszcze nie meldowala dzis........OLAAAAAAAAAA gdzie jestes?????????????????????

dobra
ja sie zbieram.....
jade do tego centrum
zostawie samochod na medipolu i maratonem po miescie sie przelece:):):):) a co:)tylko takie wyganianie malej mi pozostalo niestety.....wolalabym cwiczenia w parach ale po ostatnim razie mam takiego stracha ze szok........ech......coby znowu krwotoku nie bylo.....a takie przyjemne jest tego rodzaju pospieszanie.....no coz......ja to zawsze pod gorke mam wrrrrrr

zamelduje sie pewnie pozniej kobietki
milego dnia

Ostatnia edycja:
dzień dobry.w sumie dla mnie taki sobie bo moja córa od rana strzela fochy i ciągle na mnie wisi.na tatusia nawet nie chce spojrzeć:-( obudziła się o 3.30 i jak wysłałam do niej M to wpadła w histerię.dopiero jak mnie zobaczyła to się uspokoiła.wlazła na mnie i tak się tuliła do 5.30 aż w końcu zasnęła:confused2: masakra.już było tak dobrze a tu znowu robi się z niej cycuś mamusi.może dlatego że ją odstawiam od piersi?a może czuje że w brzuchu czai się konkurencja:-p a jeśli chodzi o Polskę to też pobyty tam wychodzą mi już bokiem.tyle że zobaczę niektóre osoby z rodziny ale wolę jak oni przylatują tutaj.ostatnio latam tam jak muszę-wesela,pogrzeby,chrzciny.mam nadzieję że po jutrzejszym wyjeździe szybko takiej okazji nie będzie:no:

reklama
Do góry